Gebeliğe Hazırlık Pco -klomen - inofolic tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynebK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
106
69
28
26
Hanımlar merhaba yaş 26 1 yıllık evliyim ve sağlık personeliyim , pco olduğumu öğreneli 4 yıl oldu . Herhangi birşey yapmadım şu zamana kadar reglilerim hep düzensiz ve zamansızdır . Ee tabi kullanıp geçtik yıllarca kontrol haplarını , 2 yılda bana kalan 10 kilo fazlalık her yerimden çıkan kıl tüy rezalet . Kafaya koydum herşeyi sırasıyla halledeceğim diye , önce hormonları dengeledik , doğum k. Haplarını bıraktık sonra iğneli ve lazer epilasyona başladım yüzümde ki tüm kalın tüylerden iğneli epi sayesinde kurtuldum şuan vücut için lzerim devam ediyor . Gelelim beybi istemelere . Eşimin başkasının çocuklarına hayranlıkla baktığını farkettiğğm an bişeyler yapmam gerektiğini hissettim 7-8 aydır korunmamamıza rağmen elde var 0 ... gittim sevdiğim doktorumun yanına kısaca özet geçiyorum bir klomen deneyelim dedik 65 gündür adet bekliyorum suan az önce azıcık azıcık kendini göstermeye başladı 3. Günü tekrar gidip ruyin tahliller ardından klomene başlayacağım bu arada inofolic kapsül kullanıyorum 1 aydır ayrıca gynositol ün toz şasesini aklıma geldikçe alıyorum ekstra bir folik asit kullanmıyorum çünkü her ikisinin içindede mevcut . Tüm içimi döktüğüme göre reglimizin bitişini ve klomene başlayışımızı kutlayalım gelişmelerden haberdar ederim . Sevgiler

Aynen canım haberdar et bende pcos hastasıyım 8 aydır korunmuyoruz ama maalesef bizdede tık yok 1 yıl olmasını bekliyorum öyle gideceğim doktora inşallah.
Bu arada adetleri nasıl düzene koydun?

Adet günüm gelmeden 3 gün önce zerdaçallı 1 kase yoğurt yiyorum regli olana kadar tabi önce gebelik olmadığından emin oluyoruz

Bende sen gibi canım pkos var bir aydır inofolic kullanıyorum. Klomen bir tane kullandım günde ama malesef yumurtalıklarım büyüme yapmadı 2 tane kullanıcam bidaki ay’a kaldı

Rahim filmi çektirdiniz mi?
Ben de pkoluyum yıllardır ve doktor önerisiyle ilaca başladım 2 aydır, ama rahim filmi çektirmemi söylemedi bana. Bence önce rahim filmi çektir, tüpler kapalıysa bu tedavilerin bir anlamı yokmuş meğer. Zaman kaybetmek insanın sinirini bozuyor.
İnofolic 3 ay en az kullandıktan sonra etki edermiş

Kızlarım merhaba klomen bitti ve bugün yunurtalar için 2 kontrole gittim ve yumurtalar malesef büyümemiş hatta bu yumurtalarla imkansız dedi en büyük yumurtam 8 mm bu şeklide olmaz birdaha ki ay femaraya geçiş yapalım bu ilaç sende etki etmedi doktorum sabahtan beri çok üzgünüm

Klomeni kaç tane kullanmıştın günde canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…