Bende liseden bu yıl mezun oldum. Mimarlık istiyordum puanım düşük geldi tutmuyor. Acaba mimari restorasyona gitmeli miyim? dgs nasıl bir sınav? Sen mimari restorasyonu bitirmişsindir sanırım. Bana yardımcı olur musun canım konuyu acan arkadas.. Yoksa 1 sene daha mimarlık için hazırlanayım mı? Mimari restorasyona gidip dgs ye mi gireyim?
Bende liseden bu yıl mezun oldum. Mimarlık istiyordum puanım düşük geldi tutmuyor. Acaba mimari restorasyona gitmeli miyim? dgs nasıl bir sınav? Sen mimari restorasyonu bitirmişsindir sanırım. Bana yardımcı olur musun canım konuyu acan arkadas.. Yoksa 1 sene daha mimarlık için hazırlanayım mı? Mimari restorasyona gidip dgs ye mi gireyim?
Merhaba arkadaşlar ben lisede bilgisayar bölümü okudum ama üniversite tercihlerimde mimari restorasyonu daha üste yazdım ve Kütahya Dumlupınar Mimari Restorasyon tuttu. Öyle olmasını da istemiştim ama iş bulma açısından falan acaba yanlış mı yaptım die düşünmeye başladım sizin fikirleriniz nelerdir?
Nacizhane dusuncem tercihlerde enn coook istetigin bolumleri ve yerleri puana cok dikkat etmeden doldur cikarsa ne mutlu sana cikmassa zaten bir sene daha hazirlanmak istiyordun bisey kaybetmis olmassin ,)
arkadaslar uzun zamandir giremrmistim kusura bakmayin. gecebn yil bitirdim restorasyinu. bitirdigim yil ve bu yil sinava girdim. beklenmedik gelismeler oldugu icin sinavi kazanamadim. arkadaslsr osym ben universite birincisiniftayken insaat bolumu ogrencilerjne mimarliga gecis hakki verdi. dogal olarak da bu az sayidaki restorasyon ogrencilerinin sinirli sayidaki kontenjanlara girme oranini ciddisrkilde dusurdu. su anda alinti yapamiyorum arkadas mimarlik icin brkleyeyim mi yoksa restorasyon mu yazayim demis. muhtemelen coktan tercihini yapmissindir ama bolum ikide basariliysan restorasyon secme sansin cok dusuk derim.tercihini yapmissindir bile hakkinda hayirlisi olsun...
Merhaba, çok uzun zaman geçmiş ama umarım dönüş yaparsınız :) Bu yıl bende mimari restorasyon düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım tekrar sınava hazırlanmalı mıyım yoksa mimari restorasyon mu okumalıyım karar veremedim. Açıkcası mesleğin geleceğiyle ilgili kafamda bir takım soru işaretleri var. İş imkanı nedir vb. Siz ne durumdasınız mimarlığa geçebildiniz mi yoksa iş hayatına mı atıldınız? Ve en önemlisi bu bölümü tavsiye eder misiniz?