• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pc'nizden hangi adreslerle (farklı adresle oturum aç dahil) oturum açılmış?

çokoprens

iki prens annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
2.766
15
318
45
Diğer
pc nizden hangi adreslerle oturum açıldığını (farklı adresle oturum aç seçeneği dahil) öğrenebilmek için
bilgisayarım yerel disk c
document and settings
all users değil diğer klasörü seçip açın
contacts klasörünü açın
en üstte yer alan dosya, düzen... bölümünden araçlar, klasör seçeneklerine girip görünümden gizli dosyaları göster bölümünü işaretleyip uygulama, tamam işaretleyin
böylece pcnizden bugune dek hangi adreslerle oturum açıldığını öğrenebilirsiniz, işlem bittikten sonra araçlar, klasör seçeneklerinden görünüm gizli dosyaları gösterme seçeneğini işaretleyip uygulama, tamama tıklayınız

pc nizden hangi adreslerle oturum açıldığını (farklı adresle oturum aç seçeneği dahil) öğrenebilmek için
document and settings
contacts klasörünü açın
en üstte yer alan dosya, düzen... bölümünden araçlar, klasör seçeneklerine girip görünümden gizli dosyaları göster bölümünü işaretleyip uygulama, tamam işaretleyin
böylece pcnizden bugune dek hangi adreslerle oturum açıldığını öğrenebilirsiniz, işlem bittikten sonra araçlar, klasör seçeneklerinden görünüm gizli dosyaları gösterme seçeneğini işaretleyip uygulama, tamama tıklayınız
Canım,paylaşım için çok teşekkürler.Allah'a şükür eşimle ilgili bi adres yok,tahmin ettiğim gibi(pc'den pek hazetmez)Ama geçen gün gelen misafirlerimizin kızının adreslerini gördüm de(klasöre sağ tıklayıp özelliklerden tarihe baktım)öldüm gülmekten yaa:Roflol::Roflol:

document and settings
contacts klasörünü açın

Bendeki problem gizli dosyalari göster isareti yok... :(

neden baktıktan sonra gösterme diyoruz tekarardannn

Gizli dosyaları neden "gösterme"yi işaretlediğimizi soruyosun sanırsam?
Eğer öyleyse,gizli dosyalar,genelde önemli sistem dosyalarıdır.Yanlışlıkla silme vb gibi hatalı bir uygulama yapmaman için gizli kalmaları daha doğru da ondanyerimseniben
Sevgiler

merhaba size bir sorum olacaktı. msn parolamı unuttum. oturum açamıyorum. parolamu unuttum bölümünne giriyorum. iki secenek var ülkeyi,ili, posta kodunu ve ilk beslediğiniz evcil hayvanı soruyor. ğarolasını unutan onu nasıl hatırlasın ama değilmi. neyse yazıyorum tabi olmuyor. diğer secenekte mail adresine gönder diyor. ondada açamadığım mail adresine gönderiyor. anlatabildimmi bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

document and settings
contacts klasörünü açın

contacts tan sorasını yapamadım yani contactı tıklayınca en tepede dosyaya tıkladım ama sora ne araçlar ne klasör seçeneklerri gördümmm kıslar yardım nası yapıcam :uhm:

bunu bılıodum zaten bı yerde daha kayıtlı bunları sılersenız o yerde kalıoo adresler arkadaaslarrr

C:\Documents and Settings\xx\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

bılgısayarıma gır usttekı yere bunu yapıstır

Çok faydalı bir bilgi ama geçmişi okuyamıyoruz dimi ne yazmışlar falan???Ben okumak için uğraştım ama açamadım..

Bende contact dosyasindan sonra yapamadim bombos bisi yok dosyanin içinde nerden ne yapicaz bu saatte kafam basmiyooo..???

bunu bılıodum zaten bı yerde daha kayıtlı bunları sılersenız o yerde kalıoo adresler arkadaaslarrr

C:\Documents and Settings\xx\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

bılgısayarıma gır usttekı yere bunu yapıstır

Bu sekilde oldu becerdim :)))Ogrenmis olduk tskler.... jeyyar jeyyar

Back