- 13 Ocak 2013
- 103
- 55
- 48
- Konu Sahibi glmsekaderine
-
inşallahBendede vardı canm ben adet görmüyordum sadece adet söktürücü kullandım hemen ardından hamile kaldım korkma sende kalırsın inşallah
diyetisyene gittim ve sağolsun çok güzel yönlendirme yaptı sporsuz kilo verdirdi ki spor yap deseydi yapma şansım yok maalesef zaman problemim varcanım benimde prolaktin yüksekliğim var kiloda var maalesef
pkodan şüpheleniyorum ..
dr kilo vermem gerektiğini söyledi
sen nasıl verdin 10 kilo kadar versem iyi olacak
ben evde spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum hiçdiyetisyene gittim ve sağolsun çok güzel yönlendirme yaptı sporsuz kilo verdirdi ki spor yap deseydi yapma şansım yok maalesef zaman problemim var
ben evde spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum hiç
sen neler yaptın canım zahmet olmassa kısaca anlatabilirmisin
ayrıca her hafta kontrole gidiyorum ve sürekli diyet listesi değişiyor. zayıflamak istiyorsan bazı şeyleri hayatımızdan çıkarmak gerek:ben evde spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum hiç
sen neler yaptın canım zahmet olmassa kısaca anlatabilirmisin
kaydettim bilgisayarıma bende yapmaya çalışcm yazanları :)Sabah uyanınca aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 su bardağı ılık su ile tüketiyorum
Kahvaltıda: 1 dilim organik ekmek (halk ekmekte satılıyor 2.50krs) 1 tatlı kaşıgı labne bol donates salatalık
Ara: 1 yesilcay 5- 6 badem
Öğle: doyana kadar kabak yemeği+ bol yeşil salata+ 3 yk light yoğurt
Ara: nescafe+ kuru kayısı
Aksam: sebze yemeği+ yesıl salata+ lıght yoğurt
Gece: yesıl cay+ sade actıvia+ 1 cay kaçığı tarçın ile
Uyguladığında sonuç alacağını umud ediyorum inşallahta alırsın. Aşkolsun ne zahmeyi ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım. Ben de çok problem yaşamışşım çok şükür kilodan kurtuldumkaydettim bilgisayarıma bende yapmaya çalışcm yazanları :)
inşallah bende sonuç alırım senin gibi tekrar teşekkür ediyorum zahmet verdim
İnşallah bir an önce olsun istiyorum çocuğum ama allahın takdiri iştecanım çok teşekkür ederim gerçekten
bilmediğim çok şey varmış dikkate alıcam elimden geldiği kadar çok sağol ..
bende diyetisyen araştırayım kendi başıma olmıcak sanırım
inşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi
bak onuda bilmiyordum :)İnşallah bir an önce olsun istiyorum çocuğum ama allahın takdiri işteha buarada havuç yazmayı unutmuşum o da yasak :)
soğan kürünü okumuştum ben de ama cesaret edemedim gastritimi azdıracak diye denemeye çalışacağımbirde kürlere yönelmeni öneririm canım kürlerle hamile kalan çok kişi gördüm burda
Çok teşekkürler böyle güzel şeyler duydukça içim biraz rahatlıyor fakat kafaya takmamak elde değil. İnşallah ben ve benim gibi durumda olan herkes bebeğine kavuşurBen de pko liyim ve çok şükür 2. bebegime hamileyim.öyle 10 kg verdim,pko geçmedi deme.zaten geçmez,kg vermen hamile kalmani kolaylaştırır sadece.ilkini 16 ay,bunu 18 ay bekledim.ilkinde klomen yardımıyla hamile kaldım,bunda ise ilkine gore 2-3 kg fazlam vardı,olmaz diyordum ana oldu şükür..
Sana tavsiye,kesinlikle katana takmaman ve stres yapmaman.en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavusursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?