PCO lu arkadaşlar benim gibi düzenli adet olan varmııııı

Selvi25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
716
Puanlar
123
Arkadaşlar adetimin geciktiğini söktürücülerle adet oldugumu hiç bilmem ama PCO görüntüsü var bende.sizlerden de bunu yaşayan varmı yumurtlaması düzenli olup PCO olan varmıı

Benim adetim 2 kez 50 günde bir olmuştu , doktra gittim. Testler, tahliller yapılırken düzene girdi. 1 yıl boyunca oldum yine. Doktor 2 yıllık 2 tane ilaç verdi. Verirken de "muhtemelen PKOsun" dedi.

Benim adetim 2 kez 50 günde bir olmuştu , doktra gittim. Testler, tahliller yapılırken düzene girdi. 1 yıl boyunca oldum yine. Doktor 2 yıllık 2 tane ilaç verdi. Verirken de "muhtemelen PKOsun" dedi.
Teşekkür ederim canım cevabın için benimde hiç aksama olmaz 35 e cıktıgını bilmem ama PCO var sacım dökülüyor tüylenme oluyor

Ya yokmu başka biri bakın hadi arkadaslarrrr

Ya yokmu başka biri bakın hadi arkadaslarrrr
Ben varım.
Pco görüntüsü var ultrasonda ama adetim bir gün bile geçmez. Doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Düzenli adet olduğum için yumurtlamada bi sıkıntı yok dedi. Senin fsh ve lh değerlerin nedir

FSH 6 lh 5 canım cevabın için teşekkür ederim senin kaç

Benimde o civarlarda ya. Lh yüksek olduğundada pco diyorlar çünkü cnm .
Ama neden öle bi görüntü var ben anlayamadım henüz

Doktor çok yumurtan var sanslısın dedi de bilmiyorum artık inş öyledir
MERHABA CANIM AYNI DURUM BENDEDE VAR EVLİYİM 2 SENE OLACAK ÇOCUĞUMUZ OLMUYOR İLK GİTTİĞİM DOKTOR HİÇ BİŞEYİN YOK ACELE ETME DEYİP BİZİ BAŞINDAN SAVDI SONRADAN GİTTİĞİM Bİ DOKTOR PCO OLABİLİR DEDİ KLOMEN VERDİ 1 AY KULLANDIM SONRA O DOKTORDANDA SOĞUDUM. ŞİMDİ İSE ÖZELDE Bİ DOKTORA GİDİYORUM PCO NUN KESİN TEŞHİSİNİ KOYDU MİNİK MİNİK BİRÇOK YUMURTAN VAR DEDİ. BENİM ADETLERİM DÜZENLİ İDİ ARADA BİR EN FAZLA 5 GÜN OLMAK ÜZERE SARKARDI O DA NADİR HELE EVLENMEDEN ÖNCE DAHA DÜZENLİYDİ AYRICA BENİM HORMON TAHLİLLERİDE ÇOK GÜZEL ÇIKIYOR NE DÜŞÜK NE YÜKSEK DEĞERLER ÇOK İYİ AMA PCO ÇIKTI İŞTE GEÇEN AY DOĞUM KONTROL HAPI VEREREK KİSTİMİ YOK ETTİ BU AY DA YUMURTA GELİŞTİRİCİ İLAÇLARA BAŞLADIK BEKLİYORUZ. İNŞALLAH YAZDIKLARIM SENN Bİ İŞİNE YARAR

Doktor çok yumurtan var sanslısın dedi de bilmiyorum artık inş öyledir
Ayrıca aşırı tüylenme pco nedeni imiş ben beni bildim bileli erkek gibi tüylüyüm bundan dolayı ben kendimden şüpheleniyordum ama. ne tahliller nede adettim bu sinyali vermiyorsu ayrıca kilomda normal şişman değilim ancak bu aralar çok saçım dökülüyor inşallah tez zamanda iyileşip bebiş sahibi oluruz

Peki yumurtlama takibi yaptırdınmı hiç ilaç almadan önce

Peki yumurtlama takibi yaptırdınmı hiç ilaç almadan önce
hayır doktorum direk ilaç verdi belirli günler çağırıp takip ediyor. ancak ben ev tipi ovülasyon testlerinden kullanmıştım kimi zaman tam gösteriyor kimi zaman tam zamanını bulamıyordum

Ay yokmu başka arkadaşlar bu durumda olan herkesin adeti düzensiz mi bizler istisnamıyız herhalime hamdolsun İtirazım yok ama varmı bende başkaları merak içindeyim

Ay yokmu başka arkadaşlar bu durumda olan herkesin adeti düzensiz mi bizler istisnamıyız herhalime hamdolsun İtirazım yok ama varmı bende başkaları merak içindeyim
Canım ben varım.bi buçuk senedir cocuk istiyoruz olmadı hormon normal tuylenme falan da yok bende. Adetim şaşmaz.Şimdiye kadar hiçbir dr pkosun demedi.en son gittiğim farklı bi dr hafif düzeyde pko var dedi.ve ultrasonda beş tane inci tanesi gibi dizilmiş kisti gördüm.yumurta takibi yaptırmıştım ilaçsız yumurtluyorum. Ovulasyon testinde de her ay pozitif görüyordum.ama maalesef olmayınca olmuyor.pkonunda seviyeleri var benim hafifmis kiminin çok ileri.

Bir arkadaştan yumurtlama oluyor ama ya kalitesiz yada içi bos oluyor demişti acaba böyle bişeymi bizim durum hiç bilmiyorum ben bikere hamile kaldım düşük yaptım maalesef 1.5 yıldır evliyim bende

Bir arkadaştan yumurtlama oluyor ama ya kalitesiz yada içi bos oluyor demişti acaba böyle bişeymi bizim durum hiç bilmiyorum ben bikere hamile kaldım düşük yaptım maalesef 1.5 yıldır evliyim bende
Bilmiyorum canım.dr bana da kalitesi iyi olmayabilir demişti ama progestoren hormonu 10üzeri çıkmıştı.yumurtlayabiliyorsun kendi kendine demişti.ben hiç hamile kalamadım maalesef.sen yine kalırsın

İ
Bilmiyorum canım.dr bana da kalitesi iyi olmayabilir demişti ama progestoren hormonu 10üzeri çıkmıştı.yumurtlayabiliyorsun kendi kendine demişti.ben hiç hamile kalamadım maalesef.sen yine kalırsın
İnş canım hepimiz her isteyen isteğine tez zamanda kavussun hayırlısyla

Gönderdiğiniz görseli yeni gördüm okudum benim kan tahlillerim vs hep iyi kac tane kist var şuana kadar akıl edemedim sormayı benle aynı durumda olanlarda varmış yüreğime su serpildi az da olsa

Ben varım canım 1 buçuk yıldır gebe kalamıyorum 1 yılı doldurunca doktora gittim pko olduğumu öğrendim fakat adetlerim hep düzenli dır ve hormonlarım da normal çıktı bu arada 5.çayda gitmiştim pko yoktu. Neyse ilk olarak catlatma iğnesi oldum tutmadı sonra 2 ay klomen ve catlatma ignesi oldum yine tutmadı 1 hafta önce aşılama oldum öncesinde iğne gullandim 6 gün 3 yumurta ile aşılama oldum beklemedeyim. Adetler düzenli use şanslısın doktor bana öyle dedi ve gebe kalma oranı en yüksek hastalardır pko lu lar desi ayrıca 50 yaşından önce de menopoza girmezler dedi. Ben stres yaptığım için normal yollarla gebe kalamadım olabildigince rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…