Pazartesi Sendromunuzu Bu Topikte Atınız...

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
İnsanların en yoğun ve stresli geçirdiği günlerin başında gelir pazartesi. Hafta sonunun verdiği rahatlık ve keyif sona ermiştir.Tatil modundan çıkıp çalışma temposuna ayak uydurmak ve pazartesinin verdiği kötü duyguyu yaşamak içten içe insanı etkiler.
Heleki sabahları sıcacık yataktan kalkmak insana ölüm gibi gelir. Fazladan beş dakika daha uyumak için nelerimizi vermezdik. Zır zır öten telefonumuzu erteletip işe geç kalma şansımızı arttırsakta çıkan sesi duymamazlıktan gelip başımızı yastığın altına saklasakta zangır zangır titreyen alete yenik düşeriz her seferinde. Ve aslında pazartesi için ilk kötü adımı atmışızdır, uyanarak. :bbo:
Sonrasında şirkette ters giden işler. Telefon trafiği, bilgisayarda yaşanan tuhaf olaylar yetiştirilmesi gereken dosyalar derken insanlar pazertesi gününden nefret ediyor haliyle.
Sadece Çalışanlar için değil buna ev hanımları ve akla gelecebilecek tüm insanlar dahilll....
Pazartesi sendromu’nu nakavt etmek için salı gününün akşamını hayal edin. :roflol:

Ne dersiniz.... a.s.

Son düzenleme:
Sizi burada görünce şaşırdım.Sanatla ,özel günlerle okdar ilgilisinizki.
ınsan birazda deşarj olmak istiyor değilmi?................................................

Sizi burada görünce şaşırdım.Sanatla ,özel günlerle okdar ilgilisinizki.
İnsan birazda deşarj olmak istiyor değilmi?................................................

Ağırlıkla o konularda ve yardımla ilgili konulardayım fakat bazende merak ettiğim konular oluyor o sebeplede eklediğim oluyor... ilginize teşekkürler...kaydirigubbakcemile3

Birşey değil.Tabiki farkediliyorsunuz,ne yazıkki bilgili vede kültürlü
insan bulmak çok zor................................................................

Hiç sevilmeyen bir gündür ne hikmetse .
Hafta sonundan çıkış dağılmış bir ev arkasından gelen temizlik yemek işi bu böyle devam eder gider işte.

pazartesilerden nefret ediyorum
keske hep cumartesi sonrada tatil olsaaaaaa:jeyyar:
bıktımmmm böööööööööökaydirigubbakcemile3

ben ben bennn
ben varım...
pazartesi en mutsuz günüm...
pazar akşamından resmen buhrana kapılıyorum..

bende geldim valla pazartesileri çok işim oluyor benim:çok üzgünüm:

kk ne ancak dinlenme molalarında gelebiliyorum

aklım burada kalmış bir vaziyette işlerimi yapıyorum:dance:

bıkınççç gelıyor sarhoş olsak ya kim biz unutsak yaaa :jeyyar:
ufssssssssssssssss

Başkalarına çatacağınıza burada atın stresi vs sonra işinize bakın... :kızgın:
Pazartesi günleri evim dağılıyor..... birazdan temizliğe başlayacağım...
Hepinize kolay gelsin...sositososito
Stresler atıldımı :uhm: Hadi güzel birgünnn başlıyorrr KK hanımlarına ....Şeniz:teytey:

ben pazartesi günleri işe gelmeyi istemiyorum ama gelene kadar kaydirigubbakcemile5

ama geldikten sonra pazartesi günü benim en sevdiğim gündür kızlaaarrrr...... Çok çabuk ve zevkli geçer benim için. Seviyorum seni pazartesi sengözlerimebaksanab

pazartesi günü bizim evde harpten çıkmış gibi olur...
hepimiz evde olduğumuz için ve pazar günü temizliğe çok dalmadığımız için
zavallı anneciğim pazartesileri tek başına evde uğraşır durur..

aynen yaa şimdi evde olsam uyusam ah ahh
geldik işe çalışmaya çalışıyorum ama olmuyor.
motivesiz bir gün:bbo:

ben pazartesi günleri işe gelmeyi istemiyorum ama gelene kadar kaydirigubbakcemile5

ama geldikten sonra pazartesi günü benim en sevdiğim gündür kızlaaarrrr...... Çok çabuk ve zevkli geçer benim için. Seviyorum seni pazartesi sengözlerimebaksanab

ah ah birde bn sevebilsem şu pazartesiyi..:eek:

Valla haftasonu okey oynamaktan gözlerim kamaşıyor.
Pazartesi olunca Leyla gibi oluyorum....................................

terlik yeni konun hayırlı olsun =)

İçinizi dökün diye açtım bu topiğiiii, çalışan çalışmayan...
Pazartesiyi seven sevmeyen herkesin olacağı bir platform .........
İçini dökmeyecekmisin canım benim... teşekkürler bu arada...
Şenizşakkıdı

X