Paylasimsiz evlilik

İşi problem çok durağan ve beyini yorucu bir iş. Bilgisayar ekranına uzun süre bakınca, uzun süre TV izleyince bile insan donuklaşıyor ,aptallaşıyor. Belki o da işini sevmiyordur. Çalıştığı ortam sağlığına olumsuz etki ediyor da olabilir. Malum radyasyon yayan cihazlar, bir sürü elektromanyetik dalga. Sağlığını bozmuştur hatta kesin bu nedenledir. Evin içinde oda değiştiriyorsunuz, elektronik cihaz olmayan bir odaya girince bile rahatlama hissediyorsunuz. Eşinizin bu tip bir durağanlık problemi yaşaması bence çok normal. İşten biraz ayrılsın. Bir tatil yapın hatta kamp yapın, çadır biraz çocuktan da uzak kalın. Bir hafta bile yeter bence. Sizin probleminiz globalleşen dünya ve teknolojinin zararları temalı

E evlenirken bu durumun farkında değil miydiniz ?
Hiçbir ortak noktanız yok o zaman birşey paylaşmadan mı evlendiniz ?

eşiniz depresyonda bence.Anlattıklarınıza göre eşiniz sizi seven,verici biri.belkide yıllardır verici olup fedakarlıklar yapmaktan yorulmuş olabilir.durmadan şikayet eden biriyseniz zaten işide yoğun hayattan bezmiş olabilir :)

Okurken insanin sinirleri bozuluyor . Evlilik böyle birşey mi bilmem ama ne çok çeşidi varmış bu sitede gördüm .hayırlı insanlarla karşılaşmak ümidiyle Allah sabır versin

sorunu yazmışsınız aslında. ben böyle mutluyum diyor ama belki de depresyon bile geçiriyor olabilir. ama bu depresyon illa mutsuzluktan değil, geçmişin izlerini silerken beyin kendini uyku moduna alır öyle bir durum olabilir mi acaba? sürekli uyuklaması ve belkide içten içe hiçbir şeyden zevk almaması ondandır.elinden tutun bence, gerekirse psikologa da gidin

Bunu bazen bende dusunuyorum, yaz tatillerinde hep keyif alacagi programlar yapiyorum iyi de oluyor ama dondugumuzde hersey eski haline donuyor, herseyden sikayet eden bir yapim asla yok aksine sorunlari herzaman cozme odakliyimdir, cok enerjik bir insanim pozitifim aslinda. Psikiatr a gitmesini teklif ettim, ama ben halimden memnunum giderim ama gidip karim benden memnun degil mi diyecegim diyor, ona sorarsan o yaptigimiz herseyden gayet mutlu, gayet keyif aliyor ona gore, ama madem oyle neden hep sonunda siziyor? Enerjim dusuyor yorgun oluyorum senin kadar pozitif olmak zorunda degil herkes diyor bana.

Zaten tum sorunumuz gecmiste sanirim, evlat edinilmis, ama evlat edinen aile buna duzgun bir hayat sunmamis hic deger vermemis sonra diger aile hayatina girmeye calismis ama ailelerin catismasinda arada kalmis, buyukler kendi kavgalarini yaparken arada harcamis durmuslar onu, kimse sen ne istiyorsun diye sormamis o da kendi halinde yasamaya alismis kimseye bulasmadan... cok daha kotuydu biz tanistigimizda, bu daha da duzelmis hali aslinda, ama hayat anlayisi bi degisik sanki. Muzik dinler ama sarki sozlerini bile bilmez, yani eslerin ortak zevkleri keyifleri neler mesela? Bilmiyorum soruyorum burda, biz mi yasamayi bilmiyoruz

Ona kalırsa direksiyon başında uyuklarken de uykusu yok aslında!
Lütfen asla bu konuya göz yummayın. Kendinize yapmasanız başkasına zarar gelir.
Eşiniz inanılmaz sıkıcı biri. Böyle enerji sömüren biriyle ömür geçmez bence.

Eşiniz hem uyku rahatsızı hemde işi çok yorucu. Bu yoğunlukta size yardım ediyormuş. Adam daha ne yapsın 24 saat olan günü 36 saate çekemez ki. Sabah 08 akşam 17 bir iş bulup orda çalışsın madem. Haftasonu da akşamları da size kalır çokta yorulmaz. Yeri geliyor ben yeri geliyor eşim çok yoruluyoruz. Haftasonları birbirimize vakit ayırabiliyoruz ama geçmiş dönemde ayıramadığımız Zamanlarda oldu. Bu yüzden boşanılmaz benim için.

