PCO luyum! yardımlarınıza ihtiyacım var !

Hayır cnm yapmıyrm henüz yazılcam spor salonuna.İştah kestiğinide duymuştum ilacın oyüzden sorudm.tşk ederm :)

Babam şeker hastası.Yaklasık 10 yıldır glukofen kullanıyor.İştah falan kestiği yok yani :) Pkonun düşmanı haraket ve spor.2-3 ayda değişimi görüceksin adet düzeninde.Bende pkoyum.2 ay duzenlı spor yaptım ilaçsız 35 günde adetim geldi benim.O yuzden hiç durma spora.

İlk ay reglin bittikten 1 hafta sonra başlıyorsun, 15 gün sabah akşam içiyorsun. Yemeklerden önce mümkünse. Kür bitince regl oluyorsun zaten1-2 gün içinde. İkinci ay adetten 15 gün sonra başlıyorsun bir hafta içiyorsun yine sanah akşam. Hemen ardından regl oluyorsun. Bir ay ara verip tekrar baştan uygulayabilirsin.

Soğan suyunu nasıl hazırklayacaksın onu da yazayım. Orta boy soğanı al en dıştakı hemen soyulan kabuğunu at ama alttaki kahverengi kabuklara dokunma. Yıka ve dörde böl. İki bardak içme suyunda 5 dakika kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk tutacaksın ama. Süz, ılıyınca bir dikişte iç. Tadı çok fena o_O
bu hazırladığımı 2 ye bölüp sabah aksammı içicem yoksa akşamda yenisinimi hazırlamam gerekiyor?:)tsş ederim sağol anlatımın için.sonra kistlerden kurtuldunmu bu sekilde tekrarlamadımı?

bu hazırladığımı 2 ye bölüp sabah aksammı içicem yoksa akşamda yenisinimi hazırlamam gerekiyor?:)tsş ederim sağol anlatımın için.sonra kistlerden kurtuldunmu bu sekilde tekrarlamadımı?
Bir sene geçti tekrarlamadı henüz. Ama pco değil benimki, pco tekrarlayabilir mi bilmiyorum.
Ayrı ayrı yapacaksın sabah akşam.

Babam şeker hastası.Yaklasık 10 yıldır glukofen kullanıyor.İştah falan kestiği yok yani :) Pkonun düşmanı haraket ve spor.2-3 ayda değişimi görüceksin adet düzeninde.Bende pkoyum.2 ay duzenlı spor yaptım ilaçsız 35 günde adetim geldi benim.O yuzden hiç durma spora.

tsk ederm cnm.seninde varmı kilo problemin ?spor iyi gelecek inşallah ya adet düzelnce zaten yumurtlama düzene girmiş olu

nasıl kullandın onları çivanperçemi pekmez seklndemi çay olarakmı ?hayıt tohumunuda yeni duydum ne şekilde kullandın bilgi verirmisin?

CİVANPERÇEMİ:

Civanperçemi çayı hazırlamak için, bir tatlı kaşığı ince kıyılmış bitki veya 2-3 adet çiçekli sap, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır (kaynatılmaz), 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Aksi belirlilmedikçe günde 3 su bardağı çay aç karnına veya öğün aralarında içilir

HAYIT TOHUMU

Bir tatlı kaşığı tohumu 1 fincan kaynar suda 5 dk demlendikten sonra süzülür ve
Günde 2-3 bardak taze demlenmiş hayıt tohumu, soğutulmadan öğün aralarında içilebilir.

