- Konu Sahibi dj_oznur_0106
-
Canım yaa,ben de yapıyım dedim.Şu,netstat-an dan sonraki dikey çizgiyi algılayamadım.Valla baktım arkadaşlar yapmış,öyle yazıyo mesajlarda..Ben de mi var acaba bi algı sorunuMs-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim.
selam fetinalimoni ve seli.34
almancasını bilmiyorum ama;
başlat menüsüne bastığında büyüteç simgeli ara(search) simgesinin altında yamuk dikdörtgen simgeli run(çalıştır) var almancasını bilmiyorum ama şekillerden belki yararlanırsın yamuk dikdörtgeni seçeceksin. soru işaretli help, büyüteçli search ve yamuk dikdörtgenli run en altta alt alta.
ayrıca bende netstat -an | find ":25" bunu nasıl yazacağımı bilemedim open kısmana copy paste yaptım
umarım yardımcı olur size de
Yaa,evet..Benim de dikkatimi çekti,Dj oznur konuları açıyo,(sağolsun hepsi de yararlı ve güzel paylaşımlar)bir daha da uğramıyo o konuya..:içelim:bir an bişiler yazdı ve kayboldu
seli.34 bende hiç bi yazı çıkmadı bende b daha enter yaptım gene yok temiz demek ki :)
sistem belirtilen yolu bulamıyor diyorsa bi terslik var yanlış bişey yapıyorsundur netstat -an | find ":25" bunu copy paste yaptığında o yazı çıkmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?