- 11 Mart 2019
- 197
- 58
- 98
- Konu Sahibi Sunflowerssss
Merhabalar, ben geçen yıl takıntı, kaygı problemlerinden dolayı doktor tavsiyesiyle paxera kullanmaya başladım. Yaklaşık 3_4 ay kadar kullandım aslında ise yaramaya başlamıştı. Daha bir pozitif bakmaya başlamıştım hayata. Fakat 4. ayın sonunda yemek yerken dilimi döndürürken güçlük yaşamaya başladım. Ardından ön dişimin ucu kırıldı durup dururken. Diş kırılması ona mi bağlı bilmem ama bu dilde uyuşma prospektus te de yazıyor. Ben hata yaparak doktora sormadan ilacı bıraktım. Beni bu sürec mahvetti.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum hatta iki gündür yarım almaya başladım ama tekrar aynı şeyleri yasarmiyim acaba diye endişe de ediyorum.Uzun süre bu içerikte antidepresan kullanan var mı acaba? Bu tarz sorunlar yaşadınız mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şimdi tekrar başlamak istiyorum hatta iki gündür yarım almaya başladım ama tekrar aynı şeyleri yasarmiyim acaba diye endişe de ediyorum.Uzun süre bu içerikte antidepresan kullanan var mı acaba? Bu tarz sorunlar yaşadınız mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.