• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazarcı ekonomik sıkıntıdan yakınınca Bakan Çavuşoğlu dinlemeden uzaklaştı

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
598
Pazarcı ekonomik sıkıntıdan yakınınca Bakan Çavuşoğlu dinlemeden uzaklaştı
Dışişleri Bakanı, Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da Döşemealtı pazarını ziyaret etti...

Dışişleri Bakanı, Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da Döşemealtı pazarını ziyaret etti.

Memleketi Antalya’da bulunan Çavuşoğlu ilçede cuma günleri kurulan kapalı semt pazarında esnafla bir araya geldi. Kadınların büyük ilgisi ile karşılaşan Bakan Çavuşoğlu, verilen ikramları da geri çevirmedi.

Esnafla tek tek tokalaşan Çavuşoğlu, vatandaşlarla selfie çekti. Buraya kadar her şey Bakan Çavuşoğlu için iyi gidiyordu. Ancak bir pazarcıyla önce el sıkışan Çavuşoğlu, pazarcının mazot fiyatlarından ve çiftçinin dertlerinden bahsetmesi üzerine, pazarcının lafını bitirmesini beklemeden oradan uzaklaştı. Pazarcı ise Bakan Çavuşoğlu'na sesinin duyurmak umuduyla konuşmayı sürdürse de başarılı olamadı.

İşte o anlar...

Odatv.com

http://odatv.com/pazarci-ekonomik-s...avusoglu-dinlemeden-uzaklasti-2502171200.html

Çiftçiyi, pazarcıyı bir kere dinlesinler bir kere ama dinlemezler değil mi ?
He birde sizle konuşan birinin yanından uzaklaşmak ayıp karşılanır toplum ve görgü kurallarına göre, dinleme kuralları der ki "konuşanı dinlemek ona verdiğimiz saygıyı gösterir"

Eskiden seçim zamanı siyasiler bu tip yerlere gider,herkesi tek tek dinler,düzelteceğiz diye sözler verirlerdi,birşey değişmezdi seçim kazanılsada,vaatler yerine getirilmezdi ama bi neyin nesi ben anlamadım. Geldiğimiz son nokta"dinlemiyorum bile,beni enterese etmez"kafası olmuş.
Sorsan tüm siyasetçiler millet için varım diyor ama milleti dinlemiyor, bu nasıl bir tezatlıktır.
Herşey güzel söylemlerinin aslında tam tersini ortaya koyacak diye mi dinlemiyorlar pazar esnafını?

Sorsan tüm siyasetçiler millet için varım diyor ama milleti dinlemiyor, bu nasıl bir tezatlıktır.
Herşey güzel söylemlerinin aslında tam tersini ortaya koyacak diye mi dinlemiyorlar pazar esnafını?
Eskiden dinliyorlardı yalandanda olsa,artık tenezzül dahi etmiyorlar tuhaf bir şekilde.
Sebebi bariz aslında,bu özgüvenin,bu vurdumduymazlığın,hepimizde biliyoruz diye düşünüyorum. Gerek görmüyorlar demekki artık.

Eskiden seçim zamanı siyasiler bu tip yerlere gider,herkesi tek tek dinler,düzelteceğiz diye sözler verirlerdi,birşey değişmezdi seçim kazanılsada,vaatler yerine getirilmezdi ama bi neyin nesi ben anlamadım. Geldiğimiz son nokta"dinlemiyorum bile,beni enterese etmez"kafası olmuş.
Bir de ne hikmetse hep böyle bir şeylere oy vereceğimiz de halkın arasına karışırlar halktan birisi olası gelirler,geri kalan zamanda karaborsalar.

Bir de ne hikmetse hep böyle bir şeylere oy vereceğimiz de halkın arasına karışırlar halktan birisi olası gelirler,geri kalan zamanda karaborsalar.
Yok artık umursamıyorlar,alenen dinlemiyor adam,o derece bir rahatlık.
Eskiden olsa dinlerdi durup. Ne kameraların kayıtta olması umurunda nede adamın derdi.
Adeta "geldim ama bana bulaşmayın,bir görünüp gidicem ,sizinle işim yok"der gibi

Seçme hakkı beş senede bir defa; ağıza çalınan bala benziyor.

Yok artık umursamıyorlar,alenen dinlemiyor adam,o derece bir rahatlık.
Eskiden olsa dinlerdi durup. Ne kameraların kayıtta olması umurunda nede adamın derdi.
Adeta "geldim ama bana bulaşmayın,bir görünüp gidicem ,sizinle işim yok"der gibi

fft5_mf64743.Jpeg

Bak bu da Atatürk'ün çiftçi Halil Ağa ile görüştüğü an. Nasıl dinliyor çiftçiyi. Hatta Halil Ağa da tipik halktır ve karşısındakinin Atatürk olduğunu bilmeden ona sallar, sarhoş der, o sarhoş içki masasından kalkıp beni dinlemez der. Hikayesini okuyun mutlaka Atatürk ve Halil Ağa'nın. Atatürk'ün çiftçiyi dinledikten sonra nasıl valiyi, başbakanı seferber ettiğini. Sonra Halil Ağa'nın onun Atatürk olduğunu anlayıp nasıl karşısında ağladığını.

Ama işte Halil Ağalar hala aynıdır ülkemde. Sarhoş diye atıp tutar Ata'ya, kendisine değer verene, kendisini kalkındırmaya çalışana sallarlar ama dindar diye taparlar kendisine kulak tıkayana, dinlemeyene, saygıszlık edene. Ülkede çok sular akmış bu fotoğraftan sonra ama halk değişmemiş. Hala Atatürk'ü içkisiyle vururlar yaptığı binlerce güzelliği görmeden.

Şimdi demem o ki amca, oy verdin bu adamlara her türlü nazını çekeceksin. Çiftçinin çok olduğu her yerde oylar onlara çıktı ya, köylünün olduğu yerde %80 aldılar ya, çekeceksiniz bu hayat pahalılığını, ekonomik krizi, mazot vergisini. Yaşam kaynağınız çiftçilik bitti ama hala devam ya oy vermeye. Söylenmeyin boşuna çünkü siz sizi dinleyeni yaftalayıp, size söz hakkı vermeyeni seçtiniz, O yüzden millet vekili olup, milleti dinlemeyen bu adamlara mecbursunuz....

Back