• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCO HASTALIĞI VE İNOFOLİC KULLANIMI SONRASINDA HAMİLE KALANLAR

beyza2407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
147
36
48
27
Merhaba Kızlar,

Pco hastalığı olup inofolic kullanıp hamile olan varmı? Ne kadar kullandınız ne kadar kullandınız? Hadi birbirmize biraz umut ışığı olalım...:KK200:

Ben yeni basladim canım doktor az var dedi kilo aldikca cogalir dedi ama oyle bu ilaci verdi bilmiyorum nasil ilerlicek
Merhaba Kızlar,

Pco hastalığı olup inofolic kullanıp hamile olan varmı? Ne kadar kullandınız ne kadar kullandınız? Hadi birbirmize biraz umut ışığı olalım...:KK200:

Ben yeni basladim canım doktor az var dedi kilo aldikca cogalir dedi ama oyle bu ilaci verdi bilmiyorum nasil ilerlicek
Kuzum ben erken adet oldum, bilgin olsun seninde erken regl olabilir inşallah olmaz hamile kalırsında.
Ocak 25 de oldum en son. Şimdi yine regl oldum.

Süreçler çok zor psikolojik açıdan cidden. Kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta. Beniö düzenli olan adetime evlenince bi haller oldu 6 ay doğum kontrol kullandım 3 ay düzgün oldum ağustosta çocuk yapmaya karar verdiğim ay adetim gitti söktürücüler kullandım falan. aralıktan beri düzeldi. Pco varsaa kilo mutlaka verilmeli önemli. Çocuktan önce sağlığa yönelmeliyiz.

Süreçler çok zor psikolojik açıdan cidden. Kolay şeyler yaşamıyoruz sonuçta. Beniö düzenli olan adetime evlenince bi haller oldu 6 ay doğum kontrol kullandım 3 ay düzgün oldum ağustosta çocuk yapmaya karar verdiğim ay adetim gitti söktürücüler kullandım falan. aralıktan beri düzeldi. Pco varsaa kilo mutlaka verilmeli önemli. Çocuktan önce sağlığa yönelmeliyiz.
Aynen oyle canim nebilim ya hayırlısı

Merhaba Kızlar,

Bende ddun başladım pko var Şubat'ta klomen içtim bat Mart 10 umarım hiç adet olamm ve gebeyimdir doktor marta 10da gün gecerse test ver ddi geçmezse femara inofolic verdi banada

Merhaba Kızlar,

Bende de pco var. Geçen sene Nisan ayında İnofolic Combi başladım :) Hergün düzenli 1 defa kullanıyorum, yumurtlama olayını çözdük çok şükür ama henüz bir gebelik olmadı :(

Merhaba Kızlar,

1 kutu içtim 2. Yi yarıladım ve polip de vardı rahimde öyle kalmıştım

Back