pazarlarda satılan kaçak denilen parfümler

sanemmm

cesur ve güzel
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
78
0
86
37
Diğer
merhaba kızlar şu her pazarlarda olan izmirliler bilir gündoğdu meydanı taraflarında sırt çantalı satıcıların sattıkları geçen gezerken önüme geçtiler abla bunlar orjinal dedi bnde ozamn neden bukadar ucuz dedim bunlar kaçak dedi yurda girerken kaçak yolla sokuyorlarmış bn genede güvenemedim almadım ama aklımda kalmadı değil hani çünkü çok ucuz aranızda alıp kullanan varmı yada bunla ilgili bir fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Orjinal olmalarının imkanı yok,düşünün ki orjinali atıyorum 200 milyon olan bi parfümü 50-60 tl diyorlar sonrasında zorlasanız 10 tl ye bıle alınabılıyor :) Siz bildiğinizden şaşmayın orta yollu çok pahalı olmayan mükemmel parfümler var,orjınal dedıklerıne sakın aldanmayın derım ben.

hayır canım onlar kaçak değil.Sahte. dolum şişesi hepsi. orjinaline yakın kokar aama orjinal değil sıktığında yarım saat sonra koku kendını kaybeder. Gün içerisinde sürekli sıkman gerekir buda kısa sürede kaç şişe parasına mal olur. O yüzden bi tane al günde bi defa sık günlerce koku üzerinde kalsın. paranda cebinde :) Ayrıca alerji filanda yapabilirler.

aslında haklısınız kızlar ama insan acabamı diyo bileğime sıktı hatta baya kaldı bilemedim neyse haklısınız allah korusun alerji flan olurum ne melazım bilgiler için teşekkürler kızlar

Canım bazıları da tester parfümleri suyla çoğaltıp şişeleyip satıyorlarmış. Bizzat satan kişiden duydum
Erenköy pazarında öyle bir parfüm almıştım 5 tl ye. Koku takıntım var da benim, bu parfümden koku
kesecikleri yapıp dolabıma asıyorum bu Çok iyi oluyor.

sahte onlar canım.ankarada da bana yolda birisi elindeki poşeti gösterip nöbetten çıktım,freeshopta çalışıyorum demişti,5 tane parfümü 150 den 5o tl ye düşmüştü.şişelerden 2 tanesi o kadar gerçeğine yakın yapılmış ki anlatamam.üzerinde thy falan yazan poşetlerle ,tezgah falan açmadan,yolda durdurup satmaya çalışıyorlar,kalabalık da değil sadece 1 kişi yapıyor bunu.hatta arabayla parkederken önümüzden yine arabayla gecen biri yavaslayıp elindeki aynı posetle satmak istedi.bunlar dolandırıcı canım.1 liraya mal ettiklei şeyleri kacak ya da freeshoptan diyerek ne tutturabilirlerse satmaya çalısıyorlar 5 tl ciler gene daha insaflıymış.70 tl ödeyen arkadasım var :)) ykm de falan indirimde çok güzel orjinal parfümler oluyor.diğerleri çok pahalı dersen onlardan alabilğirsin .ama verdiğn paraya kesinlikle değiyor.çünkü sahte ya da kalıcı olmayan bir parfümle gün boyu neredeyse banyo yapıp bitirirken parfümü,diğerleri bir sıkışta giysin yıkandıktan sonra bile üstünde kalıyor.

Canım bazıları da tester parfümleri suyla çoğaltıp şişeleyip satıyorlarmış. Bizzat satan kişiden duydum
Erenköy pazarında öyle bir parfüm almıştım 5 tl ye. koku takıntım var da benim, bu parfümden koku
kesecikleri yapıp dolabıma asıyorum bu Çok iyi oluyor. nasıl yani tatlım kesecik derken nasıl yapıp asıyorsun çok güzelbi fikire benziyor dolabı açtıkça mislergibi koku gelmesi kula hoş geliyor ama nasıl yapıp asacağız anlatırmısın cnm

Son düzenleme:
nasıl yani tatlım kesecik derken nasıl yapıp asıyorsun çok güzelbi fikire benziyor dolabı açtıkça mislergibi koku gelmesi kula hoş geliyor ama nasıl yapıp asacağız anlatırmısın cnm

Tabiki tatlım Renkli top top pamuklar var ya onlardan alıyorum (normal pamukla da yapıyorum onlardan yokken, parça parça alıp yuvarlıyorum)
Her bi pamuğa parfüm sıkıyorum 4-5 fıs kadar, ıslak ıslak oluyor biraz pamuklar. 8-9 tane parfümlü pamuk yapıyorum böyle.
Lavanta keselerinin boşlarından var evde, ona doldurup ağzını kapatıyorum ve dolabın askı kısmına asıyorum. Mis gibi kokuyo dolabın içi
Parfüm kokusu bitince pamukları da değiştiriyorum

nekadar yaratıcı çok güzel bi fikir bundan sonra bnde yapıcam canım çok teşekkürler

kızlar peki aranızda avon parfümlerin yada orflime parfümlerinden kullananlar varmı tafsiyeleriniz neler benim 1 2 tane var ama kokuları çok ağır bilmeden almıştım öyle duruyor bakalım gene avondan bay ve bayan parfümleri sipariş vereyim diyorum ama şöyle hafifve ferah kokular istiyorum yardımcı olurmusunuz

"incandessence " bende kullandım kokusunu seviyorum ama bence hafif bir koku değil herkes beğenmez. ben şimdilerde avonun outspoken by fergie setini kullanıyorum. dedorant,vucut spreyi ve parfum hepsini aldım kokusu hafif bence

kızlar yılbaşı kataloğunda indirimde incandessence var ama erkeği güzel değil diye baktım geçtim signatur vardı yanında onun kokusunu ben hiç beyenmemiştim çok ağır kokuyor birde percew var o nasıl kızlar onun hiç kullanmadım testrıda yok arkadaşta

kolonya bozması parfum bence.kokusu kalmıyor ve cok cırkın kokuyor bır sure sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…