Pco icin doktordan azar yedim!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
10 yildir pcoluyum. Cok cok zayif olmama ragmen son iki yildir yemek yeme duzenim degismedigi halde ciddi kilo almaya basladim. Ne yaparsam yapayim veremiyorum dahiliyeye gittim insulin direnci cikti ancak cok dusuk dozda bir ilac verdiler hicbir faydasini gormedim.

Yemek yemedigim dikkat ettigim ve hareketli bir hayatim olmasina ragmen surekli kilo almamin ve veremememin hormonel oldugunua eminim. Zaten progestan icmezsem 6 ay adet olmayabilirim.

Bir devlet hastanesine gittim hormon testlerimi yaptirmak icin. Doktorun odasina girdim eksi bir suratla neyin var diye sordu. Bende polikistik vardi kontrole geldim dememe kalmadi cilginlar gibi bagirmaya basladi. "Bu kiloyla (60 kiloyum) pco icin bana mi geldin sen once zayifla sonra gel bana aynaya da mi hic bakmiyosun kemikten cok yag var vucudunda" neye ugradigimi sasirdim. 38 kiloyken bu hastalik cikti bende surda bir suredir aldim kiloyu hormonel oldugunu dusunuyorum" dedim once diyetisyene git dahiliyeye git sonra gel bana diye soylendi soylendi. Sonra gec mayene edicem dedi. Onunde bilgisayar yok kimligim elinde degil evli yada bekar oldugumu bile sormadi. Orucluyum muayene olamam hormon testlerini yapsaniz dedim muayene olmayi reddediyorsan kapi orda dedi aglayarak ciktim odadan.

Hayatimda hic jinekolojik muayene olmamaisim zaten gerginim bir de boyle bir manyaga catmisim su saatten sonra doktora da gitmem asla muayene de olmam nasil bir travma oldu benim icin bilemezsiniz.

Var boyle dengesiz insanlar baska doktora git mutlaka..hepsi oyle degil emin ol ..erkek doktor sanirim kadin doktorlarda bana cok geldi boyle suratsiz tipler

Ben de adetim geciktiği için Pendik Şifa Hastanesi'ne gitmiştim. Kasığımda da nohut büyüklüğünde bi sertlik vardı, lenf olduğunu tahmin ettim ama yine de gitmişken onu da sordum. Çok da suratsız ters ters cevaplar veren bir adamdı. Bunu niye bana soruyorsun ki dedi. Zaten ultrasonla bakıyordu o sırada. Ona da bakarsa ölecek falan sandı heralde :işsiz:
Fazla takılmamak lazım yani her branşta karşımıza çıkabiliyor böyle suratsız, azarlayan, doktor olup insanlıktan nasibini almamış doktorlar. Bir daha gitmezsin ya da şikayet edersin olur biter. :mapus:

ALLAH o doktora akıl versin onun seni azarlamaya zerre kadar hakkı yok
babasının hayrına çalışmıyor tonla para alıyor
Hayat onun dışardan baktığı kadar kolay değil!!
Keşke çıkarken bişey deseydin :KK34:
Böylelerinin haddini bildireceksin..
ALLAH şifa versin kardeşim üzülme derdi veren dermanını da verir herşeyin bi çaresi vardır git başka insan gibi bi doktor bul ama uzman olsun araştır
Bidaha bişey demeye kalkan olursada haddini bildir kimsenin canını sıkmasına izin verme
Bu da geçer inşallah şifa bulursun..

10 yildir pcoluyum. Cok cok zayif olmama ragmen son iki yildir yemek yeme duzenim degismedigi halde ciddi kilo almaya basladim. Ne yaparsam yapayim veremiyorum dahiliyeye gittim insulin direnci cikti ancak cok dusuk dozda bir ilac verdiler hicbir faydasini gormedim.

Yemek yemedigim dikkat ettigim ve hareketli bir hayatim olmasina ragmen surekli kilo almamin ve veremememin hormonel oldugunua eminim. Zaten progestan icmezsem 6 ay adet olmayabilirim.

Bir devlet hastanesine gittim hormon testlerimi yaptirmak icin. Doktorun odasina girdim eksi bir suratla neyin var diye sordu. Bende polikistik vardi kontrole geldim dememe kalmadi cilginlar gibi bagirmaya basladi. "Bu kiloyla (60 kiloyum) pco icin bana mi geldin sen once zayifla sonra gel bana aynaya da mi hic bakmiyosun kemikten cok yag var vucudunda" neye ugradigimi sasirdim. 38 kiloyken bu hastalik cikti bende surda bir suredir aldim kiloyu hormonel oldugunu dusunuyorum" dedim once diyetisyene git dahiliyeye git sonra gel bana diye soylendi soylendi. Sonra gec mayene edicem dedi. Onunde bilgisayar yok kimligim elinde degil evli yada bekar oldugumu bile sormadi. Orucluyum muayene olamam hormon testlerini yapsaniz dedim muayene olmayi reddediyorsan kapi orda dedi aglayarak ciktim odadan.

