• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcden whatsap anlayan

Rosemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
19
5
86
31
Whatsappdan ekran goruntusu atti arkadasim. Orda bi ismi karalamis. O ekran goruntusunde karalanmis yeri gorme ihtimalim varmi . Not: Attigi ekran goruntusunde biriyle konusmasi var ve benimle ilgili bisi sorcakti. Orda bi isim var seni ilgilemdirmez diyor. Konu benle ilgili ben soyledim sormasini ama israr la soylemiyor . Hayatimda 3. kisiyi sokmam genelde hic bi konuya. Gene ayni hataya dustum :kızgın:

İyi de illa sizinle ilgili bir şey olduğunu nerden anladınız? Karalamış sonuçta. Ki ben de birine ekran görüntüsü atarsam diğer konuşmaları karalarım, bu onlar hakkında konuştuğum anlamına gelmez.

çok zor görünür. ince işçilik gerekir kimse uğraşmaz. boş zamanım olsa yapardım.

İyi de illa sizinle ilgili bir şey olduğunu nerden anladınız? Karalamış sonuçta. Ki ben de birine ekran görüntüsü atarsam diğer konuşmaları karalarım, bu onlar hakkında konuştuğum anlamına gelmez.

Yorumunuz icin tesekkur ederim ama benimle ilgili oldugunu dusunmesem boyle sacma ayrintilara girmem zaten. Ben zaten bana mi yazilmis demedim nasil eski haline getirilebilir dedim. Genede sagolun

Paintten yapmazsa bi yol varmis arkadaslae. Cok tesekkur ederim eger halledersem tam anladigimda burdanda paylasirim. Yorum yapan elleriniz dert gormesin insallah:KK200:

Paintten yapmazsa bi yol varmis arkadaslae. Cok tesekkur ederim eger halledersem tam anladigimda burdanda paylasirim. Yorum yapan elleriniz dert gormesin insallah:KK200:

painti boşverin büyük ihtimalle whatsapptan atarken karalamıştır. fotoğrafı çok fazla yerde paylaşıp tekrar aldığınız ekran görüntüleri üzerinden çalışmayın. lisanlı bi photoshop programı çözer.

Back
X