Saç Rengi ve Saç Boyama Paylaşımlarınızı belkiyorum (:

kaldem

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
373
177
303
İzmir
SELAM ARKADAŞLAR :

Benim saçla alakalı sorularım var kuaförüme sordugumda beni tatmin etmeyecek yuvarlak cevaplar veriyor. öncelikle derdimi anlatayım. ben saçlarımı 3 yıl boyunca aşk alevi ve kor ateş kızılını karıştırarak boyadım saçıma oturmuştu rengi. sonra depresyonda oldugumda canım sıkıldı koyu kahveye boyadım çünkü kızıl başka türlü kapanmaz dediler. 5 aydır,5-6 kere onu kullandım. saçlarım bildiginiz koyu siyah oldu :çok üzgünüm:
beyaz tenliyim kızıldanda dönünce kötü hissettim kendimi. neyse şimdi sevgilim bana sarı saçın yakışacagını düşünüyor bende baktım kavak yellerinde ki minenin saç rengini begendim ama şimdi saçımı ne renge boyayayım benim zamanım var yavaş yavaş yıpratmadan yapmak istiyorum. yardımlarınız ve önerileriniz için hepinize şimdiden çok teşekkürederim.a.s.

ikisinide aynı mekanda çektirdim ...

istediğim renk :

http://i148.photobucket.com/albums/s17/BigDesigner/Asli Enver/AslEnver8.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/5035/asl124cp4.png

dipleri koyu olsun istiyorum yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5

yaa cnm siyahtan dönmek zor ama beyaz sabunun işe yarayacağını söylüyorlar..bende kızıl yapmıştım saçım hiç akmadı 2aydır aynı tonda kaldı en son kendim açım dedim maffettim kuaföre gittim orealle açtırdım şimdi sarımsı ama arada hala tam akmamış kızılllıklar war onlardda turuncu duruyor..zamanım war diyorsan o beyaz sabunla yıka akıtıyormuş siyah we kızıl saçı zamanla..birde bildiğimiz arap sabunu kullanan arkadaşlar wardı ama o kızılı akıtmak içindi yanılmıyorsam daha bilgili arkdaşlarda yardımcı olacaklardır sana ama üzülerek söylüyorum siyah we kızıldan dönmek çok zor =(( ben forumdan okuyup tekrar atarım sana kaydirigubbakcemile5

kızıldan koyu sıyah olmustu benım sacım da ama ben yıne kızıla dondum tekrar ...
bence sacım mafolur bekle bırz zaman egcsın ton ton acarak gıt

cnmm baktım ewet beyaz sabundan fayda alanlar warmış senin için konulara baktım walla;=))zamanımda war diyorsun hawalarda ısındı hergün saçlarını beyaaz sabunla yıkaa zamanla akar işte sonraa akınca düşünürüz gerisin =P =))

ben bayılıyorumm aslı enver in saç renginee :asigim: nasıl yapcagını bilmiyorumm cnmm ama gerçkten cok hoş renk

cnmm palette değilde koleston daha iyi açıyor saçı kolestnun saç açıcısını kullanabilirsin ama saçını biraz sabunla yıkasan 1 2 hafta filan sonra eğer açılırsa dewam et ama açılmazsa açıcılara başwur yıpranmıyor filan diyor arkadaşlarda 1 hafta sonra yıprandığı belli oluyor saç ilk anda belli etmiyor ..bende açtım ama açtıktan sonra hemen boyaman lazım bende korktum boyamadım yeşilli oldu saçım kızıldı açtım güya yemyeşil birşeyler oldu ayaklı orman gibiydim delikafadulden hemen açıcıya başwrma ben kuaförde buldum en son kendimi we iyikide gitmişim bazen işi ustalarına bırakmak en iyisi..her kendi yapan başarılı çıkamıyor.. a.s

ben bayılıyorumm aslı enver in saç renginee :asigim: nasıl yapcagını bilmiyorumm cnmm ama gerçkten cok hoş renk

evet bende begeniyorum hem her kıyafetle yakışabilecek hoş bi renk :)

kızıldı açtım güya yemyeşil birşeyler oldu ayaklı orman gibiydim a.s

:laelaelaelaelae bakalım ben neye benzicem... ben sabuna başlayayım bugün gelişmeleri yazarım. ıçlarını kuaföre gidicem heralde ama 2-3 boyamamı kendim yapmak istiyorum hem onlara her seferinde verecek param yok hemde saç diplerim yancın saçım cascavlak kalsın istemiyorum... sonra ne renge boyucam kahverengi o begendiğim saç rengi hangi markada var ki :sm_confused:

kızıldan koyu sıyah olmustu benım sacım da ama ben yıne kızıla dondum tekrar ...
bence sacım mafolur bekle bırz zaman egcsın ton ton acarak gıt

:çok üzgünüm: ton ton açayım diyorum ama o zamanda dip boyamın geldiği yerler tutuyor geri taraf :siyah kalıo durum daha vahim oluyor...:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…