Ne zaman test yapacaksınarkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık evliyim 1 yılı geçkin süredir hamile kalmaya çalışıyorum pco var düzenli adet oluyorum kilom normal yumurta sayım çok ama büyümüyorlar malesef. klomen yetersiz geliyor gonal f fazla neyse bi şekilde iki defa büyüttük ve çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum en son 14 ekimde oldum çatlatma şimdi 10. günüm beklemedeyim. sizler neler yapıyorsunuz hamile kalma yolunda birbirimize yardımcı olalım lütfen
Bende kendimi zor tutuyorum cnm biraz daha bekemeliyiz doğru sonuç için cuma yada cumartesi yapmayı planlıyorum senNe zaman test yapacaksınseninle aynı gündü çatlatma iğnemiz. Çok sıkıldım beklemekten. Kendime ortak arıyorum test için
Kız bir hafta daha nasıl bekleyeceğiz :) beni doktor Çarşamba çağırmıştı. Orda belli olursa olur olmazsa Çarşamba yaparım heralde. Hadi Perşembe olsun. Sana gün söyle mi doktorBende kendimi zor tutuyorum cnm biraz daha bekemeliyiz doğru sonuç için cuma yada cumartesi yapmayı planlıyorum sen
Bende kendimi zor tutuyorum cnm biraz daha bekemeliyiz doğru sonuç için cuma yada cumartesi yapmyiNe zaman test yapacaksınseninle aynı gündü çatlatma iğnemiz. Çok sıkıldım beklemekten. Kendime ortak arıyorum test için
Ya oylemi bana adet gününde yap testi dedi 14 gününe denk geliyor zaten igneninKız bir hafta daha nasıl bekleyeceğiz :) beni doktor Çarşamba çağırmıştı. Orda belli olursa olur olmazsa Çarşamba yaparım heralde. Hadi Perşembe olsun. Sana gün söyle mi doktor
Canım dayanabiliyorsan sabredebiliyorsan ne mutlu. Ben 12 gün sonra çıkıyor diye biliyorum. Hele bir Çarşamba olsun bakalım netleşirBende kendimi zor tutuyorum cnm biraz daha bekemeliyiz doğru sonuç için cuma yada cumartesi yapmyi
Ya oylemi bana adet gününde yap testi dedi 14 gününe denk geliyor zaten ignenin
zaman bende çarşamba yapayım cnm :) ay heyecanlandım. Ovulasyon testi yapıyorum umut yok ama ikinci çizgi koyu çıkmıyo ya nasipCanım dayanabiliyorsan sabredebiliyorsan ne mutlu. Ben 12 gün sonra çıkıyor diye biliyorum. Hele bir Çarşamba olsun bakalım netleşir
Ya benimde evde ovulasyon testi vardı 5 6 tane. Çatlatma iğnesinden sonra yaptım hergün. Bakayım dedim ne çıkacak. İlk günler koyu çıktı sonra silikleşti. Sonra da test bitti. Bugün gebelik testi sipariş ettim. Yarın gelir heralde.zaman bende çarşamba yapayım cnm :) ay heyecanlandım. Ovulasyon testi yapıyorum umut yok ama ikinci çizgi koyu çıkmıyo ya nasip
canim bende seninle tipa tip ayni durumdayim maalesefarkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık evliyim 1 yılı geçkin süredir hamile kalmaya çalışıyorum pco var düzenli adet oluyorum kilom normal yumurta sayım çok ama büyümüyorlar malesef. klomen yetersiz geliyor gonal f fazla neyse bi şekilde iki defa büyüttük ve çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum en son 14 ekimde oldum çatlatma şimdi 10. günüm beklemedeyim. sizler neler yapıyorsunuz hamile kalma yolunda birbirimize yardımcı olalım lütfen
Hadi bakalım inşallah birlikte güzel haberler alırız cnmYa benimde evde ovulasyon testi vardı 5 6 tane. Çatlatma iğnesinden sonra yaptım hergün. Bakayım dedim ne çıkacak. İlk günler koyu çıktı sonra silikleşti. Sonra da test bitti. Bugün gebelik testi sipariş ettim. Yarın gelir heralde.
