Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Paylayasıca Merkür

fbhasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
98
0
55
Arkadaşlar çok rişca ediyorum yardımcı olursanız çok sevinicem..Başak burcuyum bu Merkür varya bu merkür :eek:klava::eek:klava:aşağıdaki tarihlerde gerileme dönemine giriyormuş..Çok üzgünüm çoook..Çok birşey anlamıyorum bana yardımcı olurmusunuz?

26 aralık - 15 ocak
18 nisan - 11 Mayıs
20 ağustıs - 12 Eylül
20-30 aralık

bu ne demek şimdi ben martta çok sevdiğim bir işe atılmayı düşünüyorum başlamayımmı yani..bilmiyorumkismile..ksa şubat martta rahatmıyım anlamadımki bişi.Psikolojik değil biliyorum bu patlayasıca merkür beni mahvetti.mafoldumben

böyle bişeyi düşünüp kendini durdurman saçma olur belki merkür seni geriletip bir kapıyı kaparken yeni bir kapının açılmasına sebep olur bunu bilemezsin yapacagın şeyleri engelleme bırak zaman iyi kötü yaşatıp göstersin sana herşeyi

Geri hareket dönemlerinde yeni bir işe başlamayacaksın diye bir şey yok. Normalde bu geri hareket döneminden önce karar verdin düşün başlayacaksın bu dönemde başlayabilirsin. Ama mesela daha önce hiç yokken bu geri hareket döneminde yeni bir iş ya da yeni bir karar vermen gerekiyor işte onda biraz duracaksın ani karar vermeyeceksin. Geri hareket dönemleri bekleme zamanlarıdır eksikliklerini giderirsin hatalı olanları düzeltirsin önceden kararlaştırdığın şeyleri uygularsın.

X