pco olup hamile kalan??

glmsekaderine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
103
55
48
Arkadaşlar merhaba,
1 yıl önce pcos olduğumu öğrendim. adetim düzensiz doktorum kilo vermem gerektiğini o zaman düzelebileceğini söyledi ve diyetisyen yardımıyla 2 ayda 12 kilo verdim. Kilo verdim vermesine fakat düzelen bir şey maalesef yok bugün hastaneye gittim hala pcos devam ettiğini söyledi. Çocuk istiyoruz falan olmuyor, benim gibi durumda olup da hamile kalan var mı? :(

Bendede vardı canm ben adet görmüyordum sadece adet söktürücü kullandım hemen ardından hamile kaldım korkma sende kalırsın inşallah

canım benimde prolaktin yüksekliğim var kiloda var maalesef
pkodan şüpheleniyorum ..
dr kilo vermem gerektiğini söyledi
sen nasıl verdin 10 kilo kadar versem iyi olacak

canım benimde prolaktin yüksekliğim var kiloda var maalesef
pkodan şüpheleniyorum ..
dr kilo vermem gerektiğini söyledi
sen nasıl verdin 10 kilo kadar versem iyi olacak
diyetisyene gittim ve sağolsun çok güzel yönlendirme yaptı sporsuz kilo verdirdi ki spor yap deseydi yapma şansım yok maalesef zaman problemim var :(

Eklentiler

• 20151219_185148.jpg
    20151219_185148.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 136
Sabah uyanınca aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 su bardağı ılık su ile tüketiyorum
Kahvaltıda: 1 dilim organik ekmek (halk ekmekte satılıyor 2.50krs) 1 tatlı kaşıgı labne bol donates salatalık
Ara: 1 yesilcay 5- 6 badem
Öğle: doyana kadar kabak yemeği+ bol yeşil salata+ 3 yk light yoğurt
Ara: nescafe+ kuru kayısı
Aksam: sebze yemeği+ yesıl salata+ lıght yoğurt
Gece: yesıl cay+ sade actıvia+ 1 cay kaçığı tarçın ile

Eklentiler

• 20151219_185136.jpg
    20151219_185136.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 108
ben evde spor yapıyorum ama diyet yapamıyorum hiç :KK43:
sen neler yaptın canım zahmet olmassa kısaca anlatabilirmisin :KK16:
ayrıca her hafta kontrole gidiyorum ve sürekli diyet listesi değişiyor. zayıflamak istiyorsan bazı şeyleri hayatımızdan çıkarmak gerek:
- taze meyve - asitli içecek (soda bazen günde 1i geçmeyecek)
- kuru baklagiller - tuz, şeker
- bulgur, pirinç - bezelye
-makarna - kıyma
yemekler 2 yemek kaşığı yağ ile pişecek,
taze meyve yerine kuru meyve tüketilecek en güzel kilo verdirip doygunluk kazandıran (kuru kayısı)
tek sorun 1 hafta tuvalete çıkıp diğer hafta tuvalete maalesef ki çıkılmıyor bunun içinde hindistan cevizi yağı 1 çay kaşığı aç karnına içildiğinde söktürüyor
- örneğin ptesi buna başladıysan bir sonraki ptesi kendine off günü verip istediğini yiyebilirsin. salıdan itibaren tekrar diyete başlarsın. diğer hafta yine off günü. sonrada midenin pek bir şey kabul etmediğini fark edeceksin mide küçülüyor :)

canım çok teşekkür ederim gerçekten :KK200:
bilmediğim çok şey varmış dikkate alıcam elimden geldiği kadar çok sağol ..
bende diyetisyen araştırayım kendi başıma olmıcak sanırım
inşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi :KK46::KK51:

Sabah uyanınca aç karnına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 su bardağı ılık su ile tüketiyorum
Kahvaltıda: 1 dilim organik ekmek (halk ekmekte satılıyor 2.50krs) 1 tatlı kaşıgı labne bol donates salatalık
Ara: 1 yesilcay 5- 6 badem
Öğle: doyana kadar kabak yemeği+ bol yeşil salata+ 3 yk light yoğurt
Ara: nescafe+ kuru kayısı
Aksam: sebze yemeği+ yesıl salata+ lıght yoğurt
Gece: yesıl cay+ sade actıvia+ 1 cay kaçığı tarçın ile
kaydettim bilgisayarıma bende yapmaya çalışcm yazanları :)
inşallah bende sonuç alırım senin gibi tekrar teşekkür ediyorum zahmet verdim :KK200:

kaydettim bilgisayarıma bende yapmaya çalışcm yazanları :)
inşallah bende sonuç alırım senin gibi tekrar teşekkür ediyorum zahmet verdim :KK200:
Uyguladığında sonuç alacağını umud ediyorum inşallahta alırsın. Aşkolsun ne zahmeyi ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım. Ben de çok problem yaşamışşım çok şükür kilodan kurtuldum

canım çok teşekkür ederim gerçekten :KK200:
bilmediğim çok şey varmış dikkate alıcam elimden geldiği kadar çok sağol ..
bende diyetisyen araştırayım kendi başıma olmıcak sanırım
inşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi :KK46::KK51:
İnşallah bir an önce olsun istiyorum çocuğum ama allahın takdiri işte :( ha buarada havuç yazmayı unutmuşum o da yasak :)

Ben de pko liyim ve çok şükür 2. bebegime hamileyim.öyle 10 kg verdim,pko geçmedi deme.zaten geçmez,kg vermen hamile kalmani kolaylaştırır sadece.ilkini 16 ay,bunu 18 ay bekledim.ilkinde klomen yardımıyla hamile kaldım,bunda ise ilkine gore 2-3 kg fazlam vardı,olmaz diyordum ana oldu şükür..
Sana tavsiye,kesinlikle katana takmaman ve stres yapmaman.en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavusursun inş

Ben de pko liyim ve çok şükür 2. bebegime hamileyim.öyle 10 kg verdim,pko geçmedi deme.zaten geçmez,kg vermen hamile kalmani kolaylaştırır sadece.ilkini 16 ay,bunu 18 ay bekledim.ilkinde klomen yardımıyla hamile kaldım,bunda ise ilkine gore 2-3 kg fazlam vardı,olmaz diyordum ana oldu şükür..
Sana tavsiye,kesinlikle katana takmaman ve stres yapmaman.en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavusursun inş
Çok teşekkürler böyle güzel şeyler duydukça içim biraz rahatlıyor fakat kafaya takmamak elde değil. İnşallah ben ve benim gibi durumda olan herkes bebeğine kavuşur :( sizede hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back