paylaşmak istedim

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
96
Yer
Ankara
dün iki acı haber öğrendim ilki alt katımızda oturan halamın kocası olucak adam(!)halama yumruk atmış sebepte 3yaşındaki oğluna farketmeden oyuncağının yüzüne çarpmasına neden olduğu için...annelerimiz hep der sizin başınız ağrısa bizim ciğerimiz yanar diye bir anne isteyerek yapabilir mi kazara olmuş o adamın(!)pislikleriniz anlatmaya bir başlasam bitmez...rezil aşağılık ........................in teki
diğeriyse daha kötü ostimdeki patlamada çok sevdiğim arkadaşımın dayısıda varmış ve dünden beri hiç bir şekilde haber alamıyorlamış çok zor bir durum rabbim sbaır versin ailesine,2tane çocuğu varmış adamcağızın biri 13 diğeri 6yaşında benim burdan içim acıyor onların hali nasıldır kim bilirallahtan ümit kesilmez inşallah sağ haberini alırız çok üzgünüm

cnm inşallah sağ salim kavusurlar rabbim yardımcıları olsun...diğer konuya yorum bile getirmek istemiyorum hem benim yaralarımı kanattı okuyunca hemde çok üzdü halanında allah yardımcısı olsun allahım sen yardım et

amin gerçekten çok üzücü,kadınların erkeklerden çektikleri zulumler o kadar fazlaki allah bizleir iyi insanlarla karşılaştırsın

Eli kırılsın böylelerinin pislikler...
Nasıl bir ruh hali bunların ki anlamıyorum Allah sabır versin halana canım.
Ostimde olan o korkunç olay da haber alınmamış mı hiç.. İnşallah sağ salim evine döner Allah yardım etsin. :85:

adam birde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ya...
malesef mucize gerçekleşmedi..tüplerin yanında duruyormuş ve tüm vücudu parçalanmış üstelik cenazesi bile yok nerdeyse çok acı ya

Ah canim anne bu hic bilerek yapabilirmi ama bizim erkeklerimizin bazilarinda kabaligin(kibarca) üstüne yok maalesefki allah yol göstersin

cok üzücü saga saglim kavusurlar insallah babalarina

ostimdeki patlamanın sesini uzak olmamıza rağmen bizde duyduk ailece allah böyle felaketlerle bizleri sınamasın arkadaşının başı sağolsun öteki konuya gelince o el birkere vurmak için kalktıysa emin olki arkası daha kötü gelir kadınlarımız artık aklını başına alsın böyle ruh hastalarına izin vermesin bu tür olayları duyduğumda ben kendi hemcinslerime daha çok kızıyorum erkeklere çok fazla taviz veriyorlar utanmaz adam bide çocuğun yanında vuracak çok sinirlendim böyle adamlara çocuk bile yapmayacaksın zira baba olmayı hak etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…