• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paxera kullananlar

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Merhaba kizlar. Paxera 20 mg yazdı doktorum. Panik atak kaygı bozukluğu sebebiyle. Dun yarim yani 10 mg içtim içtikten sonra daha kotu oldum. Titreme ateş ishal yaptı. Sonra hafifledi ama içim sıkılıyor mutsuzum bu ilacın yan etkileri mi yeni başladım diye mi böyle?

Merhaba kizlar. Paxera 20 mg yazdı doktorum. Panik atak kaygı bozukluğu sebebiyle. Dun yarim yani 10 mg içtim içtikten sonra daha kotu oldum. Titreme ateş ishal yaptı. Sonra hafifledi ama içim sıkılıyor mutsuzum bu ilacın yan etkileri mi yeni başladım diye mi böyle?
Merhaba, hemşireyim ben.
Antidepresan ilaç kullanımının ilk 2 haftasında bu tarz yan etkiler olabiliyor. Huzursuz hissetme gibi durumlar olabiliyor.
Lütfen sabredin, bunların bir kaç hafta sonra geçeceğine ve daha iyi olacağınıza inanın 🙏

Merhaba, hemşireyim ben.
Antidepresan ilaç kullanımının ilk 2 haftasında bu tarz yan etkiler olabiliyor. Huzursuz hissetme gibi durumlar olabiliyor.
Lütfen sabredin, bunların bir kaç hafta sonra geçeceğine ve daha iyi olacağınıza inanın 🙏
Çok teşekkür ederiimm ❤ bugün acaba hiç ilac isine girmesem mi diye düşündüm. Çok kararsızım:(

Çok teşekkür ederiimm ❤ bugün acaba hiç ilac isine girmesem mi diye düşündüm. Çok kararsızım:KK43:
Panik atak ve kaygı bozukluğunun doğru tedavi ve terapi ile üstesinden cok güzel gelebilirsiniz. Hayatınızı kolaylastirabilirsiniz.

Ilaci bırakmak herşeyin daha kötü olmasına sebep olabilir. Lütfen biraz daha sabredin. Eminim çok zor şeyler yaşamışsınızdır. Kendiniz için sabredin. Biraz gayret 🙏

Bu ilaç seratonin salgılanmasini artırıp daha mutlu daha aktif hissetmenize sebep olur. Kaygı da bu şekilde azalır. Sadece biraz zaman verin 🙏

Panik atak ve kaygı bozukluğunun doğru tedavi ve terapi ile üstesinden cok güzel gelebilirsiniz. Hayatınızı kolaylastirabilirsiniz.

Ilaci bırakmak herşeyin daha kötü olmasına sebep olabilir. Lütfen biraz daha sabredin. Eminim çok zor şeyler yaşamışsınızdır. Kendiniz için sabredin. Biraz gayret 🙏
Çok sagolun çok. Dayanmaya çalışacağım

Çok sagolun çok. Dayanmaya çalışacağım
evet canım, 1 hafta özellikle olduğundan daha mutsuz hissedip acaba kötüleştm mi? , ilaç işe yaramadı mı? diye korkman normal ama inan 10 güne hiç bir yan etkisi kalmayacak, paxeranın en büyük yan etkilerinden biri şiddetli mide bulantısı ve yemek yiyememedir

Paxera kullandım ben, iştahım açılmıştı, sevindim. Sonra titreme başladı. Çatalı bile tutamaz hale geldim. En son vücudumu durduramıyordum bir yerde düz bir şekilde oturamaz hale gelmiştim. Kafam falan titredi. Geçer diye düşündüm artarak devam etti ben de bırakmak zorunda kaldım. Titreme devam etti belli bi süre, sonra kesildi. Herkeste aynı yan etkiyi göstermez ama siz titreme yaptı demişsiniz, bence devam etmeyin çünkü artacak muhtemelen. Başka bir ilaca geçmeyi önerin doktorunuza...

Back