CİVANPERÇEMİ:

Civanperçemi çayı hazırlamak için, bir tatlı kaşığı ince kıyılmış bitki veya 2-3 adet çiçekli sap, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır (kaynatılmaz), 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Aksi belirlilmedikçe günde 3 su bardağı çay aç karnına veya öğün aralarında içilir

HAYIT TOHUMU

Bir tatlı kaşığı tohumu 1 fincan kaynar suda 5 dk demlendikten sonra süzülür ve
Günde 2-3 bardak taze demlenmiş hayıt tohumu, soğutulmadan öğün aralarında içilebilir.
içtikten ne kadar sonra etkisini gördün acaba?;

ARKADAŞLAR PKO NUN EN GÜZEL TEDAVİSİ KİLO VERMEK MÜMKÜN OLDUĞUNCA SPOR YAPMAK VE ŞEKERLİ HİÇ BİR ŞEY TÜKETMEMEK AYRICA HAMUR İŞİ ASİTLİ ŞEYLER YEMEMEK BUNLARI YAPINCA DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALABİLİRSİNİZ. PKODA YUMURTALAR İLLAKİ BÜYÜMİCEK DİYE BİR ŞEY YOK

Merhabalar,yazılarınızı okuyodum ama yeni üye oldum. PCO hastasıyım ve 2,5 yıldr evliyim.1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.Doktora gittiğimde 2 kere klomen tedvisi uyguladı ama olumsuz sonuçlandı.Kilo vermem gerektiğini söyledi ama veremiyorum.Glukopen kullanan varmı aranızda ? Ayda nekadar kilo verebildiniz bu ilaçla ,adetler düzene girdimi ve gebelik gerçekleştimi ?Birde anadolu yakasında öenerebileceğiniz pco konusunda uzman bir doktor tavsiyesi yapabilrmisiniz?Uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim?
CANIM KAÇ YAŞINDASIN ŞİMDİ

Bende Pko lıyum.1 yıllık Evliyim 7 aydırda bebiş için çalışmaktayız.tedavi görüyorum.ben evlendikten sonra 10 kilo aldım.kilo pko da çok büyük bir sorun ve araştırmalarıma göre kendi kendimize bu kiloları vermemiz imkansız .ya spor yada dr yardımı İle ancak verebiliriz.anadolu Yakasında özel bir Dr gidiyorum.tafsiye ile gittim bende memnunum şu an Dr dam.eğer isterseniz özelden bilgilerini verebilirim

Bende Pko lıyum.1 yıllık Evliyim 7 aydırda bebiş için çalışmaktayız.tedavi görüyorum.ben evlendikten sonra 10 kilo aldım.kilo pko da çok büyük bir sorun ve araştırmalarıma göre kendi kendimize bu kiloları vermemiz imkansız .ya spor yada dr yardımı İle ancak verebiliriz.anadolu Yakasında özel bir Dr gidiyorum.tafsiye ile gittim bende memnunum şu an Dr dam.eğer isterseniz özelden bilgilerini verebilirim

TSK ederim bilgilerini paylasirsaniz sevinirim

Gecmiş olsun cnm kaynvalidende zamansız gelmiş :)kilo sorunun varmı senin cnm bide ilaç falan verdimi sana doktor?

Evet zayıf diyemem kendime 167 boyum 68 kıloyum doktor bıraz kılo vermen lazım dedi bana da :) hayır doktor bana hiç ilaç vermedi sadece sıklıkla çağırıp muayene ile yumurta takıbı yaptı o kadar 2 ay gorusmeyelim dedi işte 2 aydan sonra olmazsa bebiş başka yöntem deneyeceğiz dedi :KK14:

Merhabalar,yazılarınızı okuyodum ama yeni üye oldum. PCO hastasıyım ve 2,5 yıldr evliyim.1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.Doktora gittiğimde 2 kere klomen tedvisi uyguladı ama olumsuz sonuçlandı.Kilo vermem gerektiğini söyledi ama veremiyorum.Glukopen kullanan varmı aranızda ? Ayda nekadar kilo verebildiniz bu ilaçla ,adetler düzene girdimi ve gebelik gerçekleştimi ?Birde anadolu yakasında öenerebileceğiniz pco konusunda uzman bir doktor tavsiyesi yapabilrmisiniz?Uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim?
merhaba bende yillardir pcoyum metforminin size zarari olmaz aksine faydasi olur. yumurtlamanizi duzene sokar insulin direncini kirar ve kilo vermenizde faydasi olur. kullanmaya baslayinca iki hafta bulanti istahsizlik olur ama gecicidir bunlar. ilacin zayiflamaya yardimci olmasi istah kesmesiyle degil her pcolun kabusu insulin direncini kirmasiyla dogru orantilidir.

