Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende 4 kilo verdim 6 günde bugün 9. GünümPaxera kullandım üç kilo verdim varmı böyle bir şey 35 yasimdayim 48 e düştum
Etkilerini görmeye başladınız mı ne tür etkileri var anlayamadım da henüzPaxera kullandım üç kilo verdim varmı böyle bir şey 35 yasimdayim 48 e düştum
Ne zaman aldırıyor peki ablacım bilginiz var mıEvet bende 4 kilo verdim 6 günde bugün 9. Günüm
Yarım kullanıyorum ben doktordan habersizEtkilerini görmeye başladınız mı ne tür etkileri var anlayamadım da henüz
Bana +25 kilo bıraktı kendileriPaxera kullandım üç kilo verdim varmı böyle bir şey 35 yasimdayim 48 e düştum
Nasıl başardınız bana beş 10 kilo yeterBana +25 kilo bıraktı kendileri
İlacı içip düzenli kullanınca aşırı gamsız biri oldum sürekli yedim içtim yaptımNasıl başardınız bana beş 10 kilo yeter
Yattım*İlacı içip düzenli kullanınca aşırı gamsız biri oldum sürekli yedim içtim yaptım
Ben yarım içiyorum paxerayi ondan mı kilo verdimYattım*
Biraz da bünyeden bünyeye göre değişiyor bana kilo aldırtırır size aldırtmaz kişiden kişiye göre çok değişiyorBen yarım içiyorum paxerayi ondan mı kilo verdim
Nasip olursa iyi etsin deBiraz da bünyeden bünyeye göre değişiyor bana kilo aldırtırır size aldırtmaz kişiden kişiye göre çok değişiyor
Ekmek yemeyinbana da keşke kilo verdirse