Pazartesi Adana yolcusuyuz:))

wavy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.714
8
Selam arkadaşlar
Pazartesi, günü birlik Adanaya gdeceğiz. ucuz uçak bileti bulmuştum gidip adanamızı görelim dedik:))
ilk uçakla gideceğiz havaalanında araç kiralayacağız. ama nereye gideceğiz ne yapacağız. kebabın hasını nerde yiyeceğiz bunları en iyi adanalı arkadaşlar bilir dedim. Birde meşhur metrelik kebap olayı var. kozcuoğlu mudur bunu en iyi yapan yer. Sabah kahvaltıyı nerde yapabi,liriz. bizmki hem kültürel hemde lezzet dolu bir gezi olacak ve öyle aman aman bir vaktimizde yok. sabah ilk uçakla ineceğiz akşam 6 gibi döneceğiz. bize bir el atında napak ne edek yol gösterin canlarım..

merabalar... adanada kebapın iyisini hemen hemen her restorantta yiyebilirsiniz ama ben adnan menderesteki şenol kozcuoğlunu öneririm. manzarası da süper zaten. ama eğlenceli bi yere gitmek isterseniz kazancılar derim.. kahvaltınızı da yine mendereste güzel sıkma gözleme yapan hanımlarımız var gezerseniz bulabilirsiniz. başka soracağınız olursa seve seve cvp veririm :)) iyi yolculuklar şimdiden.

canım çok sağol.. inşallah dediğin yerleri buluruz. 3 acemi çıkıyoruz yola bu arada havaalanından çıktık yola merkeze geldik diyelim. şurayıda görmelisin gelmişsen olmazsa olmaz bunu yapmalısın şunu almalısın dediğiniz birşey var mı acep.:26:
birde hediye olarak ne alınır getirilir adana hatırası olarak..
şimdiden çoook teşekküğrler.

adana zaten küçük bi şehir. turistik yerler var ama merkeze uzak. burdan almanız gereken bence komik gelebilir ama mandalina portakal şalgam alabilirsiniz. arada ki farkı anlarsınız. bu arada yeni aklıma geldi restorantlardan süleyman demirelde sercan restorant var. orası da güzel yer. isterseniz netten araştırın önce gezilecek yerleri :) adnan mendereste uzun köprüyü geçince oralarda kahvaltı yapabilirsiniz. adananın en işlek yerleri gazipaşa, kenan evren, baraj yolu.. aklıma şimdilik bunlar geldi :) belki başka yazan arkadaşlar da olur. bu arada hangi şehirden geliyosunuz merak ettim doğrusu :) bir de neden adana :)

cnım çok sağol senden başka ya adanalı yok yada görmedi kimse(
Neden adana aslında yarın eşimin doğum günü ve ona farklı bir süpriz olsun istiyordum ucuz uçak bileti vardı. G.Antep,Hatay, Adana bu 3 seçenek cazipti ama sadece adana nın uçak saatleri bize uyuyordu. ikizlerim olduğu için çok geç kalamazdık. boğazına düşkünüz o yüzden bu 3 il aslında. kebap yemeye geliyoz kebap:)))

merhabalar adanaya geleceğinizi yazmışsınız umarım iyi bir gezi olur öncelikle adanada şuan havalar çok güzeldir önce havayaı farkedersiniz havaalınıdan kahvaltı yapmaya gidecekseniz dilberler sekisinde kafe var kahvaltı da veriyorlRDI GÖL KENARI MİS GİBİ OKSİJEN SOLURSUNUZ KAHVALTIDAN SONRA BÜYÜK SAAT CİVARINDA TARİHİ GEZİNTİ VE ÇARŞILAEI GEZWBİLİRSİNİZ KEBAP İÇİN KENAN EVREN BULVARII İLE TURGUT ÖZAL ARASINDA TALATustada kebap yemenizi öneririm önce çiğ köfte gelir sonra prenses lahmacular sonra kaşarlı pide ve kiremitte soğan salatasıve arkadan kebap ikram ederler hepsine 2kişi başı 10 lira civarında ödedik çok güzeldiş sonrada adnan menders bulvaronda çay içebilirsiniz çok güzeldir adan a ben de çok özledim .baraj yolunda da tatlı yiyebilirsiniz yıldızoğlu kümefe diye bir yer var çok taze ve güzel iyi gezmeler aklıma bunalr geliyor sadece

cnım çık sağol. öyle bir anlatmışsın ki khvaltımıda yapım kebabımıda yedim sayende bu anlattığın yerler kolay bulunabilir yerlermi. özellikle kahvaltı olayı çok cezbetti beni. tam istediğimzi gibi. araba kiralayacağız yarın sabah havaalanında teslim edecekler. künefeyede bayılırım. ohhh gitti diet çöpeee

bu yerlerin hepsini taksicile rbilir ama istersen internetten telefonlarını al araken kolaylık olur diyeti boş ver adanaya gidiyorsun bir gün gezeceksin hepsi afiyet olsun tekrar

bu yerlerin hepsini taksicile rbilir ama istersen internetten telefonlarını al araken kolaylık olur diyeti boş ver adanaya gidiyorsun bir gün gezeceksin hepsi afiyet olsun tekrar
canım çok sağol araba kiralayacağız artık sora sora buluruz anlattığınız yerleri. hepsine gitmeye çalışacağız. ohhh sağol canım 2 ay sonra bayram edecek midem:))
aa bu arada hanımın çiftliğinin çekildiği yeri biliyor musun uzakmıdır. orayıda görürmüyüz acep:))

hanımınçiftliğinin çekildiği yer karataş yolunda bir köyde adanaya 35 kilometre kadar isterseniz götürebilirler iyi gezmeler

hanımınçiftliğinin çekildiği yer karataş yolunda bir köyde adanaya 35 kilometre kadar isterseniz götürebilirler iyi gezmeler

