PC nizi temiz mi? 1 sn de ögrenin

dj_oznur_0106

sweet_lady
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
1.051
3
116
41
Antalya
Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim.

Teşekkürler canım. Denedim hemen, hiç bir uyarı çıkmadı... Tertemiz bilgisayarım benim. Ama çok dağınıkkkk . sırnaşık şey

Canım yaa,ben de yapıyım dedim.Şu,netstat-an dan sonraki dikey çizgiyi algılayamadım.Valla baktım arkadaşlar yapmış,öyle yazıyo mesajlarda..Ben de mi var acaba bi algı sorunu
paylaşım için teşekkürler,sevgilera.s.
Editliyorum:İşaret belki de \ olabilir dedim,öyle yaptım."Sistem belirtilen yolu bulamıyor"dedi.Yani bu,temiz demek mi oluyor?

limoni ve seli.34

almancasını bilmiyorum ama;
başlat menüsüne bastığında büyüteç simgeli ara(search) simgesinin altında yamuk dikdörtgen simgeli run(çalıştır) var almancasını bilmiyorum ama şekillerden belki yararlanırsın yamuk dikdörtgeni seçeceksin. soru işaretli help, büyüteçli search ve yamuk dikdörtgenli run en altta alt alta.
ayrıca bende netstat -an | find ":25" bunu nasıl yazacağımı bilemedim open kısmana copy paste yaptım
umarım yardımcı olur size de

selam fetina
sağol,bilgiler için.Peki sende sonuç ne çıktı?Bende "sistem belirtilen yolu bulamıyor"dedi sadece.ben de bunu neye yorayım bilemedim vallayerimseniben

seli.34 bende hiç bi yazı çıkmadı bende b daha enter yaptım gene yok temiz demek ki :)
sistem belirtilen yolu bulamıyor diyorsa bi terslik var yanlış bişey yapıyorsundur netstat -an | find ":25" bunu copy paste yaptığında o yazı çıkmamalı

çok teşekkürler canım,benimki de oldu sayendea.s
Teşekkür ederima.s.

bunu bana bilgisayarımızı tamir eden çocuk öğretmişti işe yarıyo gerçektende :icecream:

hangi proğramı indirebiliriz bana bir arkadaşım fsecure2007 yi tavsiye etti 30 günlük bir anti vürüs proğramı ama tamamen temizliyormuş siz hangi proğramı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…