Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası Dekorasyonupazar gunu aldıgımız yeni yatak odamı!
Kızlar sectik işte sade mi sade:) hoş mu hoş fakat=) ilk once beyaz dusunuyorduk acikcasi ama sonunda bunu sectik= duvarlarim kese kagidi renginde pencerem buyuk..bir duvari suslemem lazim ama hangisini nerden baslamaliyim...)) nasil oluyor bu dekorasyon ishi..
tesekkur ederim canym haklisin galiba yuvarlak secmem lazim, hiç düşünmemiştim bunu. zemin açık bej karo.. ne renk secmem lazım shaggy yakısır mı:: acabaa?
tesekkur ederim canym haklisin galiba yuvarlak secmem lazim, hiç düşünmemiştim bunu. zemin açık bej karo.. ne renk secmem lazım shaggy yakısır mı:: acabaa?
acik renk isterdim ama zeminle aiyni olacak diye korkuyorum cok guzel durmaz o halde.. evet ortumu ve perdemi seceyim belki kolaylasir işim, halıyı sonraya mı bıraksam..
Yatak başına duvar renginden daha koyu renkte duvar kağıdı uygulayabilirsin.İMC,koçtaş,pratiker gibi yerlerde güzel desenli duvar kağıtları var.Buarada duvarkağıdıda silinebilir ve uzun ömürlüdür.Hatta leke toz tutumu boyadan daha azdır.