Paylasimsiz evlilik

O zaman beraber yapabileceğiniz aktiviteler yaratın.
İste sorunumuz bu aslinda! Onun hicbir aktivitesi yok! Keyif aldigin bisey yokmu diyorum bilmem ben boyle mutluyum diyor:) hali saha maci filan yapsa sirf birlikte olmak icin onunla halisahada forma giyerim ama hiiiiic bir aktivitesi yok ve halinden memnun

Pardon gormemistim bunu.benim babamda boyleydi.eve geldi mi adam uyuklamaya baslardi.o kadar iyi anliyorum ki.Allah yardimcin olsun.

Konuyu cok yanlis anlamissiniz...

Eşiniz kac yasinda ya resmen orta yas ve icki icen insanlarda oluyor bazilarinda hani icipte uyuklarlar ya (bazisi tabi) offf cok sinir bozucu bence insan icine göçer bu ne ya
Ben 30 o 31 yaslarimiz, sigara alkol kullanmaz, ama ne yazikki ailesiyle ilgili buyuk problemler icinde buyumus, kimseyle birsey paylasmadan kendi kabugunda yasamis, sanirim sorunumuzun kaynagi da bu, o kadar huzursuz bir hayati olmus ki, hayatin neresinden zevk alinir ogrenmemis bile bitki gibi yasiyor o yuzden

10 yildir sadece iki kere oyun oynadigini gordum, bir donem abim oyun konsolunu satiyordu onu almayi teklif etmistim ama bosver be napicaz demisti ama iyi fikir, belki ilgisini ceker, bu ay dogum gunu var ustelik:) ben konsollari bir arastirayim tesekkur ederim:)

Birlikte oyun oynayin ? Ps alabilirsiniz iskambil tavla vs.. Ama surekli uyuyan bir koca dusunemiyorum allah sabir versin.

Ayrıca söylemeden de geçemiyeceğim bir şey var.benimde gözlemlediğim nezaman ki bebek oldu sorumluluklar arttı,uykular tatlandı kıymete bindiboş dk.lar kıymete bindi hasta olsun veya olmasın erkeklerin çoğunluğu bu zor zamanlardan kaçışı uykuda buluyorlar.hep geçtik o günlerden.uyumazlarsa öleceklerini falan sanıyorlar heralde erkek milleti.ben tam 27 ay peşpeşe 2saat boyunca hiç ama hiç uyumadım .ama ölmedimde : ) bebeğiniz büyüyecek elbet inşallah eşinizde siZin tölere edebilecğibiz asgari seviyeye getirebilir uyku işini.evliliklerde türlü türlü tümsekler var herkesinki bambaşka.gönlünüzce olsun herşey...

Evet neredeyse ayni durumdayiz, salak gibiyiz disari ciktigimizda da nereye gidecegimizi ne yapacagimizi bilmeden eve donuyoruz, iste bizi sevip bizimle bisey yapmayi sevmemeleri cok kirici geliyor bana, sana da oyle olmuyor mu?

Uyumadigi saatlerde de bisey yapmiyoruz iste, sonra o uyukluyor:) yani uyku sadece yapacak biseyi olmadigi icin yaptigi bir aktivite:)

Benim eşim uyuklamadığı halde yaşantımın senden bir farkı yok. Sevgisinden hiç şüphem yok. saatinde işe gider saatinde eve gelir. Dışarı çıkmaz. Çıkarsa benle çıkar. Ama evde olduğu halde kendimi yanlız hissediyorum. Bilgisayar başına oturuyor ve bütün gün ya oyun oynuyor ya haber okuyor ya işi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Cinsel hayatım da senden farkı yok. Bebeğim olmadan önce böyle değildik. Çoğu zaman kendimi yanlız ve bu yanlızlıktan dolayı mutsuz hissediyorum.

Valla içim sıstı okuyamadım hepsını ama asla sımarıklık değil hıssetıgınız sevgılıyken farkedemedınız mı yorumlrıda okuyamadım ama inşallah tedavisi olan bı hastalıktır

Hepimizin sıkıntısı ayni. Bilgisayar telefon oyunlari. Uyarinca birakiyor cocukla ilgileniyor, kitap okuyor. Mutfaga gidiyorum gelene kadar yine oyun basinda. Sonra kizimiza sen buyu babam beraber oynayacagiz diyor:))) bir imi defa teklif ettim ayni oyunu oynayalim diye. Ben sıkıldım oynamaktan:)) kendi haline biraktim. Arad uyarilarla idare ediyoruz.

