pazartesi günü bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gidicem çoookk heyecanlıyım çokkk

sevtapduzyol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.070
1
45
kızlar pazartesi günü bebeğim yada bebeklerimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem 2 tane kese görünüyor ikiz olabilir çok heyecanlıyım sabırsızlanmaya başladım artık:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

canım ne güzelll yaaaa hihoyyyt
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin ..
Hangi merkezde denemiştin , aynı yerde mi devam ediyorsun takiplerine ?
Bu arada ben de ptesi kese 7 keseleri görmek için randevu aldım :teytey:

ben ege üniversitesinde denemiştim 2. denememde tuttu bende 7. haftaya giricem ama benim keseleri 5. haftada gördüler 2 tane hemde kese bende pazartesi belli olucak ikizmi yoksa tekmi olduğu aynı merkezde devam ediyorum ben kontrollere umarım seninde güzel geçer

Sevtapcım hadi bakalım ikiz dede bize sürpriz yap valla umut oldun biz egede tedavi olanlara şimdiden tebrikler Allah elinede almayı nasip etsin işallahhhhhhhhhhh

Sevtapcım hadi bakalım ikiz dede bize sürpriz yap valla umut oldun biz egede tedavi olanlara şimdiden tebrikler Allah elinede almayı nasip etsin işallahhhhhhhhhhh

amin canım inşşallah Allah hepimizin güzünü güldürecek ama bu seferde rafuel bey çok başarılıydı biz 15 kişi aynı anda taransfer olduk 14 dü tuttu ve büyük bi başarıydı bu a.s.

Allah hayırlısıyla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp eder inşallah,çok buyuk mutluluk olsa gerek.

Allahım birgün bende bebegimin kalp atışını duyarmıyım abaca.... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…