çok sağol canım. çok yardımcın oldun. öpüyorum kendine iyi bak..

karataş neresi diyeceksiniz sanki biliyormuşsunuz gibi cevapladım karataş adanaya bağlı sahil kasbası yazlıkların bulunduğu çok güzel ve doğal bir kasaba çok şükür otelciler daha giremdiler oralara

karataş neresi diyeceksiniz sanki biliyormuşsunuz gibi cevapladım karataş adanaya bağlı sahil kasbası yazlıkların bulunduğu çok güzel ve doğal bir kasaba çok şükür otelciler daha giremdiler oralara
aklımdan geçmedi değil hemen google amcaya başvurmuştum:)) inşallahta girmezler çünkü bütün doğal güzellikleri bozuyorlar.

sayenizde bir gezi programımız oldu. sabah dilberler sekisinde kahvaltı yaparız sonra biraz oraarda dolaşırız karataşa geçeriz ordan merkeze gelir kebap yeriz. çariıyı gezer geri döneriz. çok sağol arkadaşım ..

iyi yapmışsınız güzel sürpriz olacak eşinize :) bu arada gördüklerinizi neler yaptıklarınızı bize de anlatırsanız sevinirim. yorumlarınızı bekliyorum :) iyi eğlenceler şimdiden.

ne yaptınız adanayı gezebildiniz mi hava çok kötü diyorlardı umarım gezip eğlenmişsinizdir

selam herkese,
Adanamızı gezdik kebapları yedik şalgamları içtik. üzerine künefe yedik geldik))
havaalanına indiğimizde sağnak yağmur vardı. araç kiraladığımız bey bu sene ilk kez bu kadar yağmur görüyoruz dedi. sanırım şansımız bizimle gitti adanaya
baraj çevresinde kahvaltı yapacak yer aradık pzt ve kış olması nedeniyle bir çok yer kahvaltı vermiyoruz dedi en sonunda tahta mas diye bir yerde süper bir kahvaltı yaptık. saat 7,25 de indik adanaya kahvaltıyı 10 civarı yapaildik. sonra merkezi gezdik ve karataş a yollandık. çook güzel bir sahil kasabası insanlarıda adanada görüdğüm en atlı insanlardı.. ordan teneke evlere gittik. ordanda çiftliğe. işte burdan sonra işler karıştı. orda tanıştığımız kendini adanalı zanneden bir bey amca beni takip edin dedi..bizde dönüş yoluna dülştük peşine bir yerde durduk burdan devam edeceksiniz dedi. ama yol hiç tanıdı gelmedi bize yarım saat kadar gittik ve kendimizi tuzlada bulduk. tabi ters göndermiş akıllı amcamız bizi. tekrar geri dön yol bul derken çook vakit kaybettik. taş köprünün üzerinde yğrüyemedik bile sadece ahtıra fotosu çektik. mısır çarşısı planımız yattı. kozcuoğlu bile ters kaldıı için gidemedik rast gele bir yerde karnımızı doyurduk. salaş olmasına rağmen kebabı süperdi ciğerde yedik ohh mis gibiydi:)) ordan çıktık hasan masattan künef aldık ve orda öğrendikki şalgamı uçak almazmış. haydaa geri dön şalgamı geri ver. çok almıştık yola düş derken iyi panik olduk. burda bitmedi. bir baktık havaalanı yolu kapanmış tadilat var. hayda ona sor buna sor derken trafiğin ortasında bulduk kendimizi. allahtan online chak in yapmıştık en sonunda 34 plakalı bir arabadaki beye sorduk beni takip edin dedi. istanb ullu olduğu belliydi araba kullanmasından bizi havaalanına kadar götürdü sağolsun. arabyı verdik içeri girdik ve son anons yapılıyordu kıl payı yetiştik. künefemizin şerbetşnşde almadılar. uçağa bindik ve bir oh çektik. koşurmacalı bir gündü ama güzeldi..
herşey için teşekkürer arkadaşlar..

valla bir solukta okudum acaba gezebildilermi diye mearak ediyordum neyse ki uçak kaçmamış kebap yemenize ve beğenmenize sevindim aslında tuzla da sahil şerid çok düz ve güzeldir oraya kadar gitmişken sahili gezebilirdiniz ayrıca adanaya döndüğümde sizi adanaya davet edip gezdirmeyi düşünüyorum tabi kabul ederseniz yaza inşallah

canım yeni grdüm mesajınıkusura bakma:26:davetin konusunda çok incesin canım. kısmet ..

Konunu yeni gördüm..
Hangi şehirden gezmeye gelmiştin?..çok merak ettim :)

Nasıl beğendinmi Adanamızı?
Çiftlikte çekim varmıydı gittiğinde?
İnsanlarımız anlatıldığı gibi kaba değil dimi?

Dışardan nasıl görünüyoruz merak ettim görüşlerini

SELAM ,adanayı daha farklı bekliyordum hayal kırıklığı oldu. belkide gezilecek yerleri acemiliğimizden gezememişizdir ondan da olabilir.
çiftlikte çekim vardı. ama fazla kalmadık.
insanlarınızın kabalığını görmedim. sadece biri varki ona hala sinirim geçmedi. göz göre göre bizi yanlış yola gönderip 1 saatimizi çaldı..

onun dışında güzeldi. kebaplar süpperdi. şalgam getiremedik aama ord içtiklerimiz süpperdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…