Gebeliğe Hazırlık pco olup hamile kalmaya çalışanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben de bu ay hayıt suyu içtim rahim filmi çekildim hayatımda ilk defa 27. Gün adet oldum normalde 40 güne bir oluyordum klomen kullandım bir kere o zaman 30. gun geldi benim yumurtalar buyuyup catlamiyor galiba klomenden baska bir sey alip kendim kullanmak istiyorum bu ay ama nasıl yaparım bilemiyorum

arkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık evliyim 1 yılı geçkin süredir hamile kalmaya çalışıyorum pco var düzenli adet oluyorum kilom normal yumurta sayım çok ama büyümüyorlar malesef. klomen yetersiz geliyor gonal f fazla neyse bi şekilde iki defa büyüttük ve çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum en son 14 ekimde oldum çatlatma şimdi 10. günüm beklemedeyim. sizler neler yapıyorsunuz hamile kalma yolunda birbirimize yardımcı olalım lütfen
Canım benim de yumurtam çok ama geç büyüyo iki aya adet ancak olurum bu ay klomen başlayalım dedi doktor ekim için bende gitmemedim burdan okuduğum kadarıyla glifor aldım bide inofolic combi folik asit bir ay kullandım 16.gün yumurtam gelişti tek gece değerlendirebildik eşim yoktu. Çok şükür nasip oldu doktora gitçem birazdan doktoruna danışıp kullanabılirsin ayrıca soğan kürü hayıt tohumu çayı ve bal çörek otu tarçın karışımını tavsıye ederim bide bol bol dua tabi Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah

Canım benim de yumurtam çok ama geç büyüyo iki aya adet ancak olurum bu ay klomen başlayalım dedi doktor ekim için bende gitmemedim burdan okuduğum kadarıyla glifor aldım bide inofolic combi folik asit bir ay kullandım 16.gün yumurtam gelişti tek gece değerlendirebildik eşim yoktu. Çok şükür nasip oldu doktora gitçem birazdan doktoruna danışıp kullanabılirsin ayrıca soğan kürü hayıt tohumu çayı ve bal çörek otu tarçın karışımını tavsıye ederim bide bol bol dua tabi Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
cnm bildiğim kadarıyla glifor insülin direnci için içiliyor benim doktorum bakmaya gerek yok sen zayıfsın demişti bana

cnm bildiğim kadarıyla glifor insülin direnci için içiliyor benim doktorum bakmaya gerek yok sen zayıfsın demişti bana
Geçmiş olsun canım bende evlenmeden önce pcos olduğumu öğrendim ilk insülin direnci olduğunu öğrendim glifor kullandım zayifladimm 55 kiloya kadar düştüm ama bunu ilaçla yapmadım ilacı bi kaç ay kullandım sonra kendim dikkat ettim kilo almamaya yürüyüş yaptım falan sonra bebek istedik olmadı evliliğimizin 4 ayı ben tedaviye başladım klomen kullandım olmadı sonra gobekten yapılan iğneler + catlatma ignesi oda olmadı en son aşılama ya kadar gittim ve tuttu şimdi 14 aylik bi kızım var bende şimdi ikinciyi dusunuyorummm kafana takma bence çok fazla ben çok takiyodum uzuluyodum belki o yüzden olmadı diyorum allahım nasip ederse en olmaz anda olur bol bol dua et canım inşallah en kisa zamanda olur seninde bebeginnn

Bilgi olsun diye anlatmak istedim kardesimin de aynı oda pcos hastası evlendi ikinci ay hamile kaldı hiç belli olmuyo yani kafanı rahat tut inşallah olur

Kızlar eşinizin sperm ine baktirin bide belki bi sorun vardır sizin yazılarınızı okuyunca eskilere döndüm üzüldüm inşallah hemen olur yaaabeklemek çok kötü çok zor

Kızlar eşinizin sperm ine baktirin bide belki bi sorun vardır sizin yazılarınızı okuyunca eskilere döndüm üzüldüm inşallah hemen olur yaaabeklemek çok kötü çok zor

ÇOK SAĞOL CNM TEŞEKKÜR EDERİZ DESTĞİN İÇİN İNSÜLİN DİRENCİME BAKTIRMADIM ZAYIFIM AMA DOKTOR GEREK YOK DEDİ. KİLON YOK SENİN DEDİ. AMA BEN GENEDE BAKTIRACAĞIM. EŞİMİN SPERM TESTİ NORMAL İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRIZ BU AY ARA VERDİK İLAÇLARA ÇÖREK OTU BAL TARÇIN UYGULAYACAĞIM İŞE YARAR İNŞALLAH

Insallah canım buraya yaz inşallah olumlu sonuç alırsın hangi şehirdensin doktor ismi verebilirim

Back