Terzinin söküğü diyerek konuyu izlemeye alıyorum. 2.5 yıllık evliyim öncesinde de uzun bir sevgililik dönemimiz olmadı. Her zaman birşeyleri planlayan ben olmuşumdur. Eşimde zoraki olarak uyum sağlar. Adam köşe yastığı gibi koyduğun yerde uyuyup kalıyor. Bir kez sesini yükselttiğini duymadım evin delisi benim ne dersem yapar işlere yardımcı olmayı geç neyi ne zaman yapması gerektiğini bilir. Bir kaybımız olduğu için ve tüp bebek sürecinde çok yıprandığımız için cinsel hayatı bebek doğana kadar rafa kaldırdık. Aynı mesleği yapıyor sayılırız ben ona göre daha yoğunum ama adamın bezmiş hali beni deli ediyor.

Bosanmayi hic dusunmedim, ama bu sekilde bu evlilik ne kadar yurur dusunuyorum cunku bosa gecen zaman gibi geliyor bazen.meslegi geregi ne yazikki calisabilecegi en rahat sartlarda calisiyor,is degistirmesi onun saatlerini azaltmaz arttirir sektorleri boyle cunku. Bende calisiyorum ama onun kadar salmiyorum kendimi, ustelik o ise sabah 10 da gidiyor ben 7 de evden cikiyorum, uykusunu aliyor genelde yani, onunki hayata kusmusluk gibi

Bizim de bir cocuk kaybimiz oldu, sonrasindaki gebeligim sorunlu oldugu icin iliski yasakti, cinsel hayatimiz onun da cok duskun olmamasi ve bu sebeplerle iyice bitme noktasina geldi. Tam normale donmeye calisiyorduk simdide adet oldum:)

Seninle aynı durumdayım konu sahibi..
Gece saat 23.00 te yattık ve eşim sabah 7.40 ta kalktı işe gitmek için, pazar olmasına rağmen saat 15.30a kadar yine çalıştı ve geldi, yarım saat sonrası bir yattı uyumaya hala uyuyor...
Biraz da atışmıştık,yani insan nasıl rahatça uyur bilmiyorum ki, bir tartışma sonrası gözüme uyku girmez benim.. o kaç saattir uyuyor, sinirlerim bozuluyor..
Tartıştığımızı da fırsat bilerek iftarı yapıp yine uyuyacak biliyorum..
Ben de muhabbete, hoş sohbete o kadar hasretim ki anlatamam..
İstediğim atla deve değil ya, bu kadar da beklentim olmayacaksa ne diye evlendim ben, uyusaydı yalnız başına ömür boyu..
Bu konuda ben de çok doluyum, ve ben bu sebeple (tabi başka sebepler de var) evliliği nereye kadar yürütürüm, sorguluyorum..
Çünkü bana çok zarar veriyor bu durum, tüm enerjimi sömürüyor,2 çift sohbet yok ya..

Anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz birazcık miskin gibi geldi. Eski konularınızıda dışarıdan takip etmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam sizi baya mücadele vererek evlenmiştiniz. Etraftan gördüğüm kadarıyla her evlilik yaşlanana kadar tempolu şekilde gitmiyor. İllaki sevgi saygı oluyor ama çoğunda bir eksiklik oluyor. Bebeğinizde olmuş. Ne güzel kurulu bir düzeniniz var. Mesela beslenme şeklini değiştirseniz? Ya da eşinizin kan değerlerine baktırsanız? Hepsi normal çıkarsa, eşinizin huyu demekki. Herkes evliliğinde bir şekilde bir yerinden sınanıyor. Siz de elinizdeki veriye göre eşinizi kabul edip, onunla evliliğin aslında boş olmadığını bunun onun huyu olduğunu kabul ederseniz belki hayat daha kolay olur

Eşinizde tükenmiş sendromu var gibi.
Çok fazla calişiyor ve birde ek iş yapiyormuş.Sizede yardim ediyor.
Belki aile sorumluluğu çok ağir gelmiş.
Ne zaman dinlenecek ne zaman rahat oda istediģi gibi uyuya bilecek.
Beyin olarak çok yoruluyordur.

Eşinize üzüldüm,kim bilir içinde hangi firtanalar savruluyor.

Bizim de durumumuz ayni ama sorun etmiyorum. Cunku mesleginden dolayi hep disarda it kopukla muhattap olmak zorunda,gecesi gunduzu yok. Adam evini seviyor ne yapalim.Allahtan dedikoduya alıştırdım sohbet muhabbet edebiliyoruz.

Evet bilenler eski konularimdan da bilirler, gercekten cok buyuk mucadeleler vererek evlendik, cok ta seviyorum hala onu, o da beni cok seviyor,onun miskinligi disinda bir sorunumuz yok aslinda:) ama biraz birlikte vakit gecirmek istiyorum sadece cok sey degil ki...

Bu arada kan degerlerine son 6 ayda 3 defa bakildi, mr cekildi hepsi temiz cikti, huyu boyle mi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…