• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylasmak.Ihtiyacim olan sey !

ssevcann

angelofice
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
855
32
98
- Yurtdışı
Sonunda ben de boyle bir konu acma istegi duyuyorum.Neden ? Cunku uzaklardayim,adam gibi arkadas yok,paylasmak yok,yeri gelince aglayip yeri gelince gulmek yok bir omuz ustunde...Nasil hissettigin onemli degil,elini telefona uzattiginda bulabilecegin biri yok.Gercekten icindeki o gizli yerleri merak edip onemseyecek biri yok...Niye bu kadar degistik ? Niye arkadaslik dedigimizde icimizi isitan o sicacik his kayboldu ?...Ozluyorum,gercekten ozluyorum ve evet,delirecek gibi oluyorum bazen dostsuzluktan.Ve kalbimin pas tutmasindan korkuyorum,kabul ediyorum.Ne yapsam bilemiyorum....

mrb nergis.uzaklardayım demişsin.neredesin.konuşacak kimsen yok heralde.sorunun varsa anlat.yoksa da sadece konuşmaksa isteğin yine anlat.sevgiler.

bazen ben de düşünürüm bu konuyu. lisedeyken yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği bi arkadaşımla artık selamlaşmıyoruz bile
dile kolay 12 senelik arkadaşlığımız vardı. büyümek olgunlaşmak böyle bişey herhalde. çevremde bir sürü insan var ama hiçbirine güvenip içimi dökemiyorum bile. yalnız değilsin yani canım:78:

aynen.insan güvenip anlatamıyor hiçbirşeyini kimseye.ya da sorununu kimse bilmesin istiyor.çoğu insan kendi içinde yaşıyor hayatını malesef.eskiden çok samimi olduğun arkadaşlarından bir süre sonra bi haber oluyorsun.

insan yapayalnız buluveriyo kendini ben de çoğunlukla böyle hissediyorum ama buna kafayı takmamak gerekiyo bence. sen neden uzaktasın canım ailenden?

Bende benzer şeyleri hissediyorum ve de yaşıyorum,lisedeki,okul yıllarımda ki arkdaşlarımın adını bile hatırlamıyorum desem inanır mısınız :))
birazda bu internet suçlu sanki ne dersiniz...

Bazen çok yakınlarda da çok yalnız oluruz.Belki uzaktasın ama yeni kişiler tanıman için yeni bir fırsat belkide.
ben memleketimde yaşıyorum ama o yalnızlığı burada da yaşıyorum.Bu daha acı değil mi?
Ünv yi başka bir şehirde okudum.1 yıla yakındır da evliyim.Arkadaşlarım hep uzakda.Bende çok girişken değilim mesafeliyim herkese .Evlendikden sonra çalışmayı da bırakınca hepden yalnız kaldım.

insanın kendi memleketinden uzakta olması çok zor gerçekten.Allah sabır versin.ben de memleketimden uzaktayım kimsem yok burda.yurtdışında değilim ama uzağım işte.benim de yanımda eşim var sadece.zaten bir tek o var.başka da kimsem yok.senin yine görüştüğün akrabaların,ailen vardır.ben ailemden kimseyle görüşmüyorum.çok yalnızım bende.dostum benim de yok.ama Allah sağlık versin.bazen insanın elinde olmuyor yaşadıkları.sevgiler....

Back