• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco kisti icin glifor kullananlar burda mı

23Eda23

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
130
40
13
28
Pco kistim var doktora gittigimde gebelige engel derecede oldugunu soyledi ve bana glifor 850 ml verdi 3 ay kullan zaten hamile kalırsın 3 ay sonra kalırsanda gel kalmassan da ama bnm 3 ay oldu adetimi bekliyorum ki doktora gideyim aranızda gliforu kullanan ve hamile kalan varmı yada kac ay icinde hamile kaldınız bnm adetimde cok duzensiz gecen ay 15 gun bi onceki ayda 10 gun gecti yada onere bileceginiz bi tedavi varmı kistler icin bazen sogan suyu filan yada zerdecal gibi bi cok yontemler uyguluyolar uygulamalımıyım sizce oyle yontemler

Ben insulin direnci icin kullandim. Acayip kilo verdirdi. Dikkatli kullanmak gerek. Bu ilaci kullanirken folik asit ve b12 vitamininin takibi gerekiyor. Ki bunlar bebek icin en onemli seylerden biri.

Arkadaşım kullandi pko icin, simdi sordum 6 ay kullanmadim bile hamile kaldim dedi.

Kafaniza takmayin, olumsuz dusunmeyin. Stres de gebe kalmayi etkiliyor. Iyi bir doktora gittiyseniz ona guvenin ve soylediklerini yapin.

Kızlar bu ilacı insülin direnci olmayan pko larda kullansa faydası olur mu acaba bende pko var ama insülin direnci yok

Ben insulin direnci icin kullandim. Acayip kilo verdirdi. Dikkatli kullanmak gerek. Bu ilaci kullanirken folik asit ve b12 vitamininin takibi gerekiyor. Ki bunlar bebek icin en onemli seylerden biri.

Arkadaşım kullandi pko icin, simdi sordum 6 ay kullanmadim bile hamile kaldim dedi.

Kafaniza takmayin, olumsuz dusunmeyin. Stres de gebe kalmayi etkiliyor. Iyi bir doktora gittiyseniz ona guvenin ve soylediklerini yapin.
Gittigim iyi bir doktor bana simdide klomen verdi adetinin 5. Gunu basla 5 gun ic gel dedi yumurtlamamda tembellik varmıs bu ilac yumurtlamak icinmis hayırlısı

Bende bir yıldır kullanıyorum. 8 kilo verdim ama hamile kalamadım ancak esımın değerlerınde de sıkıntı var

Arkadaşlar bende pko hastasıyım Dr banada verdi glifor dün başladım ama acayip karın ve midem de bi gurultu ve gaz sancısı gibi sancı var szde oldumu böyle bir şey

Arkadaşlar bende pko hastasıyım Dr banada verdi glifor dün başladım ama acayip karın ve midem de bi gurultu ve gaz sancısı gibi sancı var szde oldumu böyle bir şey
Evet oldu bende asirı derecede mide bulantisi yapti 3 aydan sonra durdu mide bulantim

İçmeye devam edeyim yani dimi
Tabi ki doktor ne kadar sure ic diyosa o kadar ic bana 2 yada 3 yıl devam edecez dedi adetimi duzene soksun diye ilk baslar cok kotu geciyo ama vucut alistiktan sonra bisey bilmiyosun diyorum ya benim 3 ay surdu ama dusun afedersin yani yedigimi cikariyodum o derece beter di ama cok sukur simdi gecti insallah bunyen cabuk alisirda kurtulursun

Bu ilac barsak hareketini epeyce arttiriyor.

Prospektüste yan etkiler kısmında detayls yaziyordu sanirim.

Back