• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paypal 'dan gelen mail sahte mi, dolandırıcılardan mi

sivastrabzon

hem şiirsin sen, hem şair..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
2.705
9.760
158
Iyi geceler arkadaşlar. Bana bir mail gelmiş bir.kac saat önce. Çeviri 'den baktım, ne tren araştırdım. Paypal diye online ödeme yapan bir site olduğunu ilk defa öğrendim. Yani hesap açmışlığım bile yok. Şimdiye kadar internetten hiçbir şekilde alışveriş te yapmadım. Birçok yerde gerçek paypal mailinde ad soyad la hitap edildigi yazıyor. Bana gelen maide böyle bir hitap şekli yok. Sadece siz değilseniz hesabınızı yeniden yukleyin, aktive edin gibi şeyler yazıyor.
Hiçbir linke tıklamadım ama yine de huzursuzum.
IMG-20180222-WA0005.webp
IMG-20180222-WA0006.webp

Mail bu..
Önlem almamı ya da Bir seyler yapmamı gerektirecek bir durum var mı?

tr demisin?
paypal tr den çekildi zaten.
ne yazdığını anlamadım da. yolla çöpe gitsin. reklam falandır.
Evet.. be de öyle.düşündüm de, ne bileyim birisi adıma sahte hesap açıp, ordan mı benim adıma mı ödeme yapıyor falan diye düşündüm..

Dert etmeyin ve linke tiklamayin benim hesabim var banada arada bir mail geliyo sözde paybalden ama linke tiklamiyorum direk hesabima girip bakiyorum.Sizin hesabinizda yokmus biri adiniza acamaz acsa bile banka bilgileriniz olmadigi sürece bi ise yaramaz zora paybal sizin banka hesabinizdan cekiyor parayi yani sizin disinizda birsey gelisenez ;)

Dolandırıcı olabilir sakın tıklama sil gitsin. Sürekli haberlerde söylüyorlar

Bilgilerini çalmak yada virüs bulaştırmak için gönderilmiş bir mail. Maili gönderen adresten bile belli.Direk sil bence.

Back
X