- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
Cnm incir yumurtası az olanlar içinmiş bana doktorum öyle demişti senin yumurta sayın çok fazla sakın incir kürü falan yapma dedikızlAR incir tüketin bol bol günde en az 4 tane yemege çalısın
canım klomenle birlikte incir ye yumurtaa sayısını arttırmıyor kalitesini artirip klomen ce catlatma ignesine destekçi oluyorkızlar bu arada ben tekrar başladım bu ay tedaviye ilk aşılamamı yapacağız klomenin 4. günündeyim bugün kontrolüm var dua edin lütfen
bilmiyorum ki cnm doktorum öyle dedi diye incirden uzak durdum aslındacanım klomenle birlikte incir ye yumurtaa sayısını arttırmıyor kalitesini artirip klomen ce catlatma ignesine destekçi oluyor
Canım benim ablamda zehirli guatr var ve 6. Bebeğini doğurdu bir kaç ay önce üstelik 40 yasinda ayrıca 107 kilo ile hamile kaldiBazen uğraşmadan tüp bebek mi debesek diyorum hem pco gem guatr
Canım bende klomen kullandığım ay kasık ağrısı çektim inşallah kiste çevirmez benimki kiste çevirmiştiarkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??
Nasip bu işler işte. Bize de basip olur inş.Canım benim ablamda zehirli guatr var ve 6. Bebeğini doğurdu bir kaç ay önce üstelik 40 yasinda ayrıca 107 kilo ile hamile kaldi
Aynen canim insallah olur rabbim bize de nasip ederNasip bu işler işte. Bize de basip olur inş.
Canım nasılsın var mı bir gelişme[/QUOTE
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza nasıl paylaşılıyor yazı bu sayfaya naısl mesaj atılır bilmiyorum fazla. Benimde yumurtalıkalrım fazla catlamıyor mus bu ay hap kullandım çatlama iğnesi yapıldı regli me 2 gün var acaba hamile kalabildim mi cok heyecanlıyım bir bucuk senedir olmuyor cok istiyoruz ama içimde bu ay da olmadı diye bir his var
yumurtan büyüdüğü için oluyor o batmalar ve kramplar cnm. daha büyüyüp çatlamasına var zaten tekrar kontrole çağırmıştır. çatlatma iğnesi verir mutlakaarkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??
Canım hayırlı olsun. İnşallah hayırlı haber alırsın. Ben de devam ettim ama yumurtalar istenilen boyutta değilmiş. Perşembe tekrar bakacağız. Sende durumlar ne?kızlar bu arada ben tekrar başladım bu ay tedaviye ilk aşılamamı yapacağız klomenin 4. günündeyim bugün kontrolüm var dua edin lütfen
DÜN İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM CNM BİTANE YUMURTAM VARDI İNŞALLAH TUTAR. SENİNDE YUMURTALARIN BÜYÜR UMARIM CNMCanım hayırlı olsun. İnşallah hayırlı haber alırsın. Ben de devam ettim ama yumurtalar istenilen boyutta değilmiş. Perşembe tekrar bakacağız. Sende durumlar ne?
Ay hadi inşallah canım ya.. Benim yumurtalar bu ay büyümemiş perşembe tekrar doktora gideceğim bakalım ne olacak. Nasıl aşılama zor bir süreç mi?DÜN İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM CNM BİTANE YUMURTAM VARDI İNŞALLAH TUTAR. SENİNDE YUMURTALARIN BÜYÜR UMARIM CNM
yok cnm çok kolay sorun yapma büyür perşembeye kadarAy hadi inşallah canım ya.. Benim yumurtalar bu ay büyümemiş perşembe tekrar doktora gideceğim bakalım ne olacak. Nasıl aşılama zor bir süreç mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?