- 18 Aralık 2023
- 10
- 10
- 26
-
- Konu Sahibi pazartesibaslarim
Hadi hayırlı olsunHerkese merhaba arkadaşlar. İlk defa böyle bir şey deneyeceğim, biraz heyecanlıyım o yüzden. Lafı uzatmayacağım. Çok fazla başarısız diyet denemesi yaptım. İradem yok denebilecek kadar az. Bu duygusal açlık mı yoksa aç gözlülük mü bilmiyorum. Sadece bu defa gerçekten elimden geleni yapacağım. Buraya böyle bir yazı koyuyorum çünkü bazen biri beni kontrol ediyor düşüncesi yalnız olmadığımı ve desteklendiğimi hissettiriyor. Belki doğru motivasyonla bu defa başarabilirim. Şu an güncel kilom 88 ve 1.71 boyundayım. Şansa yarın pazartesiymiş bu arada ismimle çok manidar oldu.Her gün saat kaçta neler tükettiğimi buraya yazacağım. Belki benim gibi birisine ilham olur...
Vira bismillah
Teşekkür ederim inşallahBol istikrarlı olsun inşallah :)
Şimdi günlük bildirimim yazacağım hadi bakalımHadi hayırlı olsun
Ben de diyetteyim canım bildirm yap arada uğrarım
Bekliyorum bakalımŞimdi günlük bildirimim yazacağım hadi bakalım
Yeni bir başlık açıp bugünümü anlattım. Siteyi kullanmayı pek bilmiyorum.. İlk başlıktan devam mı etseydim acabaBekliyorum bakalım
Evet buraya yazmaliydin canimm her defasında başlık acmiyoruz.Yeni bir başlık açıp bugünümü anlattım. Siteyi kullanmayı pek bilmiyorum.. İlk başlıktan devam mı etseydim acaba
Teşekkür ederim bundan sonrakileri yeni açtığım başlık altına atarım o zamanEvet buraya yazmaliydin canimm her defasında başlık acmiyoruz.
Okudum bu arada süpersin. İnşallah devam edersin böyle . Çok güzel zayiflarsin. Biraz da spor ekledin mi tamamdırTeşekkür ederim bundan sonrakileri yeni açtığım başlık altına atarım o zaman
Yaa çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz hayalimizdeki fiziğe kavuşuruz.. Evet biraz hareketlilik katacağım ilerleyen günlerde önce Bi ödemi atayım rahatlayayım, yürüyüşlere de başlayacağım inşallah. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinOkudum bu arada süpersin. İnşallah devam edersin böyle . Çok güzel zayiflarsin. Biraz da spor ekledin mi tamamdır
Rica ederim ne demek . Aynı yola baskoymusuzYaa çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz hayalimizdeki fiziğe kavuşuruz.. Evet biraz hareketlilik katacağım ilerleyen günlerde önce Bi ödemi atayım rahatlayayım, yürüyüşlere de başlayacağım inşallah. Çok teşekkür ederim desteğiniz için