Maske Tarifleri Paylaşmak istedim !

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
46
1
Karma bir cildim var...Arınmaya ihtiyacı olan sürekli temizlik isteyen canlanması gereken ve elastikiyetini kaybetmemesi gereken lekelenmeye karşı korumam gereken ince mimik çizgilerinin oluşumunu ve oluşanları daha gergin bir hale getirmem gereken son olarakta neme ihtiyacım olan bir cilde sahibim...Evde hazırladığım maske tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorum...

Yeşil kil (derinlemesine temizlik) (arada beyaz kil canlılık veriyor)
Gül suyu (rosense)
Buğday özü yağı (5 damla)
Lavanta yağı ( cildin yatışmasını sağlıyor)
E vitamini (ampül çok çok çok iyi gelir)
istersenniz üzüm çekirdeği yağı da ekleyebilirsiniz (lekelenmelere iyi geliyor)
Bu karışımı sürmeden önce
Kuru papatya ile buhar uygulaması yapılmalı( kirden ter yöntemiye arınıyor ve duruluyor)BU KESİNLİKLE YAPILMALI HER BAYAN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BENCE HER NE MASKESİ YAPIYORSANIZ YAPIN)
Daha sonra OLAY markasının yüz temizleme jeliyle yüz yıkanır ve kurulanır ardından verdiğin maske tarifi yapılıp sürülür.Sürdükten sonra çeneyi yukarıda tutucak şekilde uzanıp kuruması gerekiyor.Çabuk kuruyan yerler nemsiz kalmış bölge kurumayan yerler kuru kalmış bölgedir hepsi kuruyana kadar beklemek gerek.Beklerken mimik yapmamalı konuşmamalısınız böylelikle çatlama yapmaz gerginliği zaten hissedersiniz.Ilık suyla çıkardıktan sonra buz kaplarına koyduğunuz soda yı buz haline gelmişken yüzde yüzünüz kızarana kadar gezdirin yani kan dolaşımını hızlandırın kuruması için beklemeyin havlu v.s ile silmeyin devamında ister kendi nemlendiricinizle nemlendirin ister nar çekirdeği yağı sürün v.s nem kazandırıcak her hangi bir yağda olabilir.
İşte bu kadar ben inanılmaz faydasını görüyorum sadece 30 45 dk alıcaktır belkide daha az bir süre.Cildiniz arınıcak parlicak ve nem kazanıcak farkı o an görüceksiniz.Haftada bir uygulamanız yeterli.Ben peeling yapılması taraftarı değilim yapmıyorumda çok yoğun değilse siyah noktalar.Cilt çok yağlıysa limon ekleyebilirsiniz.
Ayrıca bu olay ürünü benim hayatımın buluşu resmen.Bu kadar arkadaşlar.İsterseniz başka şeylerdede fikrimi sunarım...

iyi güzelmiş killi maskelere bayılırımmmm

ama bahsettigin yagların gercegini bulmak zor..

heryede esansı satılıyor... şişesi 10 liradan baslıyo bazen daha ucuz...

bi şişe yag yapmak için binlerce cicek yada bugday vs.. gerekir... 10 liraya almak imkansız olmalı

dogal olrak cogu gercek degil...

once iyi hos ama surekli kullanımızda bikaç yılda biranda heryanınız yag butonu oluveriyor o yaglar yuzunden...

o yagların ceremesini ceken cok arkadasım oldu....

umarım sen bir sorun yasamazsın

iyi güzelmiş killi maskelere bayılırımmmm

ama bahsettigin yagların gercegini bulmak zor..

heryede esansı satılıyor... şişesi 10 liradan baslıyo bazen daha ucuz...

bi şişe yag yapmak için binlerce cicek yada bugday vs.. gerekir... 10 liraya almak imkansız olmalı

dogal olrak cogu gercek degil...

once iyi hos ama surekli kullanımızda bikaç yılda biranda heryanınız yag butonu oluveriyor o yaglar yuzunden...

o yagların ceremesini ceken cok arkadasım oldu....

umarım sen bir sorun yasamazsın

Ben yağlarımı eczanelerden temin ediyorum...Kozmetik ürünleri kullanmak ve bunlardan yok peelingler v.s almak yerine doğal olanın pekte ona göre zararı olmamalı yağları kilin kaldırabileceği şekilde damlatıyorsun zaten kendi maskeni yada kremini kendin yaratıyorsun sonuç olarak.Evet orjinal olanı almak için eczaneden temin edebilirler belki 10 tl değil ama bir kere alıp uzun süre kullanıcaklar şişeyi düşün ve damlattığın 3 5 damlayı.Ayrıca yazın yediğin meyveleride öylece sürebilirler yüzlerine ve saçlarına ben öyle yapıyorum alışkanlık oldu artık.

X