Hayıt suyunu geçen aydan beri bende içiyorum cnm ama faydası oldumu bilemiyorumcanim bende seninle tipa tip ayni durumdayim maalesef
3 yildir cocugum olmuyo 2 asilamam var tutmadi
hayit suyu dediler bu ay hasta olunca ona baslayacagim esimede keci boynuzu kuru icirecegim
insallah olur hayirlisiyla
hadi yaHayıt
Hayıt suyunu geçen aydan beri bende içiyorum cnm ama faydası oldumu bilemiyorum
İnşallah canım. Sabırsızlıkla bekliyorum.Hadi bakalım inşallah birlikte güzel haberler alırız cnm
Maşallah iyi gevşetmişsinMerhaba arkadaslar, bizde cocuk sahibi olmak istiyoruz, 2 yil oldu hala bisey yok gecen sene 2 kere doktora gittigimde her defasinda alttan ultrasyondan bakmak istediler, denedik ama yapamadim cok aciyordu, oda bana travma oldu bidaha gidemedim. Sonunda beni fisyoterapiye yönlendirdi, kasıklarimi gevsettirmek icin. 2 ay boyu gittim ve cok işe yaradi. Parmak bile sokamazken simdi nerdeyse tüm el girecek kadar gevşedi, hatta rahime kadar ulaşabildi ☺ ve rahim ağzım cok dar oldugunu hissetti ve bu yuzden belki sperm rahime kadar giremedigi icin cocuk sahibi olamakta zorluyor olabilirz ama genede tekrar doktora gidip gerekirse alttan bakilmasini soyledi. Sanirim simdi artik hazirim baktirmaya ama hala icimde gene bi korku var. Dusunuyorum simdi tut ki baktirdim ve testler yapildi. (Doktor pcos'den suphelendi ama baktiramadigim icin emin olamadi haliyle) Ama nelerle karsilasacagimi bilmiyorum. Siz bana anlatabilirmisin nolur ne tur testler yapiliyor işlemler nelerdir? Neler yaptilarda bu duruma geldiniz bilmek istiyorum allah rizasi icin en ince detaylarina kadar anlatin cok zor durumdayim.. Simdiden tskler Allaha emanet olun. Allahim yardimciniz olsun size insallah
cnm demekki tamamen psikolojik seninki kendini kendin dizginle bebek için mecburen herşeye katlanıyoruzMerhaba arkadaslar, bizde cocuk sahibi olmak istiyoruz, 2 yil oldu hala bisey yok gecen sene 2 kere doktora gittigimde her defasinda alttan ultrasyondan bakmak istediler, denedik ama yapamadim cok aciyordu, oda bana travma oldu bidaha gidemedim. Sonunda beni fisyoterapiye yönlendirdi, kasıklarimi gevsettirmek icin. 2 ay boyu gittim ve cok işe yaradi. Parmak bile sokamazken simdi nerdeyse tüm el girecek kadar gevşedi, hatta rahime kadar ulaşabildi ☺ ve rahim ağzım cok dar oldugunu hissetti ve bu yuzden belki sperm rahime kadar giremedigi icin cocuk sahibi olamakta zorluyor olabilirz ama genede tekrar doktora gidip gerekirse alttan bakilmasini soyledi. Sanirim simdi artik hazirim baktirmaya ama hala icimde gene bi korku var. Dusunuyorum simdi tut ki baktirdim ve testler yapildi. (Doktor pcos'den suphelendi ama baktiramadigim icin emin olamadi haliyle) Ama nelerle karsilasacagimi bilmiyorum. Siz bana anlatabilirmisin nolur ne tur testler yapiliyor işlemler nelerdir? Neler yaptilarda bu duruma geldiniz bilmek istiyorum allah rizasi icin en ince detaylarina kadar anlatin cok zor durumdayim.. Simdiden tskler Allaha emanet olun. Allahim yardimciniz olsun size insallah
inşallah büyümüştür cnm allah yardım etsin hepimizebende de pko var. klomen kullandım bu ay. yumurtam gelişmiş mi diye bakacaklar bu perşembe. ama hiç bir şey hissetmiyorum. büyümemiş gibi bir korku var içimde... eğer büyümüşse çatlatma iğnesi isteyeceğim bende
inşallah büyümüştür cnm allah yardım etsin hepimize
amin cnm aminnnnİnşallah ya.. Allah razı olsun. Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?