- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Sorsan tüm siyasetçiler millet için varım diyor ama milleti dinlemiyor, bu nasıl bir tezatlıktır.Eskiden seçim zamanı siyasiler bu tip yerlere gider,herkesi tek tek dinler,düzelteceğiz diye sözler verirlerdi,birşey değişmezdi seçim kazanılsada,vaatler yerine getirilmezdi ama bi neyin nesi ben anlamadım. Geldiğimiz son nokta"dinlemiyorum bile,beni enterese etmez"kafası olmuş.
Çiftçiliği bizden öğrenecek değillerBakan bende çitfçiyim demiş.
Biri çiftçinin nasıl bir meslek olduğunu bakana anlatsın
Yaptığı mesleğide biz öğretecek değilizÇiftçiliği bizden öğrenecek değiller
Eskiden dinliyorlardı yalandanda olsa,artık tenezzül dahi etmiyorlar tuhaf bir şekilde.Sorsan tüm siyasetçiler millet için varım diyor ama milleti dinlemiyor, bu nasıl bir tezatlıktır.
Herşey güzel söylemlerinin aslında tam tersini ortaya koyacak diye mi dinlemiyorlar pazar esnafını?
Bir de ne hikmetse hep böyle bir şeylere oy vereceğimiz de halkın arasına karışırlar halktan birisi olası gelirler,geri kalan zamanda karaborsalar.Eskiden seçim zamanı siyasiler bu tip yerlere gider,herkesi tek tek dinler,düzelteceğiz diye sözler verirlerdi,birşey değişmezdi seçim kazanılsada,vaatler yerine getirilmezdi ama bi neyin nesi ben anlamadım. Geldiğimiz son nokta"dinlemiyorum bile,beni enterese etmez"kafası olmuş.
Yok artık umursamıyorlar,alenen dinlemiyor adam,o derece bir rahatlık.Bir de ne hikmetse hep böyle bir şeylere oy vereceğimiz de halkın arasına karışırlar halktan birisi olası gelirler,geri kalan zamanda karaborsalar.
Seçme hakkı beş senede bir defa; ağıza çalınan bala benziyor.Bir de ne hikmetse hep böyle bir şeylere oy vereceğimiz de halkın arasına karışırlar halktan birisi olası gelirler,geri kalan zamanda karaborsalar.
Yok artık umursamıyorlar,alenen dinlemiyor adam,o derece bir rahatlık.
Eskiden olsa dinlerdi durup. Ne kameraların kayıtta olması umurunda nede adamın derdi.
Adeta "geldim ama bana bulaşmayın,bir görünüp gidicem ,sizinle işim yok"der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?