Canım saol cevabın için rahat olamıyorum sürekli bişeyler okumak istiyorum elimden telefon düşmez oldu.geçtiğimiz ay hayıt suyu içmeye başladım bu ay adetn 5.gün kontrole gittim yumurta 13 mm falan çok şaşırdım erken büyümüş bakalım işe yarayacakmı döllenecekmiBen varım canım 1 buçuk yıldır gebe kalamıyorum 1 yılı doldurunca doktora gittim pko olduğumu öğrendim fakat adetlerim hep düzenli dır ve hormonlarım da normal çıktı bu arada 5.çayda gitmiştim pko yoktu. Neyse ilk olarak catlatma iğnesi oldum tutmadı sonra 2 ay klomen ve catlatma ignesi oldum yine tutmadı 1 hafta önce aşılama oldum öncesinde iğne gullandim 6 gün 3 yumurta ile aşılama oldum beklemedeyim. Adetler düzenli use şanslısın doktor bana öyle dedi ve gebe kalma oranı en yüksek hastalardır pko lu lar desi ayrıca 50 yaşından önce de menopoza girmezler dedi. Ben stres yaptığım için normal yollarla gebe kalamadım olabildigince rahat ol
Okuma canım uzak dur elinden geldiğince bak ben aynı hatayı yaptım şu anda bu durumdayim doktorum bana açık açık google sil telefonundan diyor. Yumurtan çok güzel gelişmiş ovulasyon testi al yumurtlama gününü tam belirle tutar tanı neden tutmasınCanım saol cevabın için rahat olamıyorum sürekli bişeyler okumak istiyorum elimden telefon düşmez oldu.geçtiğimiz ay hayıt suyu içmeye başladım bu ay adetn 5.gün kontrole gittim yumurta 13 mm falan çok şaşırdım erken büyümüş bakalım işe yarayacakmı döllenecekmi
Gidiyorum da hiçbiri tatmin edici değiller baslarından savıyorlarDoktira gidiyorsan o söyleyecek zaten gününü teste gerek yok
Özele mi gidiyorsun nerde yaşıyorsunGidiyorum da hiçbiri tatmin edici değiller baslarından savıyorlar
teskkür ederim canım ahhh bir de sakin olabilsek.. bende bu gün çatlatma iğnemi vuruldum 4 gün ilişki olacak inşallah bu sefer olur. dilerim ki senin aşılamada sonuç verir bebeğin sana tutunurBen varım canım 1 buçuk yıldır gebe kalamıyorum 1 yılı doldurunca doktora gittim pko olduğumu öğrendim fakat adetlerim hep düzenli dır ve hormonlarım da normal çıktı bu arada 5.çayda gitmiştim pko yoktu. Neyse ilk olarak catlatma iğnesi oldum tutmadı sonra 2 ay klomen ve catlatma ignesi oldum yine tutmadı 1 hafta önce aşılama oldum öncesinde iğne gullandim 6 gün 3 yumurta ile aşılama oldum beklemedeyim. Adetler düzenli use şanslısın doktor bana öyle dedi ve gebe kalma oranı en yüksek hastalardır pko lu lar desi ayrıca 50 yaşından önce de menopoza girmezler dedi. Ben stres yaptığım için normal yollarla gebe kalamadım olabildigince rahat ol
birşey sormak istiyorum da canım aşılamanın maliyeti ne oldu bende özele gidiyorum da doktorum olmazsa banada aşılama önerdiÖzele mi gidiyorsun nerde yaşıyorsun
450 lira iğne 80 lira catlatma iğnesi 600 lira aşılama toplam 830 lira ya maloldu canım. Ama ben özel muayene hanesine gidiyorum doktorun. Belki normalde daha uygundurbirşey sormak istiyorum da canım aşılamanın maliyeti ne oldu bende özele gidiyorum da doktorum olmazsa banada aşılama önerdi
anladım canım benim kide buna benzer fiyatlardan bahsetti bu gün çatlatma iğnemin 2. günü dün çok verimli geçmedi hatta gereksiz bi nedenden dolayı eşimle kavga ederek gecemizi heba ettik450 lira iğne 80 lira catlatma iğnesi 600 lira aşılama toplam 830 lira ya maloldu canım. Ama ben özel muayene hanesine gidiyorum doktorun. Belki normalde daha uygundur
Amin cnm inş güzel haberlerini bekliyorum. Bu çocuk mevzusundan dolayı biz de zaman zaman tartışmalar yaşıyoruz ben çok duygusal alıngan oldum eşim sürekli alttan almaktan yoruldu ve sırf bebek için ilişkiye girmek çok yıpratıyor inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi oluruz allah herşeyin hayırlısını nasip etsin cnm.anladım canım benim kide buna benzer fiyatlardan bahsetti bu gün çatlatma iğnemin 2. günü dün çok verimli geçmedi hatta gereksiz bi nedenden dolayı eşimle kavga ederek gecemizi heba ettik
okadar içtiğim ilaçlar boşa gitti. Allahtan ümit kesmiyorum doktor 4 gün üst üste ilişki olsun dedi inşallah geri kalan günleri daha güzel değerlendiririz de aşılamaya gerek kalmaz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?