Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pco olup desteksiz regl olmayan ve hamile kalan var mı
Merhaba bende maalesef PCO’yum hiç bi düzenim olmadı bekarken hep doğum kontrol haplarıyla zar zor oluyordum adet, evlendim 2 sene olmadı bebeğim en son rahim filmi çekildim çekimden 1.5 ay sonra gebe kaldım tedavisiz ilaçsız şu an 13 haftalık bebeğim
Merhaba bende maalesef PCO’yum hiç bi düzenim olmadı bekarken hep doğum kontrol haplarıyla zar zor oluyordum adet, evlendim 2 sene olmadı bebeğim en son rahim filmi çekildim çekimden 1.5 ay sonra gebe kaldım tedavisiz ilaçsız şu an 13 haftalık bebeğim
Bende pcoyum asla reglim düzenli değildir adet söktürücüyle ancak düzenli oluyor 2 buçuk sene maalesef hiç korunmadigim halde olmadı 2 aşılamaylq Hamile kaldım.simdu 1 buçuk senedir ikinci icin ugrasiyorum deniyorum maalesef yine olmuyor
Bende pcoyum asla reglim düzenli değildir adet söktürücüyle ancak düzenli oluyor 2 buçuk sene maalesef hiç korunmadigim halde olmadı 2 aşılamaylq Hamile kaldım.simdu 1 buçuk senedir ikinci icin ugrasiyorum deniyorum maalesef yine olmuyor
Aynı durumdayız ergenliğimden beri hep ilaçla oldum maşallah rabbim bağışlasın bana da o duyguyu tattırsın tekrar nasip etsin size de. Ne diyeyim ki iğrenc bir şey çaresiz olması yoruyor
Klomeni.3 ay kullandım aşılama olmadan ise yaramadı sonra rahim.filmi çekindim temiz çıktı sonra aşılamaya başladık hayır ben gonal f iğne kullandım ikinci için tedaviye daha başlamadım kendim uğraşıyorum olsun diye ama olmuyor