PCO luyum! yardımlarınıza ihtiyacım var !

sevdasah16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
24
2
36
Merhabalar,yazılarınızı okuyodum ama yeni üye oldum. PCO hastasıyım ve 2,5 yıldr evliyim.1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.Doktora gittiğimde 2 kere klomen tedvisi uyguladı ama olumsuz sonuçlandı.Kilo vermem gerektiğini söyledi ama veremiyorum.Glukopen kullanan varmı aranızda ? Ayda nekadar kilo verebildiniz bu ilaçla ,adetler düzene girdimi ve gebelik gerçekleştimi ?Birde anadolu yakasında öenerebileceğiniz pco konusunda uzman bir doktor tavsiyesi yapabilrmisiniz?Uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim?

Diyet ve sporla verilemeyecek kilo yoktur, üşengeç ve boğazını tutamayan insan vardır. İlaçlarla kilo verip kimyasal deposu yaptığınız vücudunuzla hamile kalmak mı istiyorsunuz?

Bende pko hastasıyım 9. Ayımdayım hala bebeğimiz olmadı. Soğansuyu kürünü deneyebilirsiniz ben başladım bakalım

Geçmiş olsun cnm bu arada bende pco var mı yok mu bilmiyorum ilk gittiğim doktor pco kisti var dedi, ikincisi hafif sağ yumurtalığında tembellik var dedi en son ikinci doktorumla devam ettim son çağırdığında her şey normal 2 ay görüşmeleyelim gün aşırı ilişki diyip gönderdi geçen haftalar full çalışma oldu bu hafta yapamadık tam anlamıyla kayınvalidem de geldi bugün memleketten akşam bende olur sanırım pazara kadar yine bir şey yapamayız sanırım

Gecmiş olsun cnm kaynvalidende zamansız gelmiş :)kilo sorunun varmı senin cnm bide ilaç falan verdimi sana doktor?

Bu arada çikolata kistim vardı 4.6 cm soğan suyuyla canına okudum. Bir önceki mesaj biraz sert olmuş kusura bakma ama bebek düşünüyorsan ilaç kullanma derim ben. Hatta düşünmüyorsan da kullanma, kaç kişi canından oldu o ilaçlar yüzünden.

Yok sorun değil deişte bi an önce olsun istiyo insan ..Soğan kürünü nasıl uyguladın anlatırmısın?

Ben pcos hastasıyım aynı zamanda da tip 2 diyabet. İki yıl kadar cocuğum olmadı, ilaclarımı düzenli kullandım, perhizimi yaptım yaklaşık 15 kilo kadar da verdim, fıstık gibi bir kızım var simdi

Maşallah Allah bağışlasın darısı bana :)kaç kilo ile kaldnız hamile ?kullandığınız ilaç glukofemmiydi?birde nekadar zamanda verdiniz 15 kilo?

Bu arada kılolu pko hastalarına glukofen tarzı ılaclar kadın dogum doktorları zaten veriyorlar.Insulın dırencını kırmak için.Sporu sormamdakı amac oydu.Zayıflamayı bu ılacla saglayacagını zannetmen buyuk bır yanılgı olur.Spor yap,haraketlen ve saglıklı bır dıyetle adetlerin duzene girecektir.

merhaba cnm

öncelikle ümitsiliğe kapılma rabbimin vardır bildiği

bende pcoluyum halen yılda bir tahlil yapılır doktor bu tahlıilere göre senin çocuğun olmaz derdi 17 yaşından beri tedavi görüyürdum son 5 yıldır hiç bir ilaç kullanmıyorum evlendim 4 ay sonra hamile kaldım

öncelikle kilonu vereceksin bunu ilaç vs güvenerek değil iradene güvenerek vereceksin burda diyet günlüklerine günlük açıp orda kendi kontrol altına alabilirsin

soğan suyu kürünü araştır derim (yıllardır kullandığım ilaçları soğan kürü+hayıt tohum+çivanperçemi sayesinde düzenli adet oluyorum )

Yok sorun değil deişte bi an önce olsun istiyo insan ..Soğan kürünü nasıl uyguladın anlatırmısın?
İlk ay reglin bittikten 1 hafta sonra başlıyorsun, 15 gün sabah akşam içiyorsun. Yemeklerden önce mümkünse. Kür bitince regl oluyorsun zaten1-2 gün içinde. İkinci ay adetten 15 gün sonra başlıyorsun bir hafta içiyorsun yine sanah akşam. Hemen ardından regl oluyorsun. Bir ay ara verip tekrar baştan uygulayabilirsin.

Soğan suyunu nasıl hazırklayacaksın onu da yazayım. Orta boy soğanı al en dıştakı hemen soyulan kabuğunu at ama alttaki kahverengi kabuklara dokunma. Yıka ve dörde böl. İki bardak içme suyunda 5 dakika kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk tutacaksın ama. Süz, ılıyınca bir dikişte iç. Tadı çok fena

Hayır cnm yapmıyrm henüz yazılcam spor salonuna.İştah kestiğinide duymuştum ilacın oyüzden sorudm.tşk ederm :)

nasıl kullandın onları çivanperçemi pekmez seklndemi çay olarakmı ?hayıt tohumunuda yeni duydum ne şekilde kullandın bilgi verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…