Paylasimsiz evlilik

Allah bagislasin. Anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Tiroid bozukluğu genelde kadınlar da olur. Erkeklerde az da olsa görülebilen bir rahatsızlık. Bende de var, ilaç kullanıyorum sentetik tiroid hormonu alıyorum. Tiroid yavaş çalışıyorsa bu durumun etkilerinden biri de aşırı uyuma hali. Bence eşinizin genel bir check up yaptırması gerekiyor. Normal bi durum gibi gözükmüyor hiç. İnşallah bi çözüm bulursunuz bu duruma, ömür geçmez.

Narkolepsi için bir uyku merkezine mi danışsanız acaba... Hayat kalitesini çok düşüren bir hastalık çünkü. Sorunsuz bir şekilde iş hayatına devam edebilmesi bile bir mucize, o yüzden anlıyorum onun hiçbir hobisi olmadan boş boş yaşamasını. Uyku sorununu çözerseniz kendine ve size ayıracak daha fazla vakti ve enerjisi olacağını düşünüyorum.

Bazen bu konuları keşke konu sahiplerinin eşleri okuyabilse diyorum. Mesela bunu öyle içten öyle naif anlatmışsınız ki, eşiniz okusa bir silkelenir, 'Gerçekten ne kadar kötü hissettiriyorum eşime' der, çaba gösterir diye düşündüm. Keşke böyle bir imkan olsaydı. Yani mektup filan mı yazsanız ne yapsanız bilemedim, komik gelebilir belki ama, keşke bunu okuyabilseydi eşiniz.

İste bizim cocuktan once de cok farkli degildi hayatimiz, yani cocuktan sonra boyle olmadi, genel olarak boyle. Ama o zaman is yogunlugundan boyle saniyordum, simdi simdi fark ediyorum is yogunlugundan olmadigini
Valla içim sıstı okuyamadım hepsını ama asla sımarıklık değil hıssetıgınız sevgılıyken farkedemedınız mı yorumlrıda okuyamadım ama inşallah tedavisi olan bı hastalıktır
Sevgiliyken fark edemiyorsun bu tur seyleri, zaten uzaktaydik, bir araya geldigimizde bir kac saat vakit gecirirdik, ogrenciydi bos zamani coktu filan, her firsatta yanimda olmak istiyodu anlayamadim ki, simdi de degismedi o konuda birsey, koltukta uyumasinin sebebi de her saniye birlikte olma cabasi, beni birakip tek basina yatak odasina bile gitmek ostemedigi icin.

Oyun oynuyor lafim biraz yanlis anlasilmis, onu tanidigim 10 yilda 1-2 defa gordum sadece oyun oynadigini, yani oyle oyunlara filan da ilgisi yok, aksine cok isterdim bir hobisi olsun oyun filan oynasin diye ama... bu arada cocuktan sonra boyle olmadik, yani cocuk yuzunden degil, oncesinde de boyleydi, evine cok duskun, bir yere gidilecekse asla beni birakip gitmez, benden ayri bir sosyal hayati da yok benimle de bir sosyal hayati yok yani. O oyle bitki gibi yasamaktan mutlu. Sikintim orda zTen, be insan su dunyada bir hobin olmaz mi?

Nihayet yaptigi isin yogunlugunu makul olarak anlayabilecek birisi:) gercekten cok yogun, bir de yetmez gibi evde ortak olarak yuruttugumuz ikinci bir isimiz var, bazen gece sabaha karsi eve geldogi ve bizim siparis yetistirdigimiz, hic uyumadan islerimize tekrar gittigimiz zamanlar oluyor.bu yogunluktan sanirim, is olmadigi her saniye sadece dinleniyor.

Telefonunu eline bile almaz, atar kenara telefonla filan vakit gecirmiyor yani, telefondan filan oynayabilecegimiz ortak oyunlar buldum ilgisini ceker belki diye, beni kirmamak icin yukledi ama bir kere bile uygulamayi acmadi. Yani sorunum su ki hicbir aktivitesi yok telefon televizyon vs. Ailece gorustuklerimiz disinda gorustugu hic arkadasi yok, hic sosyal hayati yok yani.

Bu arada ben cok pozitif enerjisi olan biriyimdir, cok enerjik, cok aktif, durdugu yerde durmayan, fikir fikir. Dertlerimden tabiki bahsettigim oluyor, dertlerimden soz ettigimde cok guzel dinler benimle cozum arar einden geleni yapar, ama ben rutinimizden soz ediyorum, hep televizyondan ornek veriyorum ama birlikte bir film izleyelim bir sarkiyi birlikte soyleyelim birbirimize eslik edelim istiyorum gunluk hayatta da, ama yok yani yok. Eglenmeyi, yasamayi bilmiyor sanki, bu yastan sonra nasil ogretilir bu bilmiyorum

Detayli kan tahlilleri vs hepsi yapildi, zaten narkolepsi olup olmadigi detayli inceleme sonucu ortaya cikti. Kaynakli baska bir sorun yok, ama uyumadigi surelerde de bir sey yapmiypruz, yani siyaset kanallarini filan acar, izlerken sizar, uyanik oldugunda da bir aktivitemiz yok
Su an zaten bir uyku merkezinin kontrolunde, hatta detayli bir uyku testi yapilacaj onumuzdeki ay, sorun tek basina narkolepsi mi onu bilmiyorum, insallah odur ve tedavi ise yarar normal bir hayatimiz olur diye dua ediyorum
Esimle bu konusmanin kat kat fazlasini defalarca yaptim, ben anlatirken cok uzuluyor, neden boyleyim bilmiyorumdiyor kendince cozumler bulmaya calisiuor, ama bir kac gun sonra eski haline geri donuyor. İnanin mektup yazdigim da oldu hem de oyle bir yazmisim ki 8 sayfa mi 9 sayfa mi neydi:) ama kurdugum iletisimler bir kac gunden sonra etkisini yitiriyor.

