Gebeliğe Hazırlık pco olup hamile kalmaya çalışanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün öğrendim daha sağ overde polikistik dedi 1 buçuk senelik evliyim 8 aydır uğraşıyoruz olmuyo doktor klomen ve folik asit verdi

Guatr olanların bebeği olmuyomu da tüp bebek düşünüyorsun başta kiloluysan o bile tutmuyo ki çoğu kişide doktorlar hep zayıflama diyolar

kızlar bu arada ben tekrar başladım bu ay tedaviye ilk aşılamamı yapacağız klomenin 4. günündeyim bugün kontrolüm var dua edin lütfen

kızlar bu arada ben tekrar başladım bu ay tedaviye ilk aşılamamı yapacağız klomenin 4. günündeyim bugün kontrolüm var dua edin lütfen
canım klomenle birlikte incir ye yumurtaa sayısını arttırmıyor kalitesini artirip klomen ce catlatma ignesine destekçi oluyor

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Canım bende klomen kullandığım ay kasık ağrısı çektim inşallah kiste çevirmez benimki kiste çevirmişti

yumurtan büyüdüğü için oluyor o batmalar ve kramplar cnm. daha büyüyüp çatlamasına var zaten tekrar kontrole çağırmıştır. çatlatma iğnesi verir mutlaka

Canım hayırlı olsun. İnşallah hayırlı haber alırsın. Ben de devam ettim ama yumurtalar istenilen boyutta değilmiş. Perşembe tekrar bakacağız. Sende durumlar ne?

Canım hayırlı olsun. İnşallah hayırlı haber alırsın. Ben de devam ettim ama yumurtalar istenilen boyutta değilmiş. Perşembe tekrar bakacağız. Sende durumlar ne?
DÜN İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM CNM BİTANE YUMURTAM VARDI İNŞALLAH TUTAR. SENİNDE YUMURTALARIN BÜYÜR UMARIM CNM

DÜN İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM CNM BİTANE YUMURTAM VARDI İNŞALLAH TUTAR. SENİNDE YUMURTALARIN BÜYÜR UMARIM CNM
Ay hadi inşallah canım ya.. Benim yumurtalar bu ay büyümemiş perşembe tekrar doktora gideceğim bakalım ne olacak. Nasıl aşılama zor bir süreç mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…