Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç bittikten 3 gün sonra adet oldumMerhaba hanımlar duphaston kullandıktan ne kadar sonra adet oldunuz ya da kullanıp hamile kalan oldumu, adet olamıyorum diye verdi doktorum adet olunca aşılama yapilacak nasip olursa ve ilk aşılamasi tutan varmı aramızda
Cevabınız için teşekkür ederim sizde de kullanma aşamasında kasık ağrısı oldumuİlaç bittikten 3 gün sonra adet oldum
Çok hafif sizlamalar olmuştu birde ilaç bende yan etki yapmıştı son 2 adet kalmıştı bıraktımCevabınız için teşekkür ederim sizde de kullanma aşamasında kasık ağrısı oldumu
Ne gibi acabaÇok hafif sizlamalar olmuştu birde ilaç bende yan etki yapmıştı son 2 adet kalmıştı bıraktım
Çok şiddetli baş ağrısıNe gibi acaba
Bu arada yazmayı unutmuşum aldıktan 10 gün içinde adet olunuyor gününde zamanında adet oluyodum içince6 ay kullandım duphaston ,ne mide bulantısı ne kusma ne de baş ağrısı hiç birini yaşamadım. Gebelik olmadı ama adetimi düzenledi içinde progestan olduğu için hem adeti düzenler/ söker ,gebelik söz konusunda da tutunmasına yardımcı olur oda içindeki progestandan dolayı
Cevabınız için teşekkür ederim inşallah benimkide düzelir bende 2.3 ay da bir adet okuyorum, bende de şuan böyle sorunlar olmadı sadece ara ara kasiklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi, 2 tane kaldı ilaç bakalım adet olursam Aşılamaya gecicem6 ay kullandım duphaston ,ne mide bulantısı ne kusma ne de baş ağrısı hiç birini yaşamadım. Gebelik olmadı ama adetimi düzenledi içinde progestan olduğu için hem adeti düzenler/ söker ,gebelik söz konusunda da tutunmasına yardımcı olur oda içindeki progestandan dolayı
İnşallah gerek kalmaz ben burda elimden geldiği kadar bilmeyenler için İnositol takviyesini öneriyorum araştırırsan çok yararı olucak sana eczanelerde satılıyor vitamin içinde inositol ve Q10 olsun yumurtalıkları uyarıyor kalıteleştiriyo felan hatta ben duphastonu bıraktıktan sonra bu takviyeyle normal adet görmeye başladım çoğu kişide hamile kalıyo bu takviyeyle umarım araştırırsın inositol’üCevabınız için teşekkür ederim inşallah benimkide düzelir bende 2.3 ay da bir adet okuyorum, bende de şuan böyle sorunlar olmadı sadece ara ara kasiklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi, 2 tane kaldı ilaç bakalım adet olursam Aşılamaya gecicem
Yaaa Bi bakayım ben buna, peki aşılama olucak ayda kullanabilirmiyim dediğiniziİnşallah gerek kalmaz ben burda elimden geldiği kadar bilmeyenler için İnositol takviyesini öneriyorum araştırırsan çok yararı olucak sana eczanelerde satılıyor vitamin içinde inositol ve Q10 olsun yumurtalıkları uyarıyor kalıteleştiriyo felan hatta ben duphastonu bıraktıktan sonra bu takviyeyle normal adet görmeye başladım çoğu kişide hamile kalıyo bu takviyeyle umarım araştırırsın inositol’ü
Tabi kii bence kullan ben çatlatma yaptım geçen ay tutmadı ama 2 tane kocaman yumurtalarım olmuştu 23 mm felandı. Ondan öncekiler hep 14 mm 15 mm kalıyodu büyümüyodu sağlıklı da beslenirsin o ara vitaminler daha da etki eder bak sana ekledim link ben bundan kullandım doktorum önermişti bende almıştım gebelik elde edene kadar içebilirsin dediYaaa Bi bakayım ben buna, peki aşılama olucak ayda kullanabilirmiyim dediğinizi
Tabi kii bence kullan ben çatlatma yaptım geçen ay tutmadı ama 2 tane kocaman yumurtalarım olmuştu 23 mm felandı. Ondan öncekiler hep 14 mm 15 mm kalıyodu büyümüyodu sağlıklı da beslenirsin o ara vitaminler daha da etki eder bak sana ekledim link ben bundan kullandım doktorum önermişti bende almıştım gebelik elde edene kadar içebilirsin dedi
İLunga-F I?l-f01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İLunga-F I?l-f01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnositol ile bu aynımı pekiTabi kii bence kullan ben çatlatma yaptım geçen ay tutmadı ama 2 tane kocaman yumurtalarım olmuştu 23 mm felandı. Ondan öncekiler hep 14 mm 15 mm kalıyodu büyümüyodu sağlıklı da beslenirsin o ara vitaminler daha da etki eder bak sana ekledim link ben bundan kullandım doktorum önermişti bende almıştım gebelik elde edene kadar içebilirsin dedi
İLunga-F I?l-f01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İLunga-F I?l-f01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet canım bunun içinde koenzim Q10 inositol ve folik asit var hepsi bi ara da sana gönderdiğim inşallah napalım nasip bende uzun zamandır usanmadan bekliyorum hayırlısı olsunİnositol ile bu aynımı peki
Çok teşekkür ederim birde folik asit kullanıyorum ikisinide kullanabilir miyim
RABBIM size Bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Herseyin hayırlısı tabi ne kadar süredir uğraşıyorsunuz kusura bakmayın sorularım biraz fazla oldu ben 3 buçuk senedir uğraşıyorumEvet canım bunun içinde koenzim Q10 inositol ve folik asit var hepsi bi ara da sana gönderdiğim inşallah napalım nasip bende uzun zamandır usanmadan bekliyorum hayırlısı olsun
Yok olurmu sor tabi bunun için var burası aynıymışız bizde 3 senedir uğraşıyoruzHerseyin hayırlısı tabi ne kadar süredir uğraşıyorsunuz kusura bakmayın sorularım biraz fazla oldu ben 3 buçuk senedir uğraşıyorum
Yok olurmu sor tabi bunun için var burası aynıymışız bizde 3 senedir uğraşıyoruz
Yaaa aynıymışız, RABBIM yolumuzu kolaylaştırsin inşallah sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin RABBIM bu güzel ay hürmetine birbirimizi haberdar edelimYok olurmu sor tabi bunun için var burası aynıymışız bizde 3 senedir uğraşıyoruz
Benimde ilacım dün bitti bugün adet oldumGerçekten ilacı bıraktıktan 3 gün sonra oldum burdan okumuştum ben de yazayım dedim 46.gunumde oldum çok sukur