Çözümü olmayacak bir durum değil gün doğmadan neler doğar.Başka bir doktora gitseniz.İyileşir düzelir gibi geldi bana inşallah dua edin eşinize paylaşımlarınız artsın inşallah

Uyarınca seninki iyi bırakıyor . Benimki bozuluyor. Niye karışıyorsun diyo. Bazen pc kapatıyor ha söyle ne yapacağız diyo. Tabi o öyle davranınca benim canim birşey istemiyor. Susuyorum oda sıkıldım diyerek gidip uyuyor. Şimdi ikinci çocuğu istiyor. Birinci bebek de böyle oldu sırf bu kopuklugundan ikinci çocuğu istemiyorum.

Benimde eşim iyi biri ama aynen söylediğin şeyler senelerdir bizdede var. Artık beraber yapılan hiçbirşeyden keyif almamaya başladığım zamanın üstünden seneler geçmiştir. Ben bir çözüm bulamadım,vazgeçtim, artık boşanmaya karar verdim. İnşallah sen bulursun çaresini ne diyim.

Bugun konustuk arkadaslarla. Cocuk olunca bu adamlara bir sey oluyor diye:)) ilk zamanlar cok calismam lazim diyordu, sonra surekli disarida etkinlik yapmaya basladi( hala ayni yaa neyse:) sanki eve gelmek istemiyorlar. Evlendigimizden beri oyun oynamayi sevdigini biliyorum. Uzerine bir de sigaraya basladi
( evlendigimizde birakmisti)
Dusuk yaptim, aciga alindim, o surede hamile kaldim, zor bir hamilelik lohusalik gecirdim, goreve dondum, aileler cocuga bakmadi bakici sorunu yasadik vs. Adam bana yansitmamak icin dolmus tasmis. Otirdu bir gun hem anlatti hem agladi yavrum:)) ssssigarasina oyununa gezmesine pek karismiyorum ondan. Arada aa bize zaman ayir diyorum o kadar.
Erkekler sorunlarini boyle erteliyorlar. Yapabiliyorsaniz nesi var nesi yok anlattirin.

Eşinizin mesleği çok zor. Aşırı zor hemde bir görsel sanatlar okuyan biri olarak ne yazık ki bende aynılarını yaşıyorum. Hatta çevremdekiler bana “bu yoğunlukla sevgilin falan yok değil mi adam seni terkeder kaçar” diyorlar hep.
Şu an bile nasıl feci ağrı çekiyorum anlatamam. Evlenmeyi bile düşünemiyorum.

Biz bazı kurallar koyduk mesela. İzinli günlerde ve sofrada telefondan uzak duruyor. Yatak odasına almıyor yanına almıyor vs.
Erkeklerin hepsi oyun vb şeylere ilgilidir. Telefona bilgi yarışı yükledik onu oynuyoruz karşılıklı. Tavla aldık eve ne bileyim kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yinede çözüm olmuyor.
Evlilik herkeste rutindir bence. Bu durum belli bi düzenin getirdigi sorun bana göre.
Akşama kadar kaç kişiye laf anlatıyorlar sonra eve gelip bize yetemiyorlar.
Gerçekten nasılsın diyemiyorlar. Laf olsun diye konuşulmuş ezberlenmiş şeyler....
Maçla alakam yoktur ama sırf sohbet olsun diye izlerim onunla. İşiyle ilgili ayrıntılar sorarım. Yada onun iyi oldugunu bildigim konularda sorular sorarım. Kendini başarılı hissedince konuşuyor diye ...
Ne yaparsak yapalım bu rutin değişmez.daha bir yıl olmadı evleneli...
Sizin cinsel hayat yorumlarını okuyuncada gözüm korktu açıkcası....
Cinsellik evliliğin en büyük paylaşımıdır. Bazen savaşma şekli bazen sevme şeklidir. Belki aranızdaki kopuklugun sebebi budur... bir de hep dertlerinizi anlatmayın. Tamam eşimiz tabi ondan başka kime anlatıcaz ama hep dert dinlerse sizin sesinizi duydugu an sıkıntıya girer. Dertler için dostlarınızı rahatsız edin bi süre.
Erkekler keşke ince düşünceli olabilse...

Ne gibi sorunu olabilir ki. Borcumuz yok. Aramızda kavga vs yok. iş yerinde bir sıkıntısı yok. Zaten sırf konuşsun diye işini soruyorum. Edebildiğimiz iki sohbet konusundan biri. Diğeri kızımız. Aslında sukretmesi gerek. Çok büyük sıkıntılar yaşadık . Kayıplarımız oldu. Bu sıkıntılardan sonra bebeğimizi aldik kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…