Paylasimsiz evlilik

Allah yardimciniz olsun. Insallah duzelir esniz ve bebeginiz de normal hayata donersiniz

Bukadar uyuklayarak yaşayan bir adam size herkonıda nasıl yardım edebiliyor
:) cok ilginc degil mi:) ama ediyor, benim boyum cok kisa (150 cm) esim 186. Mutfagimizdaki dolaplar cok yuksekte ve ben birsey alip koyarken hep sandalye kullanmak zorunda kaliyorum, bunu bildigi icin bulasik mak bosaltma isleri hep ondadir mesela, koltujta uyuklar uyuklar, hadi yatalim derim kalkar mutfaga girer makinayi bosaltir oyle yatar, ben bosaltirim birak derim, ne gerek var sansalyeye in cik yapacaksin ahllettim der, halleder. Temizlik yapilacak ev supurulecek, pazar gunu evdeyken mesela, bana asla birakmaz sen haftaici hep yapiyorsun bir de calisip cocugumuza bakiyorsun iki yardimim dokunsun der, supurur, misafir gelecek olur sofrayi kurar, izgara vs gibi isleri yapmayi sever mesela sokmaz beni mutfaga bu aksam yemek yapma ben yapicam der yapar, yemek yeriz ben cocugu emzirirken filan sofrayi kaldirir, hatta gece uyuyoruz diyelim, su icmeye kalktigimi gorur uyanir, sen yat ben getiririm der kalkar su getirir, hakikaten uykusunun icinde bir de bu islerin hepsini halleder. Ona sasiriyorum, bu kadar bana duskun pesimde pervaneyken, biz birlikte yapacsk tek bir sey nasil bulamiyoruz hayret ediyorum:)

Eşiniz kac yasinda ya resmen orta yas ve icki icen insanlarda oluyor bazilarinda hani icipte uyuklarlar ya (bazisi tabi) offf cok sinir bozucu bence insan icine göçer bu ne ya

Esiniz basak burcu mu ya benimki ne benzettim

Bende 5 yıl bekledim 2 yıldır evliyiz1 yaşında kızımız var. Bizimki uyumuyor da ne oluyor ne bi sohbet ne muhabbet ne film hiç birşey Yok bide üstüne uyanık Keşke benimkide uyusa. Bana karışma yan gelip yatayım diyor

Şu anlattıklarınıza göre eşimle hiçbir paylaşımımı yok demeniz doğru olmamış ohalde.saydığınız aktivitelerde şakalaşmalar olur gözgöze geldiğinizde gülüşmeler vs olur veya bu ve benzeri duygusal ve besensel alışverişler illaki olur yani.yani keyifle birlikte birtakım işlerin içinde olamakta paylşımdır banagöre.hiçbirşeye elini sürmeyen evin içinde bedavadan yaşayan affedersin fodul biri değil ozman eşin.kısa uyuduğu içindir belkide bu hali.yada illa psikolojik diye düşünme demiri düşüktür meela en basiti.ki aynen anşattığın gibi süründüren bi hayat oluyor demir eksikşiklerinde.ben bu hikayede sorumsuz suratsız geçinilmeyecek katnem bi adam göremedim açıkcası

Esiniz oyunlari seviyormus iste ne guzel. Hemen bir oyun konsolu hediye edip baslayin birlikte oynamaya. Bende severim oyunu ve esim bana konsol hediye etti. Kendisi hayatinda oyun oynamis insan degil ve oyunun ne kadar sacma, amacsiz oldugu hakkinda bir dunya konusmustur. Suan benim oynadigim oyunu acayip oynuyor. Ama hala sacma buldugunu soyler sirf ben oynuyorum diye oynuyormusmus yersen.
Neyse cok eglenirsiniz. Hele birde senaryolu saracak bir oyun buldunuz mu o is tamamdir.

