I ihsna Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2024 3 0 29 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #1 Merheba; Doktor paxera yazdı.yarım yarım içtim ilk bir hafta son iki gündür tam içiyorum. İnanılmaz bi mide bulantısı ve karın ağrısı var. İştahsızlık da aynı şekilde. Kullanan oldu mu daha önce benzer şeyleri yaşadınız mı acaba
Merheba; Doktor paxera yazdı.yarım yarım içtim ilk bir hafta son iki gündür tam içiyorum. İnanılmaz bi mide bulantısı ve karın ağrısı var. İştahsızlık da aynı şekilde. Kullanan oldu mu daha önce benzer şeyleri yaşadınız mı acaba
K kkforumkimkim Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 854 138 33 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #2 Ben kullanıyorum 9 aydır son bir haftadır ben de aynıyım mide bulantısı huzursuzluk ilaçtan mı bilmiyorum sizin şikayetiniz neydi
Ben kullanıyorum 9 aydır son bir haftadır ben de aynıyım mide bulantısı huzursuzluk ilaçtan mı bilmiyorum sizin şikayetiniz neydi
I ihsna Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2024 3 0 29 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #3 kkforumkimkim .!.: Ben kullanıyorum 9 aydır son bir haftadır ben de aynıyım mide bulantısı huzursuzluk ilaçtan mı bilmiyorum sizin şikayetiniz neydi Genişletmek için tıkla... Kaygı bozukluğu var. 9 ayda yen etkisi kalmaması gerekir aslında ilk 2-3 hafta olmuyor mu bunlar
kkforumkimkim .!.: Ben kullanıyorum 9 aydır son bir haftadır ben de aynıyım mide bulantısı huzursuzluk ilaçtan mı bilmiyorum sizin şikayetiniz neydi Genişletmek için tıkla... Kaygı bozukluğu var. 9 ayda yen etkisi kalmaması gerekir aslında ilk 2-3 hafta olmuyor mu bunlar
K kkforumkimkim Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 854 138 33 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #4 ihsna .!.: Kaygı bozukluğu var. 9 ayda yen etkisi kalmaması gerekir aslında ilk 2-3 hafta olmuyor mu bunlar Genişletmek için tıkla... Dozu az geliyor diyorlar bilemiyorum stresli bi dönemden geçiyorum belki de ondan
ihsna .!.: Kaygı bozukluğu var. 9 ayda yen etkisi kalmaması gerekir aslında ilk 2-3 hafta olmuyor mu bunlar Genişletmek için tıkla... Dozu az geliyor diyorlar bilemiyorum stresli bi dönemden geçiyorum belki de ondan
I ihsna Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2024 3 0 29 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #5 kkforumkimkim .!.: Dozu az geliyor diyorlar bilemiyorum stresli bi dönemden geçiyorum belki de ondan Genişletmek için tıkla... Seninki ondandır. İlaç yan etkisi olmaz o kadar süreden sonra. Doktora git istersen doz düzenlenesi yapabilir
kkforumkimkim .!.: Dozu az geliyor diyorlar bilemiyorum stresli bi dönemden geçiyorum belki de ondan Genişletmek için tıkla... Seninki ondandır. İlaç yan etkisi olmaz o kadar süreden sonra. Doktora git istersen doz düzenlenesi yapabilir
K kkforumkimkim Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 854 138 33 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #6 ihsna .!.: Seninki ondandır. İlaç yan etkisi olmaz o kadar süreden sonra. Doktora git istersen doz düzenlenesi yapabilir Genişletmek için tıkla... Sehır dısındayız doktoruma gitmeme daha çok var napıcam bilmiyorum
ihsna .!.: Seninki ondandır. İlaç yan etkisi olmaz o kadar süreden sonra. Doktora git istersen doz düzenlenesi yapabilir Genişletmek için tıkla... Sehır dısındayız doktoruma gitmeme daha çok var napıcam bilmiyorum
Feline Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ocak 2020 1.069 1.521 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi ihsna #7 kaç yıldır kullandığım ilaç yan etki yapmadı ya da hatırlamıyorum