Paylasimsiz evlilik

Ilgisini çekecek bir şey vardır illa ki ya.
Her seçeneği deneyin, eleyin, ortak bir nokta bulursunuz mutlaka.
Evet iste secenekleri bulmaya calisiyorum, denemedigim ne kaldi bilmiyorum hicbirsey ama hicbirsey bulamadim, soruyorum ne yapmak istersin hadi ona yapalim diyorum bilmem bisey yapmak idtemiyorum diyor. Spora ilgisi yok, siyasete ilgisi yok, kulturel etkinlikler, ev dekorasyon, insaat tadilat, boya badana, yemek vs... bu saydiklarimin hepsi elinden cok guzel gelir, yapar, ama hic birini keyif alarak yapmiyor sanki, hep bir mecburiyet hali var hani bitse de gitsek

Eşinizin ilaçlarını düzgün kullandığına emin mısınız?
Ilaclaela narkolepsi uykusu çok küçük seviyelere indirilebiliyor.

Uyku Hastalığı'nın Çözümü yok mu ?
İşi çok yoğunsa biraz daha rahat bir iş bulmayı denese mesela ?
Bunları çözseniz sanki gerisi gelecek gibi
İlac kullaniyor, Ama henuz cok bir faydasini gordugumuzu soyleyemem zaten omur boyu kullanmasi gerekiyor. Uyku testleri vs yapilacsk simdi ama birsey cikacagini sanmiuorum.

Ne yazikki su an meslegini yapabilecegi en rahat iste calisiyor, ama sektorleri cok acimasiz bilen varsa hak verecektir bana

Eşinizin ilaçlarını düzgün kullandığına emin mısınız?
Ilaclaela narkolepsi uykusu çok küçük seviyelere indirilebiliyor.
Evet kullaniyor, cok duzenlidir. Ama zaten aslinda sorun bence uyku degil keyif alacagi brisey yapamamak, dun gece uyandim gece 4 olmus telefondan oyun oynuyordu, ama isten geldiginde tam yemegimizi yiyip oturacagimiz sirada uyukluyordu. Hadi yatalim da dinlen diyerek yattik, sonra ourmus oyun oynuyordu. Demekki uyku tek basina sorund egil, sorun birlikte biseyler yapmaktan keyif almamasi

Uyku hastalığı evlilikten sonra mı ortaya çıktı ?
Şekerine falan da bir baktırsın çoğu kez öyle de ortaya çıkıyor. Olmazsa baska bir doktora gitsin bir Çözümü vardır illa ki Hastalığı'n sonrasında da aile terapistine gidersiniz .
Bu şikayetleri eşinizle hiç konuştunuz mu peki ?

Benim esimde hemen hemen aynı karakterde. 1 buçuk senelik evliligmz var. Gurbetten gelin geldim burda arkadaşım da yok haliyle akşama kadar sıkılıyorum eşimle gezmek istiyorum ısrarımla bir yerlere çıkıyoruz örnek veriyorum cafe ye gidiyoz herkes birbiriyle sohbet muhabbet ederken biz sağa sola bakıyoruz. Evin içinde ben çok konuşurum o susar uyur. Sohbet etmezsen eline teli alır yatana kadar oyun oynar telle ilgilenr bende sinirlenm sonra bende onun yaptığı gibi telle meşgul olurum ve benimle ilgilen inan bende oynamam
1 buçuk sene oldu kendi kendine hadi şuraya gidelim evde akşama kadar sklmissindr veya vakit geçirmek için şunu yapalım demez mankete gitsek bile biran önce eve gidelim der arkadaş ortamı da yok iki adım ötede ailesi oturur onlarada çok sıklıkla gitmez. Bende tam tersi eşimle vakit geçirmek istiyorum onunda gitmek istemedgni bildiğimde kavga çıkartıyorum. Sevdiğini biliyorum ama demek ki bizimle vakit geçirmeyi sevmiyor ben bunu anlıyorum son zamandir

Kendine şunu sor: Ben bu adamın 6 yıl boyunca neyini sevdim ve neden evlendim? Bence cevabın bunda.
Cok sordum, ama sevgilik durumu cok farkli, uzaktayiz, her saniye birlikte olmak istiyoruz, zaten aksamlari ben disari cikamiyorum gunduz bir kac saat beraber oluyoruz sadece, o saatleri de gayet guzel geciriyoruz. Evlenince sevgili oldugun gibi olmuyor ki hayat.

