pco hakkında yardım

karamelizeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
239
89
28
30
selamlaaar:KK200:

bildigniz gibi bende pco var.. Direk konuya giriyorum, bi kaç kür buldum, incir ve sogan kürü bunları kullanıcam ama baktıgımda herkes farklı birsey söylüyor her sitede farklı kullanım yazılmış:KK61::KK61:

Ben adet olamıyorum, tarlusal kullandıktan sonra eger bu kürleri yaparsam yumurtlama günlerimi nasıl takip ederim. Genel olarak beyaz akıntım yogun bir sekilde hep var, o yuzden akıntıdan anlamıyorum yumurtlamamı.:KK42:

Vucut ısımda yuksek hep, ordan da anlayamıyorum..

Yani adet söktürücü kullanıp adet olsam,bunun üzerine 14 gün saysam gene yumurtlama günüm olmus olur mu?:110:

Bende ikinci cocukdan sonra pko olusdu karnim sis iki aydir adet yok cok zor birsey allah sifa versin hepimize oncelikle yumurta takibi no doktoruna danissan daha iyi sonuc alirsin kurleride hic yapmadim

Ovulasyon testi kullanabilirsin. Soğan kürü baya işe yarıyo. Yap bence. Adet bittikten 2 gün sonra başla 15 gün sabah akşam aç olacak şekilde iç. Yapılışıda orta boy soğanı soyup 4 e bölüp kaynamış suya atıp 5 dk kaynat. Ilıyınca iç

pco lu biri olarak gittigim profesorlerin bana söyledikleri:
-pco doğuştandır, sonradan olmaz ya da tamamen iyileşmez. göz rengin nasıl değişmez bu da öyle demişti doktorum.. ancak etkileri değişebilir...
- mesela ben hamileliklerimden önce hiç adet olmama durumuyla karsılasmadım, cok zayıftım, sivilcem yada tüylenmem olmadı. ama ben de pco luyum
-tedavisiz kendiğinden hamile kaldım (2 cocugum var)
-ovulasyon testini kullanmıstım. kırmızı olunca o gün ilişki. tek seferde tuttu bizde.
-soğan kürünün faydalı oldugunu söyleyenler var..
-eger kilonuz varsa mutlaka verin.

Back