- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 28
- 30
- Konu Sahibi karamelizeee
- #1
selamlaaar![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bildigniz gibi bende pco var.. Direk konuya giriyorum, bi kaç kür buldum, incir ve sogan kürü bunları kullanıcam ama baktıgımda herkes farklı birsey söylüyor her sitede farklı kullanım yazılmış![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Ben adet olamıyorum, tarlusal kullandıktan sonra eger bu kürleri yaparsam yumurtlama günlerimi nasıl takip ederim. Genel olarak beyaz akıntım yogun bir sekilde hep var, o yuzden akıntıdan anlamıyorum yumurtlamamı.![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Vucut ısımda yuksek hep, ordan da anlayamıyorum..
Yani adet söktürücü kullanıp adet olsam,bunun üzerine 14 gün saysam gene yumurtlama günüm olmus olur mu?![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bildigniz gibi bende pco var.. Direk konuya giriyorum, bi kaç kür buldum, incir ve sogan kürü bunları kullanıcam ama baktıgımda herkes farklı birsey söylüyor her sitede farklı kullanım yazılmış
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Ben adet olamıyorum, tarlusal kullandıktan sonra eger bu kürleri yaparsam yumurtlama günlerimi nasıl takip ederim. Genel olarak beyaz akıntım yogun bir sekilde hep var, o yuzden akıntıdan anlamıyorum yumurtlamamı.
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Vucut ısımda yuksek hep, ordan da anlayamıyorum..
Yani adet söktürücü kullanıp adet olsam,bunun üzerine 14 gün saysam gene yumurtlama günüm olmus olur mu?
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)