arkadaşlar ben pco luyum..bebek için uğraşıyorum.sivilcelerden ciddi şekilde muzdaribim ve iz kalıyor. izlerim dışa doğru birikinti şeklinde ya da kırmızı lekeler şeklinde oluyor. ne yapıcam cildiyeciye gitsem bi faydası olur mu?zamanla geçer mi güneşte yanınca falan..moralim aşırı bozuk lütfen yardım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pco lu bayanlar lütfen yardım!
- Konu Sahibi suzanella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?buarada bişey daha. 2 ay yumurtalıklarını dinlendirmemiz lazım diye dr diane 35 verdi. içmeye başlayalı 15 gün oldu hala çok şiddetli sivilcelerim çıkıyor.ilk aydan normale dönmemesi normal mi sizce?
sivilcelerimi sıkmıyorum yine de iz kalıyor.[/QUOTE
bence cildiyeye git ve pco olduğunu da belirt.
canım bende pco yum ve yıllardır geçmeyen sivilcelerim vardı ne kullandıysam hiçbi işe yaramadı
ama sonunda cildime en uygun ürünü buldum hemde çok çok ucuz diğer ürünlerin yanında
amway in gh bal özlü sabunuyla sabah akşam ılık su ile masaj yaparak yıkıyorum yüzümü 3 yıldır kullanıyorum ve bir iki ayda sivilceleri kurutuyo zamanla lekeler de geçiyo inşallah seninde işine yarar tatlım
ama sonunda cildime en uygun ürünü buldum hemde çok çok ucuz diğer ürünlerin yanında
amway in gh bal özlü sabunuyla sabah akşam ılık su ile masaj yaparak yıkıyorum yüzümü 3 yıldır kullanıyorum ve bir iki ayda sivilceleri kurutuyo zamanla lekeler de geçiyo inşallah seninde işine yarar tatlım
öncelikle merhaba.aranızda yeniyim.yardımcı olurmuyum bilemem ama..o dışa doğru büyüyen ve kocaman ağrılı olan sivilcelere dr kistik diyo.bende aynı sivilce problemini yaşadım ama pco yok bende çok şükür.diane 35 e gelince,ben ona sadece mucize diyorum.inan 2-3 aydan sonra mükemmel sonuçlar weriyo.9aydır kullanıyorum sadece isilik gibi bir yada iki tane çıkıyo sivilce oda belli günlerde tabi.onun dışında izler bende de oldukça war.ona çözüm diil belki ama bence diane 35 çok iyi cildi bebek gibi yapıyo.eğer doktor werdiyse dewam etmeni öneririm ben.Allah şifa wersin hepimize..yardımcı olmuşumdur inş..
tatlım nemlendirici de kesinlikle kullanmıyorum ben çünkü cildim zaten yağlı olduğu için nemlendiriiler bende sivilce oluşumunu tetikliyo bende bbebiş için uğraşıyorum 9 aydır 3 aydır da tedavideyim ama henüz bebişi yakalayamadık tatlım
o dediğim sabunun hamilelikte kullanımında bir sakıncası olduğunu sanmıyorum ve ben kesinlikle bırakmayı da düşünmüyorum kullanmayı bu sabun amwayin bir ürünü
amwayi duymuşsundur katalogla satışı yapılıyo avon gibi oriflame gibi canım onun haricinde internet üzerinden satısı varmı bilmiyorum tatlımm sormak istediğin bişiy olursa bana özelden yazabilirsin başlığını pek takip edemiyorum bugün de şans eseri gördüm o yüzden cevabım gecikti kusura bakma canım
ben faydasını gördüm inşallah burda okuyan arkadaşlar aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarda faydasını görürler inşallah
hatta benim düğünümden önce sırtım nerdeyse komple sivilce doluydu ve düğünden bi süre önce kullanmaya başladım ben bu sabunu ve straplez gelinlik giymek istiyodum bi yandan da bu sivilce ve lekelerle nasıl giyecem diye kara kara düşünüyodum çok şükür ki sivilceler sabunla geçti ve düğünden öncede iki gün güneşlenince lekeler kayboldu gitti bende rahat rahat giydim gelinliğimi:))
o dediğim sabunun hamilelikte kullanımında bir sakıncası olduğunu sanmıyorum ve ben kesinlikle bırakmayı da düşünmüyorum kullanmayı bu sabun amwayin bir ürünü
amwayi duymuşsundur katalogla satışı yapılıyo avon gibi oriflame gibi canım onun haricinde internet üzerinden satısı varmı bilmiyorum tatlımm sormak istediğin bişiy olursa bana özelden yazabilirsin başlığını pek takip edemiyorum bugün de şans eseri gördüm o yüzden cevabım gecikti kusura bakma canım
ben faydasını gördüm inşallah burda okuyan arkadaşlar aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarda faydasını görürler inşallah
hatta benim düğünümden önce sırtım nerdeyse komple sivilce doluydu ve düğünden bi süre önce kullanmaya başladım ben bu sabunu ve straplez gelinlik giymek istiyodum bi yandan da bu sivilce ve lekelerle nasıl giyecem diye kara kara düşünüyodum çok şükür ki sivilceler sabunla geçti ve düğünden öncede iki gün güneşlenince lekeler kayboldu gitti bende rahat rahat giydim gelinliğimi:))