Tek bir ilaci var, kullaniyor ama cok fayda ettigini soyleyemem. Onumuzdeki ay farkli tetkikler saha yapilacsk ama doktor ekstra birsey cikacsgini dusunmuyor bildigimizden.
Anladım.o ilacın yanetkileride olabilir ozman.valla üşenmedim baktım hastalığına.hastalığın seyri kocam hep ıyukluyordn şikyet edilecek kadar basit gelmedi bana.halüsinasyonşardan faşan bahsediyo daha çok.eminim eşinize çok sıkıntı veriyorsur rahatsızlığı.yazık zihninin içinde neler yaşıyor bi o bi Allah bilir.çok geçmiş olsun.rahatsızlığı bertaraf etmeye bakın derim öncelikle nacizane fikrim.gayet sizi seven düşünceli bir eşiniz var banagöre.ne eşler ne evlilikler var. inşallh iyileşir eşiniz ve normalleşir hayatınız.

KAn degerlerine bakildi, sorun yok. Aramiz zaten iyi, suratsiz anlayissiz asla degil oyle bir iddam yok zaten, o konuda da sorun yok, ama benim rahatsiz oldugumbirlikte yapmaktan keyif aldigimiz hicbirseybolmamasi, hatun yap bi kahve de iki keyif yapalim desin mesela, oooo bu aksam film gecesi yapiyoruz desin atiyorum, filmi de o secsin, izlerken durduralim katil kim fikir yurutelim mesela. Herxaman boype gecsin de demiyorum, 4 yillik evlilikte bir kere mi olmaz?

analarımız nelere katlandı, çocuk olmasa bas git ama çocuk için mecbur çekeceksiniz, o da belki senden şikayetçidir. ben şimdi 30 yaşımdayım, iş yerimde ana babası boşanmış insanlar var, başkalarıyla evlenenleri de var, 30-35 yaşında kocaman kadınlar adamlar hayatlarının yarısının çalındığını düşünüyorlar.

Anladım beklentilerini.sanırım duygusal birisin ve beklentilerinde hep dıygusal paylaşımdan ötürü.şu bir gerçekki hemcinslerimizin içinde bile çok duygusal olmayan ikili ilişkilerde duygusallığı 2.plana atabilenler bile varken erkek milletinden çok da duygusallık içsellik beklemek bana göre kadını iki kat mutsuz ve huzursuz eder.ondan bekleyerek kendine eziyet etmesen. mesela bebeği uyutunca yap bi kahve laf olsun diye üstünde çok düşünülmeyecek keyifli bişeyler anlatmaya sen başla..bebeğin uyku saati rutinse mesela her akşam belli bir saat siZin kahve saatiniz olsun.güzel de bir köşe yapın kendiniZe evin içinde mesela.birsüre sonra oda aramay başlar o paylşımınızı belki de.hani kahvelerimiz nerde bak şu şu oldu şudur budur diye anltmaya başlar siZin sohbetinizi arar belki de

Son düzenleme:
Canim cok haklisin.cok sinir bozucu bi durum ama ben bi saglik sorunu oldugunu dusunuyorum.anlattigin olaylara benzer seyler yasayan bi tanidigimiz var.kadin yillar once trafik kazasi gecirmis.kafasina darbe almis.o gunden beri surekli uyuyorum demisti.otururken yemek yerken vs.
Sanki kan tahliliyle olacak gibi degil.bi beyin cerrahina gorunse daha dogru olur sanki.

Zaten narkolepsi beyin cerrahinin mr vs tetkikleri sonucu konmus teshisi, yani kan tahliliyle degil
Sadece. Babasi, kardesleri de oyle, muhtemelen genetik birsey. Ama onu eglendirebilecek birsey varsa uyumuyor cok ta guzel uyanik kaliyor, sorun birsey yapmayi istememesi

Eve geldikten ve yemegi yedikten sonra hemen siziyor cogunlukla mutfagi ben toplarken, evimiz sahane cok guzel bir terasimiz var mesela oraya cikiyoruz orda da uyukluyor, cocugun uyku konusu ve uyku rutinine hic bu baslikta girmek istemihorm, sadece sunu soyleyebilirim denedigim hicbirsey uyku konusunda ise yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…