paylaşmak istedim sadece

kAnADsIz_MeLeNq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
7
0
bundan 4 sene önce sevdimmi hoşlandımmı aşıkmı oldum bilinmez bi çocuğa tutulmuştum..:asigim:eek:na şiirler yazdım..onu unutmadım..heran onu gördüm karşımda..okuldan her çıktığımdaa karşımdaydı.evet biliyordum bana bakmıyordu umrunda bile değildim belki ama ben onu seviyordum..dedim ya 4 sene koskoca 4 sene...unutmadım hep içimdeydi onun sevgisi.....bir kere yanıma gelse adımı fısıldasa kulağıma yeticekti sanki...biliyorum çıktığı kızlar vardı..ama ben ne yaptıysam vazgeçemedim ondan..evet bende birileriyle çıktım ama yok yok olmuyordu ne yaptıysam ben onun kadar yüreksiz olamıyordum..beni seven herkezi tüm erkekleri çıkardım yok saydım onu unutamam dedim..o beni sevmesede ,bakmasada bir kere olsun yüzüme ben onu sevmiştim seviyordum ve hep sevicem..bütün arkadaşlarım ondan sana yar olmaz dedi evet belki öyle ama yürek bu sevdimi hemde gerçkten sevdimi saplandımı bir kere yüreğine o zalim ok yakar insanın içini..ne yaparsan yap ne dilersen dile ne duyarsan duy başka ağızlardan unutturamaz onu sana...herkez seni seven erkekler var dedi evet vardı hepsini biliyordum ama ben o erkekleri değil sadeece bi erkeği seviyordum..diğerleri hiç umrumda değildi..zaten sevgi bu değilmdir?o seni sevmesede o seni görünürken görmesede senin onu sevmen..en güzelide karşılıksız olanı değilmdir zaten...:çok üzgünüm:ama ben bunu istememiştim bukadar kor alevlerin içine atılmak istememiştim..nezaman beni anlıycak nezaman yanımda olucak ççok merak ediyorum umarım bana geldiği gün fazla geç olmaz...bütün şarkılar onu anlatmak zorundamı arkadaşlar ya..her şarkı sanki ona yazılmış..her şiir onu anlatıyor...napıcam ben başım belada bile diuyemiyorum çünkü o başıma geeln en güzel şey...sizlerle paylaşmak istedim...okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim hepinize

Cok komiksin mantikli dusunemiyorsun bence kizini dovmeyen dizini dover sozune binaen, iyi bi dayak yesen aklin basina gelir:):):)

ask guzel sey sevmek guzel ama bırlıkte yasanınca cok cok baska oluyor ,

sevgın guzel de dnup dönmeyecegı senın sevgının buyukluguyle cok alakalı olmuyor cok zaman,
benım de boyle bır sevdıgım vardı senınkı kdr uzun surmemıstı ama cok sevdıgımı cok bılıyor sanıyordum,
hıc bana gelmedı o kişi, duymus bır ara sevdıgımı ama gelmedı işte... zaten o yıllardan sonra bır daha gormedım, sımdı gorsem de cıkaramam belkı tanıyamam bıle.. ask guzel de dedıgım gıbı karsılıklıyken cok daha guzel

canım benım keşke acı cekmezsın devam et karsılıksız sevmeye dıyebılsek ama sende gerceklerı bıle bıle bız ne dersek dıyelım devam edersın bıyerlerde gercekten ıcıne soz gecıremedıgı oluyo ınsanın emınım sende suan bu durumdasın ama acı cekcenı bıle bıle.bence etrafındakılere sans tanı belkı onların ıcındede senın ona baktıgın gıbı sana bakan bırı vardır mutlaka.zaman herseyın ılacı ama eger ıstersen ıstemezsen care acıdan baska bısey getırmez.umuyorum kalbının guzellıgıne degecek bır ınsan cıkar karsına ve herseyı unutturur sana yerimseniben

koca 4sene vermıssın ama ortada sadece senın kalbının acısı var
vazgecmelısın cok zor sevgı sevgıdır tek basınada yasansa..
ısın cok zor allah yardım etsın ısallah onu untturacak bırı cıkar karsına

4 sene boyunca bana bi kere bile bakmayan sevmeyen bir erkeği hala delicesine sevmek bana göre hiç değil valla en fazla 6 ay uğraşırım o kadar. hayat benim hayatım zaman benim zamanım akıp giden sende unutmayı dene. bu zamanlarını çok ararsın

Son düzenleme:
Ah ah cocukluk yillarim geldi aklima:icecream:
tam 16 yasindaydim. 19-20 yasima kadar hep o vardi aklimda.
Ciktigi tonlarca kiz oldu, nisanlandi ayrildi.
Kiz arkadaslarim o seni haketmiyor dediler, sen daha iyilerine laiksin.
Ama bir kulagimdan giriyor, digerinden cikiyordu:lepi:
Onu sevdigimi bilmesinide istemiyordum aslinda.
Ama benim iznim disinda kiz arkadasimin biri söyledi.mymeka:
Cocukta benimle konusmak icin önce selamlasmadan baslamak istedi.
Ama ben laf olur, ayip olur diye istemedim, bu kez ben akctim:sm_cool:
Sonra duydum ki kuzenimin esinin kizkardesiyle nisanlanmis.
Ah bi agladim bi agladim:roflol: simdi kah kah gülüyorum gördügün gibi.:roflol:
Meger ne aptalmisim.
Platonik bir askti benimkisi.

Simdi bitanem var hayatimda.
Beni sevdi, istedi ve sonunda kazandi.
Kurban olurum ona, askim depresti gene:asigim::nazar::

Yasin muhtelemen 15-18 arasi.
Daha kücüksün.
Gecer canim:1hug:

Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar...

böyle bir sevgide zorr bee arkadaşlar hani 4 sene boyunca yüzüne bakmadı diyorsunuz yaa ne derseniz diyin inanın bunlar bu arkadaşımızın fikirlerini degiştirmiyecektir ancak ilerde karşısına biri çıkarsa geçmişine gülerek bakacaktır diye düşünüyorum mutluluklar dilerim canımm.

X