Paypal kart nereler de kullana bilirim ?

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
[ı]merhaba , bu '' paypal'' kart alacağım ama nereler de kullana bilirim hangi marketler hangi siteler güvenlimi

içine parayı yüklüyorsun ve kullanıyorsun bumu yanı ?

kullananlar nasıl memnun musunuz ? Nasıl kullanıyorsunuz bana biraz bilgi verir misiniz ?

Ve nereden nekadar aldınız. Internnete çok fazla bilgi var kime hangisine itibar edeceğimi bilemedim o yüzden size sordum
[/ı]
[ı]

[/ı]

Güncel

Ben kullanıyorum da. Paypal kart olarak bir kart yok elimde..
Nişanlımın bankada hesabı var, o hesap üzerinden bir paypal hesabı açtık.. O şekilde aynı kredi kartı gibi kullanabiliyorum internetten.. Alışveriş falan yapıyorum. Kitap, kıyafet falan, çoğu sitede geçiyor yani daha hiç geçmeyeni görmedim.
Hesapta ne kadar varsa o kadar alışveriş yapılabiliyor, taksit yok, kredi kartından farkları bunlar.

Düzeltme: Kart nişanlımda olduğu için ben sadece internet üzerinden kullanıyorum, normal hayatta ne bileyim mağazada falan da kullanılabiliyor..

Son düzenleme:
Cvabın için önce teşekkür ederim :)

:- Normalde tansaş migros gibi yerlerde geçiyor mu acaba
:26: peki nekadar almış ben 25 tl diye öğrendim tansaşta:26:

Cvabın için önce teşekkür ederim :)

:- Normalde tansaş migros gibi yerlerde geçiyor mu acaba
:26: peki nekadar almış ben 25 tl diye öğrendim tansaşta:26:

Geçiyor canım..
'Paypal' olarak aldığını sanmıyorum canım, bildiğin atm kartı. Sadece internet üzerinden ödemeyi aktif hale getiriyorsun. Bir de paypal hesabı açtın mı (ad-soy-şidre-mail gibi) oluyor sana paypal kartı mı hesabı mı ondan..
Kartı çok eski canım benle birlikte bile değildi o zaman o yüzden kart ücreti hakkında hiçbir bilgim yok..
Yalnız kardeşime hesap açtık geçen. 3-5 bişey yatırdık başka da para vermedik.

Haa yani kredi kartının bilgiisini her yere vermektense sadece bu karta veriyorsun.. Çok güvenilir gelmedi bana hiç giremeyeyim bu işe aklıma yatma teşekkür ederim:2:

paypal kesinlikle çok güvenilirdir. birçok sitenin güvenlik sertifikası yok çok riskli olmasına rağmen biz alışveriş yapıyoruz ama paypalı kullandığınız zaman sizin güvenliğinizi sağlayıp bilgilerini vermeden ödemeyi yapıyor..o konuda sıkıntınız olmasın... ben farklı bi alanda kullanıyorum çok memnunum.. heryerdende alışveriş yapıyorum.. kredi kartı bilgilerinizi bir kez veriyorsunuz ondan sonra alışveriş yaparken bir sürü prosedürü atlayıp hemen alıyorsunuz..

Gerçi yazılmış ama "Paypal" sanal bir ödeme şirketidir. Elinize aktüel bir kart geçmez, hesabınızı sadece internet alışverişleri için kullanabilirsiniz. paypal'dan üyelik alırsınız. kredi kartınızı bu siteye kayıt edersiniz. 3 ya da 4 gün sonra paypal kredi kartı hesabınızdan 3 dolara tekabül eden bir miktar çeker, kredi kartı ekstrenizde paypal ödemesi ve 5 ya da 6 haneli bir şifre görünür. bu şifreyi paypal'a girersiniz ve kredi kartınız sisteme tanımlanmış olur. internetten yaptığınız alışverişlerde paypal üzerinden ödeme yaparsanız, kredi kartı bilgileriniz şifrelenmiş bir şekilde muhatabın bankasına ulaşır. satıcı ya da aracı kurum hiçbir şekilde kart bilgilerinizi göremez.

Teşekkür Ederim tatlım , ama bana gene de güvenli gelmedi .

Teşekkür Ederim cevabın için , ukash kart vardı bi ara onun gibi değişiği biraz Dediğim gibi çok farklı konular geliyor aklıma güvenli

gelmedi bana.

Sadece internette kullanacaksanız bankaların sanal kartları var. Şimdiye kadar benim bütün internet alışverişlerimde çare oldu. Tansaş veya Migros gibi yerlerde de neden banka kartınızı kullanmak istemiyorsunuz? Türkiyede bu tarz yerlerde kart kopyalaması ile ilgili bir şey duymamıştım ben.

Son düzenleme:

Kulanmak istememek değil aklıma yatmadı açıkçası o yüzden almayacağım.

paypal demek guven demektir
ebayin bankasi gibi birseydir
sadece ebay degil bir cokyerde gecer
ama Turkiyede nasil bilmiyorum
ben yurt disinda yasiyorum ve herseyi paypalla ödüyorum
ebaya bagli oldugu icin malim gelmezse parami geri alabiliyorum

Ben kitap sparisini paypal ile yaptim ama satici kitaplari yollamadi.
Paypal'a basvuru yaptim parami geri cekip bana idaye ettiler. Guvenirligi konusunda hic suphen olmasin.
Nerelerde odeme yapabilirsin Turkiyede olmadigim icin birsey diyemicem malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…