mutlaka spor yapin ozellile eger mumkunu varsa plates yada yuzme farki goreceksiniz:KK66:

merhaba bende yillardir pcoyum metforminin size zarari olmaz aksine faydasi olur. yumurtlamanizi duzene sokar insulin direncini kirar ve kilo vermenizde faydasi olur. kullanmaya baslayinca iki hafta bulanti istahsizlik olur ama gecicidir bunlar. ilacin zayiflamaya yardimci olmasi istah kesmesiyle degil her pcolun kabusu insulin direncini kirmasiyla dogru orantilidir.
Doktor bana o ilaçtan hic bahsetmdi.niyeyse anlamadım.netten okudukça faydasini size sorayim dedim.alip baslasammi bilemedimki .siz fayfasni gordunuzmu?

Doktor bana o ilaçtan hic bahsetmdi.niyeyse anlamadım.netten okudukça faydasini size sorayim dedim.alip baslasammi bilemedimki .siz fayfasni gordunuzmu?
bir dizi tahlilden geçmeniz gerekir bu ilacı alabilmeniz için. bende pkoluyum 2,5 yıllık evliyim bebeğim olmuyor.

diyabet ilacı bahsettiğiniz ilaç. bilinçsiz bir şekilde alındıgı zaman körlük,felç gibi rahatsızlıklara neden olur. araştırdıgınız yerde bu yazmıyor muydu???? pko hastalarında şeker hastalıgı olma durumu diğer insanlara göre daha yuksektir. pkolu olup bu ilacı kullananlarda şeker hastalıgı oldugu için kullanıyorlar.

bende duydum bunu,bir sürü tahlil yapıldı ve doktorum benm için uygun olmadıgını söyledi. her pkolu kafasına göre kullanamaz. asprin değil ki bu! yıl olmuş 2015 lütfen boyle kulaktan dolma şeylerle hareket etmeyin.

bu ilactan size bahsemesi gereken kisi endokrin uzmanidir. endokrinle gorusmeniz gerek arkadasinda dedigi gibi tahlilleriniz yapilir ve insulin direnciniz varsa baslanir.

Bu arada çikolata kistim vardı 4.6 cm soğan suyuyla canına okudum. Bir önceki mesaj biraz sert olmuş kusura bakma ama bebek düşünüyorsan ilaç kullanma derim ben. Hatta düşünmüyorsan da kullanma, kaç kişi canından oldu o ilaçlar yüzünden.
yorumunuza sonuna kadar katılıyorum bende pko luyum 1 yıldan fazla bekledim bebek için ve tedaviden hep kaçtım doğal yolla olmasını istedim çünkü. en sonunda bunalıp bir umutla tedaviye başladım ve o ay klomenle hiç büyümedi yumurtam birde üstüne doktorun verdiği östrojen hapı da miyom yaptı.. ertesi ay doktorları bırakma kararı verdim bitkisel çözümler aramaya koyuldum hayıt kullandım ve aklıma da pek getirmedim kendiliğinden tedavisiz oldu. yani ilaçlar bünyeyi altüst ediyor bazen ters tepebiliyor.. Allah herkese doğal yolla bebek sahibi olmayı nasip etsin inş.

yorumunuza sonuna kadar katılıyorum bende pko luyum 1 yıldan fazla bekledim bebek için ve tedaviden hep kaçtım doğal yolla olmasını istedim çünkü. en sonunda bunalıp bir umutla tedaviye başladım ve o ay klomenle hiç büyümedi yumurtam birde üstüne doktorun verdiği östrojen hapı da miyom yaptı.. ertesi ay doktorları bırakma kararı verdim bitkisel çözümler aramaya koyuldum hayıt kullandım ve aklıma da pek getirmedim kendiliğinden tedavisiz oldu. yani ilaçlar bünyeyi altüst ediyor bazen ters tepebiliyor.. Allah herkese doğal yolla bebek sahibi olmayı nasip etsin inş.

Başka ne kullanndiniz bitkisel.olarak?

X