Paxera

zelihaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
11
1
1
27
Arkadaşlar merhaba doktorun bana 20 mg ilaç yazdı ama korkudan hala başlayamadım. İlacı bıraktıktan sonra tekrar eski hale döndükten sonra içmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum. Birde yan etkileri de korkutuyor aranızda bu ilacı kullanan var mı

ben önermiyorum açıkçası kendim de doktorum. Ama bıraktığınız an geri başlıyor sıkıntılar. Ve tansiyon yüksekliği yapıyor 17-18 leri görmüştüm acilde

Merhabalar,ben sekiz yıldır dönem dönem kullandım bu ilacı.15 aydır yine kullanıyordum fakat aşamalı olarak bırakmaya karar verdim.simdilerde 5 mg falan kullanıyorum ama gel de bana sor hakikaten bırakmak zor oluyor benim için eski huzursuzluklarim geri gelmeye başladı.Kullanirken çok rahatım,hayata karşı bakış açım konuşurken bile bunu fark ediyordum daha özgüvenli ve sakin konusabiliyordum ilacı kullandığım takdirde bakalım tamamen bıraktıktan sonra neler bekleyecek göreceğiz.Yan etkisi ilk iki üç hafta içinde belli oluyor sonra ortadan kalkıyordu bende,her bünyede farklı olabilir.Doktor bunu Uygun gördüyse kullanın bence ama karar sizin en sonunda tabiki

ben önermiyorum açıkçası kendim de doktorum. Ama bıraktığınız an geri başlıyor sıkıntılar. Ve tansiyon yüksekliği yapıyor 17-18 leri görmüştüm ac
ben önermiyorum açıkçası kendim de doktorum. Ama bıraktığınız an geri başlıyor sıkıntılar. Ve tansiyon yüksekliği yapıyor 17-18 leri görmüştüm acilde
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de bugün kullanmaya başlayacağım çünkü hayattan zevk almamaya başladım konuşurken çok kaygı duyuyorum ilacın yan etkisi var ama bu hastalığın daha kötü etkileri var bence Ben de konuşurken sakin olmak istiyorum Çünkü kaygı olunca Kekeliyorum İlacı doktor kontrolünde mi içiyorsunuz eğer yavaş bırakırsanız belki çok bırakması zor olmaz

Evet ben doktor kontrolünde başladım,bana kalsa bir ömür kullanırdım ama eşim 2.cocuk konusunda baskı yaptığı için bırakmaya uğraşıyorum.Birakmak bile üç dört ay sürebiliyor bunu.

Yanlış bilgi veriyorsunuz hanımefendi siz muhtemelen panik dolayısıyla yahut başka sebeple tansiyon yüksekliği yaşamışsınız böyle bir şey hiç duymadım desem yeridir neye dayanarak önermiyorsunuz yahu korkutacaksınız insanı tansiyon dediniz

Siz ne için kullanıyorsunuz acaba bana sosyal fobi için yazdı doktor
Birden 30 un yarısını verdiği için belki bu kadar yan etki olmuş olabilir sosyal fobi için size iyi gelebilir çünkü cesaret veren bir ilaç panik atak dolayısıyla kullanıyorum öyle iştah falan da kesmedi hatta burada topiklerde bir arkadaş kilo bile aldı iyi de geldi ona evden çıkmaya korkuyordu öğretmen üstelik şimdi çok iyi

Paxerayi 8 yıl boyunca kullandim çok güzel Bi ilaç geçen temmuz ayında atak geçirdim ondan sonra doktor değişikliği oldu efexor verdi cidden hayatım zindanda dondu diyebilirim bi bakıyorum o hafta çok iyiyim ertesi hafta yatak döşek hoc sevemedim bu ilacı doktoruma söylememe rağmen bu ilacı kullanacaksın dio

İlacı bi sefer yarım kullandım ölecektim bulanık görme huzursuz bacak sendromu göz bebeklerinde büyüme gözlerde ağrı halsizlik kendimi rüyada gibi hissetme sersemlik mide bulantısı mutsuzluk unutkanlık bacaklarda ağrı uyuyamama uykudan aniden uyanma gözlerim kapattığımda şekiller görüyordum üstüme üstüme geliyordu doktor 3 hafta yan etkiler sürer dedi 3 hafta bu yan etkilere dayanılır mı ya ölecektim az kalsın bıraktım kendime geldim

Hayatını zindana çevirdiyse bırak bence ben bıraktım ilacı yararından çok zararı var bana doktor kalıcı iştahsızlık yapar dedi geçici bile değil ben bunu nasıl göze alıp ilaç içiyim zaten zayıfım bi deri bi kemik olurum artık yan etkiler zaten dayanılmazdı

Kendi kafama göre bırakamam ki ağrı kesici değil sonuçta doktor değişikliği yapabilirim.paxera mi yaptı size bunlari

Kendi kafama göre bırakamam ki ağrı kesici değil sonuçta doktor değişikliği yapabilirim.paxera mi yaptı size bunlari
Daha aşamalı olarak bırakın doktora bırakmak istediğinizi söyleyin tabi siz bilirsiniz ben kötü oldum dediğiniz için diyorum evet paxera yaptı

İlk defa mı bu tarz ilaç kullanıyorsunuz ilk defa ise direkt 15 mg ile başlamak hem de bu ilaç için hiç iyi bi doz ayarlaması değil nasıl vermiş öyle 5 mg ile başlanır artırılır

İlk defa mı bu tarz ilaç kullanıyorsunuz ilk defa ise direkt 15 mg ile başlamak hem de bu ilaç için hiç iyi bi doz ayarlaması değil nasıl vermiş öyle 5 mg ile başlanır artırılır
Valla doktor öyle uygun gördü ama zaten internette başlama dozu 10 ile 20 mg olarak yazıyo bilmiyorum bana ağır gelmiş olabilir

Valla doktor öyle uygun gördü ama zaten internette başlama dozu 10 ile 20 mg olarak yazıyo bilmiyorum bana ağır gelmiş olabilir
Evet size ağır gelmiş olabilir bir de ilk defa bu tarz bir ilaç kullanacaklar için de ilk hafta genelde 10 un yarısı başlanır bana bu ilaç yan etki yapmadı ama doktorum yan etkileri olan bir ilaç demişti kişiden kişiye değişiyor demek ki doktoru bilgilendirin ilacı değiştirtin

Ben kendim de psikiyatride çalıştım ve doktorum. Ona dayanarak söylüyorum. İsteyen istediğini kullansın tabii beni ilgilendirmez sormuş fikrimi söyledim. Yan etkileri oldukça çok olan bir ilaç.

Ben kendim de psikiyatride çalıştım ve doktorum. Ona dayanarak söylüyorum. İsteyen istediğini kullansın tabii beni ilgilendirmez sormuş fikrimi söyledim. Yan etkileri oldukça çok olan bir ilaç.
Zaten 5 mgla etki bile göremezsiniz. Yan etki size yapmamış olması çok doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…