• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylaşımcılar Buluşma Girişiminde :))) İstanbul Piko Ekibi buraya.. i

Uygun yer ve zaman

• Avrupa, Beşiktaş (vb)-Haftaiçi

OY: 1 20,0%
  • Avrupa, Beşiktaş (vb)-Haftasonu

OY: 1 20,0%
  • Anadolu, Kadıköy, Üsküdar (vb)-Haftaiçi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu, Kadıköy, Üsküdar (vb)-Haftasonu

OY: 3 60,0%
  • Başka Önerim Var

• Organizasyonu ben yapmak istiyorum :)

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

redy

Huzur..
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
411
4
46
İstanbul
KIZLAR İSTANBUL PİKO EKİBİNİ (veya İst.da gelebilecekleri) BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ.. SANALDAN GERÇEĞE GEÇİŞ İSTİYORUZ :))
HERKES UYGUN OLAN ZAMANLARINI VE UYGUN YERLERİNİ BİLDİRSİN LÜTFEN!

MSJ DA ATABİLİRSİNİZ..

GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..
:7:
İlk Öneri: Bana en uygun zaman cumartesi sabah :) kahvaltı ayarlayabiliriz :) Beşiktaş ya da Kadıköy/Üsküdar olsun derim?

KIZLAR İSTANBUL PİKO EKİBİNİ (veya İst.da gelebilecekleri) BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ.. SANALDAN GERÇEĞE GEÇİŞ İSTİYORUZ :))
HERKES UYGUN OLAN ZAMANLARINI VE UYGUN YERLERİNİ BİLDİRSİN LÜTFEN!

MSJ DA ATABİLİRSİNİZ..

GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..
:7:
İlk Öneri: Bana en uygun zaman cumartesi sabah :) kahvaltı ayarlayabiliriz :) Beşiktaş ya da Kadıköy/Üsküdar olsun derim?

bana uyar :7: kadıkoy olsun ama :1: :33:

kızlar :16::16: ben c.tesi bile çalışıyorum bir pazaraım var oda gelmem zor gibi :))) gelmeyi siiznle görüşmeyi çok isterim ama zaman gösterir görüşceğiniz hafta müsait olursa gelirim inş. :)

bendeee gelmeyii çooookkk istiyorummm.. ama hiç bi yere yalnız gidemiyorumkiii her yere eşim götürür beni :1:
tek başıma pek bi yere gitmedim şimdiye kadar :26::26::26: heleki anadolu yakasında bi yere gitmek çok zor gibi benim için :18: ama yinede gelmek için elimden geleni yapıcam :16:

tamam o zaman fpgz, bir yere gidersek seni de alıyoruz ;)))
buluşma için çıkan sayı çok az.. şimdilik ertelendi gibi :( inşallah hallederiz..

canım eşin senı en yakın duraga bıraksın ben senı alırım bıyerden :1::1: olmadı daha yakın yerlerı tercıh ederız

Kızlar selam, şehir dışında olduğumdan buluşma girişimine cevap veremedim. Herhangi bir organizasyona ben de katılabilirim uygun olursam...

Kızlar selam, şehir dışında olduğumdan buluşma girişimine cevap veremedim. Herhangi bir organizasyona ben de katılabilirim uygun olursam...

valla ramazan gelmeden bulussaydık ıyı olurduu kızlar zaten gelen gelır napalım zorla getıremeyız ya:) sen muasıt oldugun gunu yaz canım bakalım ona gore redy gelsınde:))

evet ramazan öncesi halletseydik olurdu ama çok çakıştı..
siz yukardan anketi cevaplayın, olmadı ramazan sonrasına gün belirleriz şimdiden ki çok kişinin de haberi olur.

Back