Hayatimda hic jinekolojik muayene olmamaisim zaten gerginim bir de boyle bir manyaga catmisim su saatten sonra doktora da gitmem asla muayene de olmam nasil bir travma oldu benim icin bilemezsiniz.
Şakaa mı bu bence gidip mutlaka hastane yönetiminime baş hekime şikayet edin doktprsa sa haddini bilecek

Nekadar dengesiz insanlar var ya. Üsluba bak üsluba ! Vicdansız, merhametsiz! Ya sen kimsin de bi hastayı böyle azarlsyabiluyorsun. İnsanlıktan nasibini alamamış bu tipler. Allahım ya. Sinirlendim şimdi. Bende pcoluyum bu arada. Doktorum Melek gbi hiç kırmaz insanı . Ki ben çok kilolu bi insanım. Benimde ınsulun direncim var.
Kac çıktı senin ınsulun direncin canım?

Nekadar dengesiz insanlar var ya. Üsluba bak üsluba ! Vicdansız, merhametsiz! Ya sen kimsin de bi hastayı böyle azarlsyabiluyorsun. İnsanlıktan nasibini alamamış bu tipler. Allahım ya. Sinirlendim şimdi. Bende pcoluyum bu arada. Doktorum Melek gbi hiç kırmaz insanı . Ki ben çok kilolu bi insanım. Benimde ınsulun direncim var.
eğer bu sekilde olduysa kesinlikle şikayet etmeli

4 cikmisti 6 ay once. Bir ilac verdiler ama dozu cok dusukmus hicbir etki yapmadi bunyemde. İste tekrar gittim ki baska bir ilac denerler hem diye. Ama azar yedim geldim.

Ole bi dengesiz bana da catti cnm aglaya aglaya sinirlerimi bozdu kadin adrtlerim duzenlidir bnm cocuk dusunuyodum dr gittim olmuyo die muayne etti beni sen pkokusun su kilona bak once zayifla sendeki bacaklar hamile kadinlarda yok sen bu kiloyla zor hamile kalirsin dedi dunyam basima yikildi sanki sonra baska dr gittim dunya tatlisi iki ay sonrada hamile kaldim insanlari kirmak icin yer ariyolar paramizla rezil oluyoruz valla

Takılma, böyle insanlar çok var ne yazık ki insanı zorla özel hastanelere yönlendiriyorlar benim ilk jinekolojik muayenem de böyle bir hüsranla bitmişti ama artık özele gidicem devlettekiler afedersiniz ama hayvan gibi şey yapıyorlar..

Her labaratuvarin sonuclari farkli olabiliyor soyleki normal deger 2 gorunuyordu benim 4 cikmisti muhtemelen sizin degerinize gore 40 olarak degerlendiriliyordur yuzde filn hesaplaniyor cunku
Heee anladım canım. Ben ilk olcurdugumde 54 çıktı sonra 40 son 23 öyle devam etti. Şimdi 23 un altındadır. Doktor 10 un altında olması gerekiyor dedi. Peki hep 10 in altında kalması için ne yapmamız gerekiyor. Bidaha yukselmemesi icin

canım be sen kiloluysan :) ben neyim acaba 70 :) 100 kilo kadınlar bile gebe kalıyor .o konuşsun . sen moralini bozma . öyle denge problemi olan doktorlar var. hepsi öyle değil tabiki.

canım be sen kiloluysan :) ben neyim acaba 70 :) 100 kilo kadınlar bile gebe kalıyor .o konuşsun . sen moralini bozma . öyle denge problemi olan doktorlar var. hepsi öyle değil tabiki.
102 kiloyum:110: 2. Hamileligim :63: kiloya göre degerlendrmeyelim bence 50 60 kilo kalamayan da var.
120 kilo hamile kalan arkadaşım da var gayette sağlıklı doğum yaptı.

yanlış anlaşıldım heralde canım . kötü bir niyetle söylemedim . kırdıysam kusura bakma . 60 kg fazla dediği için :)

yanlış anlaşıldım heralde canım . kötü bir niyetle söylemedim . kırdıysam kusura bakma . 60 kg fazla dediği için :)
Estagfirullah önemli değil ama şunu bilmenizi isterimki kilolu olmak değil doğru tedavi yöntemleri ile cevap almaktr işin aslı. Ben 117 kilodan bu kiloya düştüm. Boyum 1 70 ve çok kilolu durmuyorum saklıyorum sanırım kilomu 80 filan gösteriyorum. Önemli olan pko da kiloyu oynatmak 3 4 kilo da olsa kilo vermek çok onemli. Allah hepinize nasip etsin inşallah harika bir duygu. İyi doktorla ve Allahın izniyle asilamayacak yol yok Allahın izniyle

Back