Esimle bu konusmanin kat kat fazlasini defalarca yaptim, ben anlatirken cok uzuluyor, neden boyleyim bilmiyorumdiyor kendince cozumler bulmaya calisiuor, ama bir kac gun sonra eski haline geri donuyor. İnanin mektup yazdigim da oldu hem de oyle bir yazmisim ki 8 sayfa mi 9 sayfa mi neydi:) ama kurdugum iletisimler bir kac gunden sonra etkisini yitiriyor.[/QUOTE]

Uyanık olduğunda da başka şeylerle uğraşıyor diyorsunuz sanırım tek sorun uyku hastalığı değil Son günlerde hep okuduğum konular evlilikte hiç paylaşımın olmamasının getirdiği mutsuzluk üzerine. Tek başımıza mutluluğu öğrenmeden atılıyoruz hayata ve kendimiz iç huzurumuzu mutluluğumuzu sağlayamamışken başkasına da mutluluk veremiyoruz bence. Hepimiz ot gibi yaşıyoruz sanki sadece günler ardı ardına geçiyor. İçinizi daha da kararttığıma göre gidebilirim

Uyku konusunda tedavi olsun, cogu sikayetiniz oradan kaynaklaniyor. Onu cozerseniz bir seyler degisebilir

Iyi de bu nasıl bir hayat ?
Açıkçası ben böyle bir hayat yaşasam ben de hayattan soğurum yani belki ben de tüm günü uyuyarak geçirmek isterim.
Bu kadar yoğun çalışmak hiç insanı değil ki?
Bence dönün bi bakın hayatınıza gerçekten küçük bi şehre gidip asgari ücretle yaşamak daha çekici geldi bana şu an.
Bu kadar koşturmaca caba neden ?
Ömür geçip gidiyor yazık.
Odemeleriniz ne ödemesi peki ne zaman bitecek ?

Diger is herzaman ayni yogunlukta degil, ama oldugu zamanlar oluyor, o yuzden birakmiyoruz onu. Maaslarimiz is yogunlugumuza ragmen standart duzeyde, devam eden bir ev ve bir araba kredimiz var, ustune bir de dogum uzeri kredi cekmek zorunda kaldik (evi aldigimiz donem hamile oldugumdan haberim yoktu planlari ona gore yapmistik) su an maaslarimiz kredilere gidiyor ve bize aylik harcama olarak 500 lira bile kalmiyor nerdeyse, o yuzden siparis geldikce ordan kendimize biraz harclik cikartmaya calisiyoruz, ama zaten diger is 7 yildir yaptigimiz, yeni yeni oturmus bir is, onca emek verdikten sonra onu kapatmak isimize de gelmiyor... cunku siparis yogunlugu cok degil ama siparis geldigi zaman genellikle bir maas ta ordan geliyor cok iyi oluyor.

Baslarda huyu böyle boşver ben soyledgm zaman çıkıyoruz diyordum
Bı sure sonra o çıkmıcam dedikçe kavga yapmaya başladım inadına çıktım telle oynarken uyurken gayet keyifli vakit gecirebiliyorlar. Bizimle hiç mi konusablcek konuları paylasacaklari mevzuat olmuyor. Hadi bizi düşünüp gezdirmelerinide geçtim. Hiç mi vakit geçirmek isteyip hadi şuraya gidelim diye ısrar etmelerini de geçtim teklif bile etmiyorlar
Seviyor falan diyorum ama sevgilerne göre hareket etmiyorlar bence
Evet neredeyse ayni durumdayiz, salak gibiyiz disari ciktigimizda da nereye gidecegimizi ne yapacagimizi bilmeden eve donuyoruz, iste bizi sevip bizimle bisey yapmayi sevmemeleri cok kirici geliyor bana, sana da oyle olmuyor mu?

Gezmekten gectim birlikte oturup izledigimiz birsey yok. Ya sarki acalim eslik edelim birlikte istiyorum o bile yok!

Gezmekten gectim birlikte oturup izledigimiz birsey yok. Ya sarki acalim eslik edelim birlikte istiyorum o bile yok!
Benim esimde aynı valla. Benim le hiç vakit geçirmek istemiyosun gezelim dedigimde. Evde geciriyoz ya diyor
Telle mi vakit geçircez diye birbirimize giriyoruz valla :))

Hastalık baltalamış evliliği ama bu süreden sonra kocanızın karakterine mi dönüştü duzelse nasil olursunuz bilemiyorum

Valla o zaman detaylı bi muayene olacak.
Uyku merkezi mi uyku bölümü mu ne vardı sanırım.
Detaylı nöroloji muayenesi de olabilir.
Bir şey çıkmazsa psikolojiktir zaten.
O zaman psikiyatriste gidecek mecbur şart koşun gitmesini yani.
Çok sert kahveler yapın gerekirse ne bileyim sürekli uyku kaçıran yiyecekler vs.
Veya enerji içecekleri vs.
Ben bunları denerdim sanıyorum hiçbir çözüm bulamazsam da boşanırdım galiba böyle bi adamla ömür geçmez çünkü.

Eşinize bu şekilde anlattınız mı ?

Uyku bahanesi gibi, cunku onu oyalayacak mutlu edecek bisey bulursa ben yatsam bile kalabilir. Ama hic bir keyif aldigi sey bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…