- 15 Aralık 2014
- 265
- 74
-
- Konu Sahibi sevdasah16
ben sadece hayıt kullandım çünkü bekarken de ne zaman kullansam hep adetlerimi düzenlemede işe yarardı..Başka ne kullanndiniz bitkisel.olarak?
Geçmiş olsun cnm bu arada bende pco var mı yok mu bilmiyorum ilk gittiğim doktor pco kisti var dedi, ikincisi hafif sağ yumurtalığında tembellik var dedi en son ikinci doktorumla devam ettim son çağırdığında her şey normal 2 ay görüşmeleyelim gün aşırı ilişki diyip gönderdigeçen haftalar full çalışma oldu bu hafta yapamadık tam anlamıyla kayınvalidem de geldi bugün memleketten akşam bende olur sanırım pazara kadar yine bir şey yapamayız sanırım
İlk ay reglin bittikten 1 hafta sonra başlıyorsun, 15 gün sabah akşam içiyorsun. Yemeklerden önce mümkünse. Kür bitince regl oluyorsun zaten1-2 gün içinde. İkinci ay adetten 15 gün sonra başlıyorsun bir hafta içiyorsun yine sanah akşam. Hemen ardından regl oluyorsun. Bir ay ara verip tekrar baştan uygulayabilirsin.
Soğan suyunu nasıl hazırklayacaksın onu da yazayım. Orta boy soğanı al en dıştakı hemen soyulan kabuğunu at ama alttaki kahverengi kabuklara dokunma. Yıka ve dörde böl. İki bardak içme suyunda 5 dakika kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk tutacaksın ama. Süz, ılıyınca bir dikişte iç. Tadı çok fena
Hiç bir fikrim yok o konuda, ama hamile kalmak için içenler olduğuna göre öyle bir etkisi yoktur.Regl bttkten 1hafta snra basla demssnz de hamile kalinirsa dusurmez mi? Spermi yok etmez mi?
Hiç bir fikrim yok o konuda, ama hamile kalmak için içenler olduğuna göre öyle bir etkisi yoktur.
Pko ile ilgili hiç bir fikrim yok valla. Yardımcı olamam bu konuda. Ama tedirginseniz doktora görünün. Erkek yaşı önemli değil pek çocuk olayında bildiğim kadarıyla. Ama eşinizi de doktor bir görsün tabi.Sirf bu yuzden icemiyorum. Polikstik overi doktor alttan muayene ederken gormstr dgl mi? Bana onemli bi kist olmadgni soyledi ama bilemyrm esimn yasi buyuk onun spermlrde sorun var mi onuda bilmiyorum canm sklyor. 2sene oncte doktora gtmstm polikstk oversn ama o kdr onemli dgl ddi
Yumurtanin tembel oldgnu nasl anladi doktor ? Hangi muayeneyle ? Bnde alttan tek muayene oldm . Oyle bsy olsa anlar mydi
Kızlar bnde 1 buçuk sene oldu ewleneli 1 . Yıldır tedavi goruorum doktor ilk defa bu ay biraz polikistksin dedi adetlerm 3 4 gun oynar baskada duzenszlesmez kiloyla alakası olduğunu hic bilmiodum boyum 1 60 kilom 65 szce zayiflmammi lazimm
Alttan muayene ile anladı tembellik olduğunu, anlar tabi