O kısmını en iyi siz bilirsiniz tabi ama tıbbi olarak söylüyorum , bu kadar hayat kalitesini etkileyen bir hastalık olmaz bu düzenli ilaç kullanımında.
Siz yine de dikkat edin alıyor mu almıyor mu , düzenli vs olabilir ama gözünüzün üstünde olmasında yarar var bu konuda:)

Defalarca konustum, ben boyleyim diyor, zaren konusurken genelde sikiliyor ve uyukluyor yine, bende konusmami yarida kesiyorum fark etmiyor bile sustugumu... kan degerlerinde hic bir sorun yok hepsine bakildi

Dedigim gibi, bence uyku ya da narkolepsi zimbirtisi onun kacisi sadece, yapacak daha iyi keyifli birsey olmadigi icin uyuyor, keyif alacagi hicbir erkinlik bulamiyprum

Evlilik insanları daha olgun yapar derler belki de o yüzden. Sevgili zamanınızda sizi mutlu eden şeyleri yapın. Ya da yeni aktviteler deneyin mesela eşinin işe gidip gelmesi akşam görüşmenizi eski sevgili olduğunuz zmaan ki gibi düşünebilirsin onla yapabileceğin şeylerin planını yap eğer gerçekten film izlemekten vs sıkılıyorsa yeni şeyler ara. İnternet çok büyük ortak bir yanınız elbet çıkar

Siz çalışıyormusunuz?

Monoton bir hayat gerçekten çekilir gibi değil...
Hak veriyorum size...

Cinsellikte bitmiş sayılır...
Buda çok önemli bir konu,hobi ve aktivite kadar...

Calisiuorum ve bu yogun calisma hayatimiz yetmez gibi evden yuruttugumuz ortak bir isimiz daha var, gecenin ucunde eve gelip siparis yetistirdigimiz, ve bazen hic uyumadan ise gittigimiz... diger isi de birakamayacagimiz kadar cok odememiz var, onu da yapmak zorundayiz is geldiginde geri cevirmiyoruz o yuzden. Cinsellige de bu yuzden pek vakit bulamiyoeuz cogu zaman

Esinizin anlagisli oldugundan ne derseniz reddetmediginden bahsetmissiniz. Madem oyle terapi alin. Rahatsizliginin illaki bir tedavisi vardir. Bu sekilde evlilik zaten yurumez. Mutsuz oldugunuzu soylemelisiniz. Onu gectim erkekler icin en temel sey cinsellik 1bucuk yilda 10 defa insani bir dysundurur yani. Belki uyku disinda baska problemlerde olabilir. Ve bebeginizi aranizda degilde yaninizda bir besige alistirmaya calisin. Esiniz olmasa bile ayri yatmaya alismasi gerek dite dusunuyorum.

Film sadece bir ornekti, bir kahve yapip karsilikli sohbet ettigimiz bile olmuyor, hele simdi cocuk oldu anca onu oyaliyoruz

gerçekten çekilmez bir durum abartmıyorsunuz. sürekli uyku modunda olan bir adamla da hayat nasıl geçer buna nasıl katlanılır? bir evlilikte iletişim kurulmayacaksa, ortak birşeyler yapılmayacaksa, cinsellik yaşanmayacaksa vs. o evlilik nereye kadar gider ki? Arada sevgi aşk varsa da bu monotonlukla sevgi de aşk da zamanla biter ,bu kaçınılmaz.

Yatak odamiz o kadar kucuk ki yatagi koydugumuzda yatak odasinin kapisi bile kapanmadigi icin akordion kapi yaptirmak zorunda kaldik, o yuzden besik sepet vs ile koyamiyorum odamiza, kendi odasi var ama uykusunda surekli gozlerini acip bizi ariyor, bizi gormediginde katila katila agliyor ve saatlerce ugrasip uyuttugum cocugun butun uykusu aciliyor sakinlesene kadar, sonra sabaha kadar uyumuyor. Zaten uykuya da sadece hepimiz yataga girdigimizde daliyor, surekli 15-20 dk bir pozisyon degistiriyor ve her saga sola donusunde bizim yaninda olup olmadigimizi kontrol ediyor, gaz sorunu hala bitmedi, en azindan uykulari normale donene kadar yanimizda uyusun ki 20 dk bir her uyandiginda pispisliyorum hemen aglamadan uykuya daliyor boylece.

Cinsel olarak herhangi bir saglik sorunu yok, biliyorum cunku firsatimiz oldugunda hergun olabiliyor,ve ikimizde gayet tatmin oluyoruz. HAmileligimde yasakti, dogum sonrasi 4,5 ay sabaha kadar susmayan aglayan bir bebegim oldugu icin uzun sure olmadi, simdi de ortamizda yatiyor filan falan diye iyice koptuk unuttuk sanki o duygulari da.

Konusuyorum, mutsuz oldugumu soyluyorum duzelticem diyor ama adama zorla keyif aldiramiyorum ki birseylerden, 3 gun duzelir gibi oluyor sonra yine rutine donuyor

Defalarca konustum, ben boyleyim diyor, zaren konusurken genelde sikiliyor ve uyukluyor yine, bende konusmami yarida kesiyorum fark etmiyor bile sustugumu... kan degerlerinde hic bir sorun yok hepsine bakildi
Biraz da uykuyu Alışkanlık haline getirmiş olabilir mi zaten meyili bir yapısı da varmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…