- 15 Eylül 2008
- 7
- 0
- Konu Sahibi kAnADsIz_MeLeNq
bundan 4 sene önce sevdimmi hoşlandımmı aşıkmı oldum bilinmez bi çocuğa tutulmuştum..:asigimna şiirler yazdım..onu unutmadım..heran onu gördüm karşımda..okuldan her çıktığımdaa karşımdaydı.evet biliyordum bana bakmıyordu umrunda bile değildim belki ama ben onu seviyordum..dedim ya 4 sene koskoca 4 sene...unutmadım hep içimdeydi onun sevgisi.....bir kere yanıma gelse adımı fısıldasa kulağıma yeticekti sanki...biliyorum çıktığı kızlar vardı..ama ben ne yaptıysam vazgeçemedim ondan..evet bende birileriyle çıktım ama yok yok olmuyordu ne yaptıysam ben onun kadar yüreksiz olamıyordum..beni seven herkezi tüm erkekleri çıkardım yok saydım onu unutamam dedim..o beni sevmesede ,bakmasada bir kere olsun yüzüme ben onu sevmiştim seviyordum ve hep sevicem..bütün arkadaşlarım ondan sana yar olmaz dedi evet belki öyle ama yürek bu sevdimi hemde gerçkten sevdimi saplandımı bir kere yüreğine o zalim ok yakar insanın içini..ne yaparsan yap ne dilersen dile ne duyarsan duy başka ağızlardan unutturamaz onu sana...herkez seni seven erkekler var dedi evet vardı hepsini biliyordum ama ben o erkekleri değil sadeece bi erkeği seviyordum..diğerleri hiç umrumda değildi..zaten sevgi bu değilmdir?o seni sevmesede o seni görünürken görmesede senin onu sevmen..en güzelide karşılıksız olanı değilmdir zaten...:çok üzgünüm:ama ben bunu istememiştim bukadar kor alevlerin içine atılmak istememiştim..nezaman beni anlıycak nezaman yanımda olucak ççok merak ediyorum umarım bana geldiği gün fazla geç olmaz...bütün şarkılar onu anlatmak zorundamı arkadaşlar ya..her şarkı sanki ona yazılmış..her şiir onu anlatıyor...napıcam ben başım belada bile diuyemiyorum çünkü o başıma geeln en güzel şey...sizlerle paylaşmak istedim...okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim hepinize