Kızlar bu ilacı insülin direnci olmayan pko larda kullansa faydası olur mu acaba bende pko var ama insülin direnci yok
Sadece pko olanlar da kullanıyormuş.
Size doktorunuz verirse kullanin, ise yarar fikriyle kendiniz almayin sakın :)
Haha cok haklısınız :)
Merak ettiğimden sormustum yoksa kaş yapayım derken göz cıkartmayalım :))
Gittigim iyi bir doktor bana simdide klomen verdi adetinin 5. Gunu basla 5 gun ic gel dedi yumurtlamamda tembellik varmıs bu ilac yumurtlamak icinmis hayırlısıBen insulin direnci icin kullandim. Acayip kilo verdirdi. Dikkatli kullanmak gerek. Bu ilaci kullanirken folik asit ve b12 vitamininin takibi gerekiyor. Ki bunlar bebek icin en onemli seylerden biri.
Arkadaşım kullandi pko icin, simdi sordum 6 ay kullanmadim bile hamile kaldim dedi.
Kafaniza takmayin, olumsuz dusunmeyin. Stres de gebe kalmayi etkiliyor. Iyi bir doktora gittiyseniz ona guvenin ve soylediklerini yapin.
Gittigim iyi bir doktor bana simdide klomen verdi adetinin 5. Gunu basla 5 gun ic gel dedi yumurtlamamda tembellik varmıs bu ilac yumurtlamak icinmis hayırlısı
Evet oldu bende asirı derecede mide bulantisi yapti 3 aydan sonra durdu mide bulantimArkadaşlar bende pko hastasıyım Dr banada verdi glifor dün başladım ama acayip karın ve midem de bi gurultu ve gaz sancısı gibi sancı var szde oldumu böyle bir şey
İçmeye devam edeyim yani dimiEvet oldu bende asirı derecede mide bulantisi yapti 3 aydan sonra durdu mide bulantim
Tabi ki doktor ne kadar sure ic diyosa o kadar ic bana 2 yada 3 yıl devam edecez dedi adetimi duzene soksun diye ilk baslar cok kotu geciyo ama vucut alistiktan sonra bisey bilmiyosun diyorum ya benim 3 ay surdu ama dusun afedersin yani yedigimi cikariyodum o derece beter di ama cok sukur simdi gecti insallah bunyen cabuk alisirda kurtulursunİçmeye devam edeyim yani dimi
Arkadaşlar bende pko hastasıyım Dr banada verdi glifor dün başladım ama acayip karın ve midem de bi gurultu ve gaz sancısı gibi sancı var szde oldumu böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?